sunnuntai 3. elokuuta 2014

Hamas ampuu raketteja sairaalan pihalta

Tämä oli aika mielenkiintoinen uutispätkä: Helsingin Totuuden penaali Aishi Zidan vietti yön sairaalassa, ja raportoi Hamasin terroristien ampuneen raketteja Israeliin sairaalan takapihalta :)

Lisäys 3.8.2014 Valokuva eduskuntatalon portailta Hamasin terrorismia tukevien vasemmistonuorten mielenosoituksesta.

12 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Shifan sairaala on israelilaisten rakentama. Sairaalan alla on tunneleita, joissa Hamasin johto piileskelee.

Kumitonttu kirjoitti...

Eikä pelkästään sairaalan alla. Wikipedia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Nolompi tikki. Vaan mitä Hommaforumilta huomasin, niin nythän tuo toimittaja toteaa, että lause on irroitettu asiayhteydestä ja käytetty propagandan välineenä:

http://hommaforum.org/index.php?topic=4027.msg1669242#msg1669242

Niin että oikeutettuja rauhanraketteja ne vissiin sittenkin olivat. Vaikka sairaalan tontilta ammuttiinkin.

Kumitonttu kirjoitti...

Vai asiayhteydestä irroitettu :D

Tässä on aika hauska video. Ranskan tv:n toimittaja valittaa samaisen sairaalan edessä lääkkeiden ja muiden tarvikkeiden puutetta samalla kun Hamas ampuu raketin siitä vierestä Israeliin. Superkomisch!

DuPont kirjoitti...

http://www.hs.fi/kaupunki/Arviolta+viisi+sataa+osoittaa+mielt%C3%A4%C3%A4n+Gazan+puolesta+Helsingiss%C3%A4/a1406946722058

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...

Kumitonttu kirjoitti...

Israel'SS existence: "Insult to all humanity"

Ei taida tyttö tietää mihin ideologiaan kylttinsä viittaa.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nuo kuvassa olevat tytöt todellakin tietävät mitä he kannattavat; hakaristit esillä ja kaikki. Voiko kenellekään jäädä epäselväksi että he vain haluavat kaasuttaa kaikki jutkut?

Kumitonttu kirjoitti...

Niin, kyllä tuossa häikäilemättömästi muistutetaan juutalaisille hyväksi havaitusta keinovalikoimasta, mikäli kuvittelevat omaavansa minkäänlaisia oikeuksia puolustaakseen itseään ja omaisuuttaan.

Juutalaisten kutsuminen ihmisiksi on "loukkaus ihmiskuntaa vastaan". Sehän se on kyltin viesti.

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä on aika hauska video. Ranskan tv:n toimittaja valittaa samaisen sairaalan edessä lääkkeiden ja muiden tarvikkeiden puutetta samalla kun Hamas ampuu raketin siitä vierestä Israeliin."
Hauskasta en tiedä - ainakaan raketin vastaanottaneella puolella, mutta jos kyseessä oli "rauhanraketti"?. Eikö Neuvostoliitossakin aseet ja etenkin ydinaseet olleet nimenomaan rauhanpuolustamista varten?

Kumitonttu kirjoitti...

Vietnamin sodan sanotaan tulleen television välityksellä amerikkalaisten olohuoneeseen, mikä johti sodan vastustajina esiintyneiden sosialistien päämäärien toteutumiseen. Nyt Hamasin sikailulla on sama, joskin käänteinen, vaikutus. Ensimmäistä kertaa ikinä valtaosa vasemmistosta ei ole tuomitsemassa Israelia raivosta pihisten.

Jos oli Neuvostoliiton aseet rauhan tae, nyt Hamasin tukijoiksi asettuneet annakontulat ja aishizidanit näyttäytyvät lähinnä henkisesti laiskoilta typeryksiltä, jollaiseksi heidän kannattamansa ideologiakin paljastui pitkin viime vuosisataa.

Anonyymi kirjoitti...

Pravdan juttujen kommenttiosastoissa on paljon sellaisia jotka uskovat Pallywoodia, aika kahjoja kommentteja heillä on. Mutta onneksi muutama Israel-myönteinen kommentti on päässyt läpi ennakkotarkastuksesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tuosta Kumiksen kuvalisäyksestä:

Tuo vaaleatukkainen typsy, joka kylttiä pitelee olisi varmaan ollut kovastikin tervetullut entisen Bund Deutscher Mädel-järjestön jäseneksi sekä ulkonäöltään että mielipiteiltään. Tyttö varmaan tietysti itse ajattelee olevansa kovasti muodissa mukana ja saa mielenosoituksestaan nuoren tytön egolleen yhteiskunnallisen vaikuttamisen maittavaa herkkua, mutta yhtä kaikki hänhän ilmoittaa kannattavansa kokonaisen kansakunnan joko lahtaamista tai maanpakoon ajamista.

Itse hieman vanhempana heppuna, joka ei ole enää asioista niin nuoruuden satavarma tuumailen, että näinköhän tyttö on ajatellut asiansa ihan loppuun saakka ja jos on, niin tuommoistakos se tämän päivän humanismi on.

Olis nyt kirjoittanut kylttiinsä vaikka että ”rauhaa sinnetänne ja vähän äkkiä sittenkin”, niin olisin nostanut peukkuja.