sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ruotsista Gazaan

Voiman pimeän puolen edustajat muistavat, kuinka viisi vuotta sitten Vihreän tärähtäneistön valovoimaisin älykkö, Osmo Soininvaara, sai miltei aivoverenvuodon kommentoidessaan Gazaan pyrkineen terroristisaattueen pysäyttämistä voimakeinoin:
Israelin murhaavaa hyökkäystä rauhanaktivistien laivojen kimppuun ei voi juättää ilman seurauksia.
Tämän jälkeenhän Israel purki laivat ja "humanitaarinen apu" koostui jalkapalloista, parittomista sandaaleista ja muusta krääsästä. Sen lisäksi laivalla oli betonilaattoja ja rakennustarvikkeita, joita Hamas olisi voinut käyttää hyödyksi rakentamissaan tunneleissa ja sotilaskohteissa. Vuotta myöhemmin Arabikeväänä tunnettu vallankumouksien aalto pyyhki läpi Pohjois-Afrikan, ja valtaan nousivat erilaiset islamilaiset järjestöt entiset maalliset sosialistidiktaattorit syrjäytettyään. Tätä Soininvaara aatetovereineen ei arvostellut.

Jälleen kerran humanitaarinen suurvalta Ruotsi on lähettänyt aluksen kohti Gazaa. Marianne of Gothenburg on päässyt perille, jos sellaisena pitää oletettua kohdesatamaa eikä ilmoitettua määränpäätä. Uutisen mukaan laivan humanitaariset avustustarvikkeet mahtuivat kahteen pahvilaatikkoon, joten koko matkan tarkoitus lienee kaikille selvä asia.

Israelin pääministerin toimisto antoi julkilausuman saattueen matkaajille:
Tervetuloa Israeliin! Vaikuttaa siltä, että olette eksyneet matkallanne. Tarkoituksenanne oli varmaankin rantautua ihan tähän lähistölle - Syyriaan. Siellä presidentti Al-Assadin hallinto syyllistyy joka päivä omien kansalaistensa joukkomurhiin Iranin hallinnon innokkaalla avustuksella. Täällä Israelissa meidän ongelmamme ovat Hamasin kaltaiset terroristijärjestöt, jotka yrittävät vahingoittaa siviilejä. Estääksemme heidän toimintansa, me suojelemme kansainvälisen lain mukaisesti omia kansalaisiamme.
Huumorin kukka - tai sarkasmin - on se kaunein kukka, ja vastaavaa vakavahenkistä mutta positiivisesti tulevaisuuteen suhtautuvaa kommunikeaa on turha odottaa Lähi-idän muilta hallituksilta, joiden lukutaidon ainoa hyödyntämisen kohde on koraanin ulkoaopettelu.

Se että Hamas saa tukea nimenomaan Ruotsista ei yllätä. Maasta on tullut puhdasoppinen sosiaalidemokratia, joka vastustaa kristinuskoa, kapitalismia ja konsumerismia. Sen luonnolliset liittolaiset ovat sosiaaliset aatteet, jollainen islam myös on luonteeltaan. Ruotsiin on muuttanut puoli miljoonaa muslimia, ja Yhdysvaltain presidentti on varoittanut Ruotsia maan juutalaisten kokemasta uhasta, jonka muslimiväestö heihin kohdistaa. Mikä ikinä tulevaisuus onkaan, se ei Ruotsissa enää ratkea ilman aseellista yhteenottoa. Joko viikinkien jälkeläiset nousevat vastustamaan vapautensa menetystä ja laivaavat puolikuun palvojat takaisin Afrikkaan, tai afrikkalaiset alistavat viikingit jatkamaan heidän vastikkeetonta elättämistään.

3 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Siinä sitä ollaan taas, jos media kirjoittaisi juttua tuosta niin tuo avustustarvikkeiden määrän mainitseminen pitäisi olla pääosassa, koska se osoittaa että ruotsalaisaluksen tehtävänä oli selkeästi pyrkiä aiheuttamaan haittaa israelin julkisuuskuvalle sen sijaan että olisivat auttaneet jotakin.
Pelkkä juutalaisvastainen propagandatempaus jälleen kerran.

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvin tuo paljastaa, että ei näillä "rauhanaktiiveilla" ole mitään haluakaan auttaa tavallisia gazalaisia, joiden kurjuuden jatkumista oman poliittisen ideologian edistämiseksi he surutta edistävät.

Sitä vaan miettii, että miten julmia ihmisiä nuo "auttajat" oikein ovat. Eikö heitä hävetä, eivätkö he edes haluaisi yrittää?

Anonyymi kirjoitti...

Ari Rusilalta olisi hyvä nyt lukea päivitys blogistaan/blogeistaan tuohon laivaan liittyen. Mutta Rusila pitää taukoa kun on Israelissa siinä Sar-El vapaaehtoispalvelussa.