perjantai 20. toukokuuta 2011

Pahkinänkuoressa: Vihreä moraali

Eli sosialismi ja yhteisomistus on yhtä kuin vapaamatkustaminen, varastaminen ja ryöstäminen, ja viimeiseen liittyen ehkä tappaminenkin. No onhan tämä tiedetty, mutta on mukavaa kuulla se noin selkeästi sanottuna.
Näin ytimekkäästi kiteytti Valkea sosialistisen todellisuuden kommentissaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei ehkä ihan suoraan liity jutun otsikon aiheeseen, mutta katsoitko Kumis sen maanantaisen MOT:n jakson? Se pyörii vielä Yle Areenassa

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta Vieras, kiitos linkistä. Katselin ohjelman, ja aika suoraa moitetta siinä annettiin. En tiedä tilastotieteestä juuri mitään, mutta Pekka Hjeltin kritiikki lienee osunut ja uponnut, kun Ilmasto-Jeesukset eivät tulleet puolustamaan poppamenojaan. Juuri se, että Ilmatieteenlaitokselta ei kukaan tullut kameran eteen, on oikeastaan koko ohjelman kovin todiste väitteilleen, vaikka muuten ei ymmärtäisikään mitään koko aiheesta. Niin kuin suurin osa ei ymmärräkään.

Valkea kirjoitti...

Jonkin verran monisanaisemmin selostin asiaa vanhoista englanninkielisistä kommenteistani lainaten, mutta jos englanti ei maistu, tarkensin asiaa suomeksi englanninkielisten kommenttien jälkeen.

Blogissanikin on kirjoituksia sekä englanniksi, että suomeksi, joten tämä onnellinen sekoitus on vain luonnollinen jatke sille. ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Valkea, en ehtinyt vielä lukea niitä lontoonkielisiä kommenttejasi, mutta luen ne kyl vielä. Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että en edes tiennyt sun pitävän blogia. Korjataan tilanne saman tien tuonne linkkilistaan.

Valkea kirjoitti...

Kiitos.