torstai 15. elokuuta 2013

Halla-aho kuvattu Kairon mellakoissa


Jussi Halla-aho Senaatintorilla

Lukijani muistanevat, miten Osmo Soininvaara nelja ja puoli vuotta sitten vaati EU:n boikottia Israelille, jonka armeija puolusti itseään terroristijärjestöksi luokitellun Gazaa hallitsevan Hamasin jatkuvalta rakettitulelta. Soininvaaran mielestä myös Israelissa rakennettu turvamuuri, joka käytännössä kokonaan lopetti itsemurhaiskujen tekemisen, on luonteeltaan provokatiivinen ja ylläpitää rotusortoa. Nyt kun Hamasin kanssa läheisessä liittolaissuhteessa oleva egyptiläinen Muslimiveljeskunta sotii Egyptin armeijaa vastaan, Soininvaara teke juuri sen, mitä toivon hänen tekevän: pitää turpansa tukossa. Toivottavasti pitäisi mahdollisimman pitkään ja mieluiten pysyvästi.

Suvaitsevainen ruotsalainen Anna Lindh tuli puukotetuksi maahanmuuttajan toimesta 10 vuotta sitten, mutta Lindhin muistoa ajaa Anna Lindh -säätiö, jonka tehtävä on
...tuoda ihmisiä ja järjestöjä eri puolilla Välimerta lähemmäs toisiaan vuoropuhelun ja kansalaisyhteiskuntien kehittämisen kautta, lisätä yhteistyötä ja keskinäistä suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä. Erityiskohderyhmänä on nuoret.
Suomessa tuon idioottimaisen hankkeen puuhamiehenä toimii kommunistiksi kaiketi luokiteltava Tuomo Melasuo. Melasuo on päässyt avaamaan suunsa koskien Egyptin armeijan ja hamaslaisen Muslimiveljeskunnan keskinäistä sotaa, joka siis muistuttaa identtisesti Israelin armeijan ja Hamasin vastaavaa:
Professori Tuomo Melasuo ei näe Egyptin tilannetta toivottomana. Hän vertaa Muslimiveljeskunnan kannatuksen olevan Egyptissä samaa luokkaa kuin perussuomalaisten Suomessa.
Melasuon lausahdus on uskomaton ottaen huomioon, että miehen poliittinen tausta on äärivasemmistolainen (olisi se uskomaton muutenkin, jos ajattelisi että Yle haastattelisi jotain Suomen Sisun jäsentä, joka sanoisi, että Hamas muistuttaa pyrkimyksiltään Vihreää Liittoa). Melasuo vertaa terroristijärjestö Muslimiveljeskuntaa Perussuomalaisiin. En keksi mistä hän tuon mielleyhtymän oikein on luonut, mutta jonkinlainen pohjanoteeraus tuo mielestäni suomalaisessa mediakentässä on. Kannattaisi kuitenkin muistaa, että Perussuomalaiset jatkuvasti ovat varoittaneet Muslimiveljeskunnan ja eurooppalaisen äärivasemmiston toistuvasta väkivallasta, joten puolueen vertaaminen antamansa varoituksen kohteeseen kuvastaa sitä vasemmistolaista tyylikeinoa, jossa asiat käännetään päälaelleen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kertoisikohan tuo Melasuo, että mitä tai miten Perussuomalaiset uhkaavat Suomea tai Suomalaista yhteiskuntaa?

Äärivasemmistolle väkivalta lienee vain yksi "työkalu", kuten se oli Stalinille ja kommunisteille yleensä. Tosin näille punikeille oikean työkalun kädessä pitäminen aiheuttaa ahdistusta ja riistetyksi tulemisen tuntua, joten paljon helpompaa
saada elantonsa vaikka kansalaispalkasta kuin paskaduuunista.Toki välillä voi käydä "töissä", eli kivittämässä "riistoporvareita" ja esim. puhkomassa katumaastureiden renkaita!

Jaassu kirjoitti...

Kiistämättä kummallinen vertailu tuomo melasuolta, mutta minkäs teet ylipistot ovat täynnä kommareita ja vasemmistoa edustavia länsimaisia arvoja halveksuvia professoreita ja tutkijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Oliskohan niin, että joutuu jäämään yliopistolle, kun ei kelpaa työelämään?

Kumitonttu kirjoitti...

Näissä melasoissa eniten minua ihmetyttää se, että he ovat ilmiselvästi älykkäitä, koska ei proffan jakkara irtoa kenelle vain. Mutta sitten tuon älykkyyden vastapainoksi puuttuu täydellisesti tunneäly, itsekritiikki ja epäloogisuus.

Yliopistolla ja seurakunnalla on molemmilla samat ongelmat: toinen on äärimmäisen "epärationaalinen" ja toinen äärimmäisen "rationaalinen". Molemmat ovat hyviä ympäristöjä kiusaamisen, kohtuuttomuuden ylistämisen ja pilkunviilaamisen ylsitäjille.

Kuten anonyymi toteaa, ei noilla taidoilla työelämässä (lue: omaa työsuoritustaan markkinaehtoisesti maksettavassa maailmassa kauppaavalle) eläisi. Tai siis ansaitsisi elantoaan.