tiistai 27. elokuuta 2013

Nainen naisellinen

Joten kun Gabriel ilmestyi hänen luokseen, kuten hänellä oli tapana, apostoli sanoi Khadidzalle: "Tämä on Gabriel, joka on juuri ilmestynyt luokseni." "Nouse ylös, oi setäni poika" Khadidza sanoi Muhammadille "ja istu vasemmalle reidelleni." Apostoli teki niin ja Khadidza sanoi "Käänny ympäri ja istu oikealle reidelleni." Muhammad teki niin ja Khadidza sanoi "Näetkö vielä hänet?" Kun Muhammad sanoi näkevänsä Khadidza pyysi häntä istumaan syliinsä. Kun Muhammad oli tehnyt niin Khadidza kysyi taas näkikö Muhammad Gabrielin, ja kun tämä sanoi kyllä, Khadidza riisuutui ja kysyi "Näetkö hänet?" Kun Muhammad vastasi "En" Khadidza sanoi: "Oi setäni poika, riemuitse ja ole luottavaisin mielin, kautta jumalan, hän on enkeli eikä saatana."
Tähän päivään asti muslimit perustelevat naisen verhoamista sillä perusteella, että alastoman naisen näkeminen on niin ahdistavaa, niin syvästi syntistä, että se saa jopa enkelit pakenemaan paikalta.

Robert Spencer, Totuus Muhammadista, s. 58.

5 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

No mutta. Khadidza oli jo ehtinyt olla kahdesti naimisissa ja saada useita lapsia ennen kuin häntä 15 vuotta vanhempi Muhis pääsi sutimaan. (Huomaa, että Muhis ei siis ollut ainoastaan pedofiili, vaan myös gerontofiili.) Kuvatun tapahtuman aikaan Khadidza oli jotain 55-vuotias kolmatta kertaa naimisissa oleva auringon kuivattama usean lapsen äiti. Onko se nyt ihme että enkelikin pakeni paikalta kun Khadidza riisuuntui? Etenkin kun vielä huomioi että tuon seudun naisten ulkonäön lähtötasokaan ei yleensä kovin hääppöinen ole.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuo serkkujen naiminen kyl jaksaa ihmetyttää. Eikö Allahille tullu mieleenkään varoittaa siitä. Aika on kielletty mutta serkku ei.

Tuo kirja on niin ratkiriemukas että joka toisella sivulla alkaa naurattaa. Miten voi olla noin pihalla kuin Muhis. Ukko on sekaisin ku laasti rapparin ämpärissä ja kukaan ei kyseenalaista hepun jorinoita.

Anonyymi kirjoitti...

Mahdollisesti arabimiehille eivät antaisi edes arabinaiset, ellei heitä pakotettaisi siihen järjestetyillä avioliitoilla.

Serkun kanssa semmoinen on helpompi järjestää, kuin tuntemattomien, koska kaikkihan nyt oman veljensä / sisarensa tuntee, ja näiden kanssa pääsee sopuun lapsiensa kohtalosta.

T. Pörri Orava

Becker kirjoitti...

"Sen herkumpi mitä serkumpi." Nämä serkkujen kanssa naidut pennut, joissa ilmenee vaikka mitä vikoja, tulevat meille veronmaksajille pirun kalliiksi. Tämä on jo huomattu maissa johon on laskettu asumaan huomattava muslimi väestö.

Ironmistress kirjoitti...

Voidaan kysyä, että kuinka pahasta satyriaasista Muhku kärsi.