perjantai 2. elokuuta 2013

Hän-suomalainen mamusotilas

Kuten valistuneet blogosfääriläiset jo tietävätkin ja ovat Jaskan raportin lukeneet, Suomesta on jo lähtenyt kymmeniä "nuoria" (TM) Syyriaan oppisopimuskoulutukseen vääräuskoisten tappamiseksi. Meillä Suomessahan ei pitänyt olla mahdollista radikalisoitua, niin hyvin monituhatpäinen monikulttuurisuusvirkamiehistömme lupasi kotoutuksen hoitaa. Otettaisiin kuulemma oppia muiden maiden tekemistä virheistä. Ja islamhan on rauhan uskonto, joten todellisia ristiriitoja ei ole edes teoriassa mahdollista syntyä kuin sellaisten islamia väärin tulkitsevien radikaalien kanssa, jotka ovat kuitenkin tuiki harvinaisia yksittäistapauksia. Mutta tässä sitä nyt ollaan odottelemassa ensimmäisiä Suomeen saapuvia terroristeja, ja missään ei näy ketään, joka kertoisi kantavansa vastuun virheellisestä politiikasta. Vielä vähemmän missään näkyy ketään, joka kertoisi miten tilanteeseen saadaan muutos ja moiselle toiminnalle lappu luukulle.

Mustan Mannerheimin myötä monen kulmakarvat nousivat ihmetyksestä, kun elokuvan tekemisestä kertovassa dokumentissa ohjaaja Erkko Lyytinen veteli perskännejä öisin hotellihuoneessaan ja päivisin raivosi miten luokattoman surkea tekele oli valmistumassa käsikirjoittajien kustua koko porukkaa linssiin (Musta Mannerheim - kerran vielä 9.10.2012). Ainoa positiivinen asia elokuvassa oli se, että nyt afrikkalaiset (ainakin Suomessa asuvat) oppisivat näkemään suomalaisten kansallissankarin oman kulttuurinsa lävitse katsellen. Että afrikkalaisella tarinankerronnalla toteutettu elämäkerta ehkä lähentäisi suomalaisia ja afrikkalaisia. Mutta tässä sitä nyt ollaan odottelemassa yhteisiä tunne-elämyksiä.

Keskustapuolueen jäsen Abdilrahim Hussein Mohammed kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan niin levottomia, että ei edes naurata:
Pääsi hän Mannerheimkin pressaksi suomeen huonolla suomen kielellä.
Sattui niin hauska kirjoitusvirhe, kun nuivissa piireissä on ollut tapana puhua han-suomalaisista, mutta ehkä ruotsinkielinen eliitti on sitten hän-suomalaisia...
Suomi ei ole koskaan ollut monokulttuurinen.

Tiesitkö muuten että Marsalka Mannerheim syntyi Sveitsissa (tämä tarkoittaa muuten että oli maahanmuuttajaa) ja että kaveri oppia suomen kielen kunnolla vasta yli 50 vuotiaana!!

;-)
Tässä vaiheessa alkoi jo hiki nousta pintaan. Vai Mannerheim onkin sveitsiläinen! Enpä ole tiennyt. Mutta tämä kaveri on siis ehdolla päättämään suomalaisten asioista eikä tunne merkittävimmäksi suomalaiseksi äänestetyn henkilön perustietoja. (Mitä Tarja Halonen muuten tekee tuolla listalla seitsemäntenä - dsiisuskraist).

Sinänsä Muhammedin kirjoituksessa on kyllä yksi ihan hyväkin huomio. Hän toteaa, että Amerikassa hänen maanmiehensä (somalit) ovat kotoutuneet paremmin kuin Euroopassa, koska siellä he tekevät töitä, kun diskorahaa ei jaeta.
Päältäpäin kaikki näyttää [Pohjois-Amerikassa] hyvältä ja sitä luulee, että voisihan tämä monikulttuurisuus toimia meilläkin. Ottaisivat vain mallia Yhdysvalloista ja Kanadasta!

Nykyinen malli kun ei ole hyödyllistä kenellekään.

Jotta tukia ja muut karsittaisi, meidän pitää luoda edellytykset työllistyä jotta ihmisillä olisi elantoa ja jotta hyvinvointi pysyisi pystyssä.
Muhammed osuu itse asiassa varsin oikeaan tuossa. Eurooppalainen yhteiskunta ei voi onnistua kotouttamisessa, koska se on rasistinen - se pitää mustia niin paljon alempiarvoisina että nämä eivät voi menestyä ilman merkittävää sosiaalista tukea. Ja kuten on huomattu niin aina kun valtio lähtee siirtämään rahaa sosiaalisin perustein, se luo uusia elättejä taakakseen. Monikulttuurinen yhteiskunta vaatii toimiakseen sen, että jokainen on vastuussa itsensä elättämisestä. Jos valtio elättää, se ei suvaitse kuin yhden ideologian, ja se ei - tietenkään - voi toimia monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Monikulttuurisessa yhteiskunnassa eri kulttuurien asukkaat eivät edes halua ryhtyä laajamittaisiin tulonsiirtoihin. Siinä mielessä minun varmaan pitäisi kannattaa laajamittaista maahanmuuttoa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ameriikan ihmemaassa ollaam siinä mielessä vielä rasistisempia, että siellä on ollut kymmeniä vuosia jo käytössä Affirmative Action ja Equal Opportunity -politiikat. Etenkin jälkimmäisen myötä ennen niin ansioituneet yhdysvaltalaisyliopistot vääntävät tohtoreita lähes lukutaidottomista mustista. Musta naama riittää. Samaa rasismia ei toteuteta mm. aasialaisten opiskelijoiden kohdalla, ja nyt onkin uusi omgelma käsillä, Achievement Gap. Vinkuintiaanien kun pitää pärjätä omalla osaamisellaan, niin nyt kausistellaan sitä, miten paljon korkampi on heidän osaamistasonsa neekereihin verrattuna. Antakaa mulle tauko!

t. Pörri Orava

p.s. oli aamu-uutisissa, että Breivik on hyväksytty Oslon yliopiston valtiskaan. Tosin hän kuulemma joutuu opiskelemaan sellistään käsin, eikä pääse kampukselle tai dormitorioon. Ohmisoikeudet toteutuvat näköjään vain puolittain. Missä on Amnesty? Norja ei ole sivistysvaltio.

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne ei tietenkään ole sama jokaisessa yliopistossa, mutta eritoten (osa)valtioiden kouluissa ilmiö on yleisempi. Kun systeemi on käytössä, neekerit eivät joudu tenttejä tekemään, vaan he suorittavat jonkun korvaavan opinnäytteen, esimerkiksi kirjoittavat, mitä tekivät kesällä, tai miksi he haulavat tulla isona.

Näin on näppylät.

t. Pörri Orava