tiistai 12. elokuuta 2014

Islam ja Neuvostoliitto

ISIS:n toiminta on vähitellen saavuttamassa länsimaisten ihmisten tajunnan, ja sen seurauksena väkivaltaan muuten niin altis vasemmisto on pitänyt suunsa supussa. Hamas, jonka moraalin laatu myös on vähitellen paljastumassa suurelle yleisölle, sen sijaan yhä edelleen nauttii vasemmiston laajaa suosiota. Vasemmisto ei ole oikein tajunnut, että vapaassa nettimaailmassa ihmiset saavat tietoa erilaisista väärinkäytöksistä, kuten vaikkapa tämä erinomainen Pauli Vahteran kirjoitus Trafista, liikkennevirastosta.

Hamasin väitetään kaivattaneen tunneleitaan salakuljetukseen ja juutalaisiin kohdistuvaan terroriin orjatyövoimalla. Arvioiden mukaan 40% Hamasin budjetista muodostui tunneleista salakuljetetuista hyödykkeistä. Tunnelit on tuettu betonista tehdyillä levyillä, minkä takia Israel ei sallinut sementin vientiä Gazaan, mikä suututti soininvaaralaisia. Kaivajat ovat tehneet pitkiä päiviä nimellisellä palkalla henkensä uhalla. Kiitokseksi tästä kaivajat ovat - ilmeisesti - paljastaneet tunneleita Israelin armeijalle olematonta tai nimellistä palkkiota vastaan. Tai näin Hamas on ainakin uskonut ja tappanut kaikkiaan useita kymmeniä (haudan)kaivajiaan epäiltynä salaliitosta juutalaisten kanssa.

Hamasin toiminta - tai oikeammin nettimaailman toiminta - on vähitellen ajamassa Hamasin toimintatapojen ohi. Hamasin lapsellinen propaganda, kansainvälisten avustusjärjestöjen tunnusten suojissa sotiminen ja mielipuolinen lasten ja vähälahjaisten aivopesu on vähitellen paljastumassa. Aivan samalla tavalla kuin rautaesiripun aikaisesssa maailmassa kotikommunistimme kieltäytyivät loppuun asti uskomasta oman ihannemaansa väärinkäytöksistä, nykyvasemmisto kieltää kolmasti ennen kukon laulua muslimijärjestöjen epäinhimillisen ja meille kohtalokkaan toiminnan.

Ei kommentteja: