lauantai 3. elokuuta 2013

Maltillinen muslimi huokuu tappohalua

Ilta=Totuus luonnehti Iranin uuden presidentin Mahmud Ruhanin olevan maltillinen:
Kun äänistä on laskettu vajaa viidennes, maltillisen uskonoppineen Hasan Rohanin osuus äänistä on 52 prosenttia.

Turun Totuus uutisoi, että
Ruhanin mukaan Israelin sionistihallinto on vuosia ollut islamilaisen maailman haava, joka täytyy puhdistaa.
Miksi ihmeessä länsimaisen eliitin pitää aina puolustella muslimifanaatikkojen puheita parhain päin? Keneltä se olisi pois, jos aivan oikein ja rehellisesti todettaisiin, että islamilaisten maiden johtajat ovat kaikki meikäläisen mittapuun mukaan fanaatikkoja? Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä, että hyväksymme tänne joukkoomme ihmisiä, joilla on erilaiset tavat, arvomaailmat ja uskonnot. Jos näitä ei hyväksytä, emme voi puhua monikulttuurisuudesta vaan monokulttuurista. Tyypilliseen vasemmistolaiseen tapaan tämäkin käsite on käännetty ylösalaisin kuin se jo aiemminkin mainitsemani Saksan demokraattinen tasavalta, joka ei ollut saksalainen, demokraattinen eikä tasavalta.

6 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Tuli tuosta Itä-Saksa anekdootista mieleen oma kouluaika Länsi-Saksan valtion tukemassa Deutsche Schulessa (yksityinen, 12 v pituinen ns valmistava koulu [sisälsi kansa- ja oppikoulun]} Helsingissä. Siellä käytettiin tuosta "DDR:stä" seuraavia nimityksiä:

1) SBZ - lyhennys nimityksestä Sowjetische Besatzungszone eli Neuvostomiehitysvyöhyke.

2) Die sogenannte DDR eli suomennettuna 'niinsanottu DDR'.

Koulussa ei sopinut sanoa DDR vaikka nimitystä meillä arkikielessä laajasti käytettiin. Opettajat korjasivat välittömästi virheesi.

Kumitonttu kirjoitti...

DDR oli sikäli hassu valtio ettei se ollut valtio vaan miehitysvyöhyke. Ihan niin kuin Virokin, paitsi että sillä oli oma urheilujoukkue.

Se elintasoero idän ja lännen välillä oli niin mykistävä että se jäi minunkin mieleeni kuin tatuoituna. Itä-Saksan suurin valuuttakaupan tulo oli ihmiskauppa kaikkine liitteineen, kun läntiset deroute ostivat sinne jääneille sukulaisilleen ruokaa ja tavaroita. Jopa omakotitalon sai ostettua! Ja oikein paljon kun maksoi niin sai ihmisenkin sieltä ulos länteen.

Ei sitä enää edes oikein muista miten omituinen tämä maailma silloin olikaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ottamatta nyt varsinaisesti kantaa itse siihen kymmeniä vuosia jatkuneeseen kahinaan, niin voi todeta tuon hepun puhuvan kumminkin kokonaisen maan hävittämisestä. Ei ole kovin maltillista minun mielestäni. Eikä vain tuo yksi ainoa heppu samaa vaahtoa.

Onkohan muuten tehty koskaan yhteiskunnallista ottiatuota-tutkimusta aiheesta "entäs jos arabit olisivatkin saaneet rökälevoiton vuonna 1967?". Noin henk. koht uskon, että silloin olisi hoideltu se, mitä ensimmäisessä holokaustissa jäi hoitamatta. Ja Suomi olisi pitänyt lärppänsä ummessa, koska Rauhanvaltio tuki arabeja.

Tuosta valokuvasta muuten, nuohan on niitä iippojen armeijan naissotilaita. Onkohan iippojen armeijan miesten maastohousut tavallista venyvämpää kangasta? Meinaan, tiukat housut ja jatkuva stondis haittaa kyllä harjoittelua.

Kumitonttu kirjoitti...

Ja nuorena miehenä armeijassa ei mistään muusta puhuttu ku naisista. En tiedä miten nykyaikana poikia ei kiinnosta mennä inttiin ku sieltä pääsee lomille joka viikonloppuna. Mä olin eka kerran neljäntenä viikonloppuna vapaalla ja sen jälkeen joka toisen loppuun asti. Mitä nyt pari kertaa viel tyrittiin että lomat paloivat. Mutta siis muistaakseni olin kiinni 26 ja vapaalla 21 tai jotain sellaista.

Jos siellä olis ollu tyttöjä niin eihän sieltä olis pois tarvinnu lähteä ollenkaan. Sapuskat kannettiin eteen ja rahaa ei tarvinnu ku ei ollu mitään ostettavaa. Ihan ku Neuvostoliitossa.

KOhj kirjoitti...

"Jos siellä olis ollu tyttöjä niin eihän sieltä olis pois tarvinnu lähteä ollenkaan."

Minä olin Niinisalossa koiranohjaajana 90-luvun lopulla, jolloin naisia oli jo armeijassa. Meidän kasarmimme oli erillään kaikista muista ja lisäksi samaan kasarmiin oli ahdettu patterin kaikki naiset. Kasarmilla ei myöskään ollut iltavalvojaa.

Siellä me sitten olimme, noin tusina miestä ja tusina naista, yhdeksän kuukautta.

Vaikkakin (miesten puolen remontin takia) naistenvessassa istuessani kuulin melkoisen härskiä juttua naisten tuvasta*, en tiedä kenenkään saaneen yhtään mitään koko aikana.

Ei se juuri eronnut pelkästä miesten kanssa olosta, tosin muutama hauska pornon katseluun liittyvä anekdootti siitä jäi. :)

*) Koin hyvin mielenkiintoiseksi että naisilla tuntui olevan runsaasti seksuaalifantasioita aliupseereista ja upseereista, muttei yhtä ainutta tavallisista tykkimiehistä, vaikka heitä kuintenkin oli enemmistö.

Se kyynisti miestä. Armeijan roolit ovat kaikesta huolimatta lähes satunnaisesti arvottuja leikkirooleja, mutta silti naisille tuntui olevan tärkeää ainoastaan se kuka käskee.

Kumitonttu kirjoitti...

Mielenkiintoinen havainto. Mutta eikös se ollut Henry Kissinger, jolta toimittaja kysyi, miksi hänellä on ollut niin paljon kauniita naisia elämänsä aikana. Henry vastasi että raha ja valta kiihottavat naisia.

No nyt sait kiinnostumaan - minkälaisesta anekdootista on kyse?