torstai 9. heinäkuuta 2015

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XL

Ilta=Sanomat uutisoi, että helsinkiläisjoukkue Käpylän Pallon edustajat ottivat Välimeren eteläpuolisesta maailmasta mallia tuoden suomalaiseen potkupalloon monikulttuurisia vivahteita. Uutisen mukaan:
Helsingin poliisi sai hälytyksen Töölöön Sonera-stadionille torstaina kello 12.20, kun kaksi jalkapallojoukkuetta otti yhteen ottelun päätyttyä läheisellä tekonurmikentällä.
Pikapuoliin päivälleen kolme vuotta sitten samainen Käpylän Pallo kunnostautui samoin ottein samassa turnauksessa, kuten Pravda aikoinaan uutisoi, ja minäkin bloggasin (Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa X 27.7.2012). Tuolloin totesin, että Käpylän Pallo on Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen kotiseura, ja Iltalehti kirjoitti näin:
Paavo Arhinmäki herjasi Jokeri-kannattajana poliiseja muiden mukana.

- Missä on Holsti ja missä on Palo, Steen Steen Christensen, kuului Jokereiden kannatushuuto.

Eero Holsti ja Antero Palo olivat poliiseja, jotka tanskalainen Steen Christensen teloitti vuonna 1997.
Käpylässä äänestettiin (Käpylä A ja Käpylä B) kunnallisvaaleissa 2012 eniten Vihreitä (31%), Vasemmistoliittoa (18%) ja demareita (18%). Helsinkiläisen punavihreän kuplan kannattajat eivät peittele sosialismin luonteeseen kuuluvaa avointa väkivaltaa, johon ollaan valmiita turvautumaan toisinajattelijoita vastaan. Kukaan ei vaadi Arhinmäkeä "irtisanoutumaan epämääräisistä yhteyksistään".

7 kommenttia:

Tikkablog kirjoitti...

Ei nyt suoraan liity aiheeseen mutta mutkan kautta samaa punalippuhomosaatio-viherporukkaa Käpylästä lienee melko paljon myös Pride-bileissä. jälki on sen mukaista. Ei paljon käytännöt vihreät teot kiinnosta tuota parempain ihmisten sankkaa joukkoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Noin yleensä ottaen minua huvittaa tuo jalkapallo. Ei lajina sinänsä, kyllähän huippumaitten matsit ovat ihan mukava katseltavaa, vaan se, että jalkapalloa tarjotaan kerta toisensa jälkeen kotouttamisen ihmelääkkeeksi. Näyttää vaan usein saavan aikaan mellakointia ja ottaanlyöntikilpailuja.

Kumitonttu kirjoitti...

Tikka, ihan varmasti on samaa porukkaa. Suvaitsevaisuus on samanlainen uuskielen sana kuin demokraattinen, tasa-arvoinen tai rauhanomainen.

Yrjö, kotouttaminen on myös uuskieltä. Tarkoitus ei ole muuttaa lähi-itämaalaisia härmäläisiksi vaan härmäläiset lähi-itämaalaisiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Uuskieltä juu. Jussi Halla-aho totesi aikanaan osuvasti, että utopistisen paskapuheen tunnistaa siitä, että sitä ei pysty kääntämään vieraille kielille. Ja esmes sanakirja.org ei tunnista sanaa "kotouttaa".

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvinvointivaltio ei ole mikään welfare state vaan paljon monimutkaisempi käsite, jossa sekoittuu korkea normiohjaus, matala luotto kansalaisten kykyyn huolehtia itsestään ja tietenkin massiivinen propaganda, joka muodostuu kun poliittinen ja taloudellinen eliitti muodustuvat samoista toisiaan miellyttämään pyrkivistä ihmisistä. Median edustajat nuolevat itsensä mukaan vallan sisäpiireihin, mistä hyvä esimerkki Loka Laitinen, joka puolustaa hyvinvointivaltion politiikkaa mm. maahanmuutossa loppuun asti.

Kari kirjoitti...

Kattaisiko "clientelism" paremmin hyvinvointivaltion käsitettä?

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Arhinmäki, tuo lurppasilmäinen röökinpummaaja. Tunnistan ihmistyypin pelkästä katseesta ja eleistä.