maanantai 20. heinäkuuta 2015

Pedofiilit keskuudessamme

Lasipalatsin Totuuden punavihreä penaali Maria Pettersson kertoo ystäväpiiriinsä kuuluneen miehen tuomitun lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä:
Hävettää, että kaveriporukkamme tiesi miehen taipumuksesta eikä onnistunut estämään häntä
Kummallisinta tässä Maria vuodatuksessa on se, että hän tukee ja kannattaa islamilaisten ihmisten maahanmuuttoa, vaikka lasten (naisten ja eläinten) seksuaalinen hyväksikäyttö on islamin mukaan sallittua (Islam ja seksi 19.7.2015). Pettersson tuo vastenmielisesti mieleen vankileirien vartijat, Kapot, jotka nostettiin tehtäväänsä vankien keskuudesta. He eivät luoneet vankilan sääntöjä, mutta vaativat niiden noudattamista. Pettersson voisi nyt korjata tekemänsä hirvittävän virheen, mutta tuskin korjaa.

Punavihreä aate ei tuomitse islamia, koska samalla se joutuisi tuomitsemaan itsensä. Maailman pisimmälle sosialismin on ottanut käyttöönsä yhteiskuntajärjestelmänä Ruotsi. Siellä islamin arvostelu on tehty terveydelle vaaralliseksi, ja toimittajat vahtivat Kapojen tavoin sääntöjen noudattamista. Suomessa tilanne ei olennaisesti poikkea Ruotsista, mutta meillä voi nyt puhua avoimemmin islamista ja sen yhteiskuntajärjestyksekseen valinneiden maiden surkeasta tilasta ja luomasta inhmillisestä ahdingosta. Suomi on yhtä avokätinen jakaessaan sosiaalituissaan kuin Ruotsi, ja mikäli sääntöjä ei pikaisesti muuteta, olemme vaarassa ajautua umpikujaan, josta ei ole ulospääsyä (Muslimipojat vievät tikkarin muslimitytöiltä 16.7.2015).


Tuon yllä olevan videon on tuottanut Junes Lokka - suurkiitokset. Videolla yhtä (ilmeisesti ankkkuri)lasta hellitään neljän nuoren naisen voimin. Naisten toiminta on tismalleen samaa, mistä Maria Pettersson itseään kolumnissaan ruoski. Itsekunnioitus on oman edun vuoksi helppo menettää ja on vain inhimillistä niin tehdäkin. Se ei kuitenkaan tuo moraalista syytesuojaa eikä vapauta siitä vastuusta, joka ihmisellä on ympäristölleen. Monikulttuurisuuden edistäjiä ei koskaan saada oikeuden eteen, koska he palvelevat lainsäätäjän etua samoin kuin Kapotkin. Laki ei muutu kuin väkivallan ja verenvuodatuksen kautta. Samoin kuin Kapot menettivät valtansa vasta kun valtava määrä Liittoutuneiden nuoria miehiä uhrasi henkensä, myös tällä kertaa tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan verellään kovan hinnan meidän sukupolvemme tekemistä päätöksistä.

Paavo Väyrynen on perustanut kansalaisaloitteen Suomen irrottamiseksi eurosta. Alleirjoituksia näyttää satavan aivan tolkutonta vauhtia - pari sataa nimeä tunnissa. Perussuomalaisten voima ei riittänyt kaatamaan nykypolitiikkaa kumoon vaikka keikutus olikin kovaa. Kansalaisaloite antaa aivan toisenlaisen uskottavuuden uuden poliittisen linjauksen vaatimuksille kuin Perussuomalaisten poliitikkojen puheet, jotka muun poliittisen eliitin on helppo ohittaa samalla tavalla kuin Ruotsissa Ruotsidemokraatit - tai Maria Petterssonin oma pedofiiliystävänsä.

Ei kommentteja: