perjantai 29. elokuuta 2014

McDonald'sin ympäristöongelma

Vihreän langan inkvisiittori Lasse Leipola kirjoittaa ilmaston katastrofaalisesta lämpenemisestä varsin värikkäin sanavalinnoin:
Planeetta ei kuitenkaan ole kuolemassa. Onnettomuusvertausta käyttäen planeettaa uhkaavat ehkä pahat ruhjeet ja muutama murtunut kylkiluu.

Sen sijaan, jos käytetään vastaavaa onnettomuusvertausta ihmiskuntaan, päästään vammoihin, joita tulee esimerkiksi pahoissa auto-onnettomuuksissa – kallonmurtumaan tai neliraajahalvaukseen. Hengissä ehkä selvitään, mutta vain niukasti eikä mikään ole enää koskaan ennallaan.

Ja se, mikä on oikeasti kuolemassa, on niin sanottu länsimainen elämäntapa ja elintaso. Edessä on betoniseinä, jolta välttyminen vaatii ihmettä.
Länsimaisen elämäntavan - siis kapitalistisen, materialistisen ja kristilliseen etiikkaan perustuvan - kuoleminen on ennustettu moneen kertaan aikaisemminkin. Tohtorit Matti Wiberg ja Tommi Meskanen laskevat, että Suomi islamisoituu "vasta" 161 vuoden kuluttua. Näin pitkästä viiveestä voidaan kiittää 2011 jytkyä ja sen panostaneita halla-aholaisia, mutta heidän kritiikilleen ei kiitosta tohtoreilta sada:
"Maahanmuuttajat eivät muodosta yhtenäistä poliittista voimaa, vaan maahanmuuttajat kantaväestön tapaan, kannattavat erilaisia poliittisia suuntauksia ja puolueita.”
Samaa asiaa todistelee vasemmistolainen ajatuspaja Sorsafoundation:
Muslimimaailma ei missään tapauksessa edusta mitään vakavasti otettavaa uhkaa. Siinäkin tapauksessa, että kaikki nämä maat kääntyisivät johdonmukaisesti Eurooppaa vastaan tai jopa muodostaisivat jonkinlaisen salaliiton Euroopan käännyttämiseksi, ei näillä mailla ole tarvittavia resursseja. Lähes jokainen arabimaa on esimerkiksi riippuvainen kansainvälisestä tuesta ja kaupasta.

Eurooppaan maahanmuuttajina tulevat muslimit eivät muodosta yhtenäistä ryhmää. He ovat usein marginalisoituja ja vain harvoin saavuttavat sellaisen aseman, joka mahdollistaisi merkittävän vallankäytön siinä maassa, jossa he asuvat. Poliittista ja taloudellista vaikutusvaltaa maahanmuuttajilla ei erityisen paljon ole Suomessakaan.
Ilkka Vuorikurun kirjoitus on vain parin vuoden takaa, mutta jo tässä ajassa se on muuttunut vanhahtavaksi. Se kuulostaa tahattoman huvittavalta ja sormi ojossa ohjaavalta opettajalta. Vaikka Obaman kaltainen sosialisti pitääkin ISIS:n kaltaista roskajoukkoa Irakin ja Syyrian kansojen ongelmana (mitä se totisesti onkin mutta hiukan eri merkityksessä), niin realisteille ja poliittisesti epäkorrekteille on olemassa vielä käsite roskaväki, ja sille selvät määreet. Professori Vihavainen kaivaa maata poliittisen korrektiuden alta kutsumalla länsimaisen kulttuurin vastustajia roskaväeksi:
Poliittinen korrektius, tuo kaiken totalitaarisen ajattelun tukijalka, estää kriittisesti pohtimasta sitä, milloin kyseessä on hyväksyttävä kansalaistottelemattomuus ja milloin tuomittava roskaväen valta. Käytännössä lähdetään siitä, ettei jälkimmäistä ole koskaan, koska itse roskaväkeäkään ei ole.
Erilaiset alakulttuurit näkevät paljon vaivaa estääkseen jäsenkadon. Jengitatuoiduilla käsivarsilla varmistetaan toimeentulon riippuvuus jengistä - huumeet, ryöstöt... Yhteisöstä erottaminen on rangaistuksista lievemmästä päästä - tappaminen, hapon heittäminen kasvoille tai muu häpäisy on arkipäivää. Alakulttuurit käpertyvät sisäänpäin ulkolista uhkaa - siis valtaväestöä - vastaan. Niin juutalaisilla, tataareilla, mustalaisilla kuin lestadiolaisillakin on Suomessa olleet omat kulttuuriset perinteensä, joista on pidetty kiinni osana kunkin yksilön halua tietää juurensa ja kuulua sukunsa jatkumoon. (Tuntuu typerältä lisätä, että toki tämän kieltäviä yksilöitä on, mutta nyt puhutaan jälleen suurista ihmispopulaatioista keskiarvoina).

Sain eräältä lukijalta vinkin kirjoitukseen, jossa puidaan Yhdysvaltojen mustan alakulttuurin rasistista asennetta valkoiseen enemmistöön. Kolumnissa kerrotaan kahden teinin kuolleen jouduttuaan Yliopistokampuksen vieressä olleella McDonald'silla pahoinpidellyiksi ja sitä seuranneessa paossa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa. McDonald's noudatti vanhinta mahdollista puolustusta ja aloitti vastahyökkäyksen sysäten vastuun kuolemista uhreille - alkoholin nauttiminen alaikäisenä, ylinopeus ja punaisia päin ajaminen. Vaikka kyseinen McDonald's keräsi vuosien ajan öiseen aikaan satoja mustia jengiläisiä, yhtiö ei tehnyt mitään parantaakseen asiakkaidensa turvallisuutta, mikä johti kohtalokkaaseen tapahtumasarjaan. Suurin osa lukijoistani oletettavasti tietää amerikkalaisen mustan alakulttuurin rappion. Uutisen merkittävin anti ei ole sen kuvaama rappio tai edes McDonald'sin vastenmielinen puolustusyritys vaan se, että amerikkalainen media yritti pitää piilossa tapauksen rasistiset motiivit. Koska rasismi kukkii voimakkaampana mustien keskuudessa kuin valkoisten, sen tosiasian toteaminen söisi kaiken uskottavuuden "valkoisen miehen synnistä".

Kuten Lasse Leipola alussa kirjoitti, "päästään vammoihin, joita tulee esimerkiksi pahoissa auto-onnettomuuksissa – kallonmurtumaan tai neliraajahalvaukseen. Hengissä ehkä selvitään, mutta vain niukasti eikä mikään ole enää koskaan ennallaan.". Perusoptimistina en itse usko siihen, mutta se vaatii työtä ja puolustajia. Ilman yksittäisten kansalaisten panosta jokainen yhteiskunta voi romahtaa Somalian tai Irakin tavoin. Polttoaineeksi ei tarvita kuin väkivaltainen, misantropinen ideologia kuten sosialismi tai islam.

9 kommenttia:

Bogreol kirjoitti...

Ruotsin maahanmuuttovaaleihin ja moderaattien elintavan ja -tason alentamishalukkuuteen viitaten Niels Thomsenin pilakuva:
http://www.trykkefrihed.dk/ved521.htm
Reinfeldt "Mikko, olen kutsunut suurehkon arabialaisen klaanin tänne asumaan, joudut siksi nukkumaan keittiössä, eikä meillä ole enää varaa leikkikaluihin, elokuviin, kissanruokaan jne. Onhan asia OK?" Mikko Mallikas itkien "Luulen, että olet suuri humanisti, isä".

Valkea kirjoitti...

Yhdysvaltojen mediassa (sekä ns. konservatiivisessa, että liberaalissa) jätetään kertomatta ja vääristellään positiiviseen suuntaan mustien rikollisuutta, mutta tämä vääristely koskee myös valkoisten, hispaanojen ja mustien valtiollista FBIn rikostilastointia, joka keinotekoisesti paisuttaa valkoisten suhteellista ja absoluuttista rikollisuutta laskemalla hispaanot valkoisiksi ja vähentää samalla mustien suhteellista rikollisuutta:

http://www.futurity.org/skewed-stats-distort-black-crime-reports/

Kumitonttu kirjoitti...

Vale, emävale ja tilasto.

Kuvaavaa, että arbuusit ovat huolissaan ilmaston lämpenemisestä 100 vuoden aikajänteellä, mutta Euroopan islamisoituminen samalla aikajänteellä ei huoleta ollenkaan, vaan sitä vähätellään kuin ongelmaa ei olisi ollenkaan.

Toisessa ongelma on todellinen, toisessa kuviteltu.

Valkea kirjoitti...

Tomi, hispaanot ovat etelä-amerikkalaisia ja siten enimmäkseen mestitsejä, intiaaneja ja muita ei-valkeita rotuja. Esim. Meksikossa, joka on suurin maahanmuuttajien lähde, mestitsejä on 65%, intiaaneja 17,5%, valkoisia 16,5, ja muita rotuja 1%. Mestitsejä on esim. Kolumbiassa 58%, Equadorissa 65%, El Salvadorissa 90%, Hondurasissa 90%, Nicaraguassa 69%, Panamassa 70%, Paraguayssa 95% ja Venezuelassa 68%. Esim. Perussa on intiaaneja 45%, Mestitsejä 37% ja valkoisia 15%, ja Boliviassa on intiaaneja 60%, mestitsejä 26% ja valkoisia 15%. On siten aiheellista sanoa, että ylivoimaisesti suurin osa hispaanoista on ei-valkoisia. Mestitsit pitävät itseään "ruskeana rotuna" ja myös ulkopuolisten luokitusten mukaan he ovat ei-valkoisia.

Kumitonttu kirjoitti...

Valkea on nyt syönyt lääkkeitä, joita joku toinen on jättänyt syömättä. Tässä blogissa ei kommentoi ketään nimimerkki Tomia.

Valkea kirjoitti...

Tomi näköjään sensuroitiin nopeasti pois raskaan syntihistoriansa takia.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

UCT:llä luennoitsija pokkana auditoriumissa lukee kirjasta rasismin väitteen jonka mukaan vain valkoihoinen voi olla rasisti (99% opiskelijoista on mustempia kuin valkoihoinen).

Odottaa vastaväitteitä...

Ei kuulu.

Joten väite on tosi.

Jo akateemisissa piireissä on myönnettävä, että vain valkoihoinen lihaasyövä heteromies HTM® on rasisti (btw. edin naamaan eilenillalla yhden maailman parhaista rump steak:stä, oli niin tender ja soft ettei olisi voinut pidempään riiputtaa).

Unknown kirjoitti...

Chris Rock opastaa Fergusonin asukkaita, ei kannata katsoa, jos olet töissä:
Dear Ferguson a word of advice!

Kumitonttu kirjoitti...

Hah... hauska video. Ilmeisesti Amerikassa tapahtuu jonnii verran että tappelevat naiset aiheuttavat poikaystävilleen jännittäviä kisailuhetkiä poliisin kanssa perättömillä ilmiannoilla, kun tuollekin listalle oli noussut oikein alleviivattuna.