torstai 29. syyskuuta 2011

Mustan miehen naimaohjeet

Radio Suomipopin Jaajo on ainoa reilusti medianäkyvyyttä (tai -kuuluvuutta) saava toimittaja, joka ei puheitaan turhia suitsi. Suvaitsevaiston on helppo ylenkatsoa häntä, koska hän puhuu räävittömiä, ei piilota inhimillisä heikkouksiaan, käy raveissa ja nauraa poliittisesti epäkorrekteille asioille. Kuuntelen Jaajon jorinoita joka aamu, jos en ole nukkunut pommiin tai puhu puhelimessa. Aina välillä en ole ihan varma, onko hän tosissaan, ja niin kävi tänäänkin.


Jaajo kertoi uudesta kirjasta nimeltä "How to marry a Finnish girl?". Kirjoittaja Phil Schwarzmann on tänään torstaina Akateemisessa kirjakaupassa klo 17, joten sinne vaan jonottamaan. Kirjassa annetaan mm. sopiva iskurepliikki suomitytölle: "Onko Helsinki-Vantaalta suora lentoyhteys sinun sydämeesi?" ja varoitetaan juomasta lonkeroa, koska se on tyypillistä suomimiehelle ja siten junttimaista. Kirjassa myös opastetaan, että Suomessa ei tarvitse miettiä kihlajaisia ja yhteenmuuttamista - sen kuin kuskaat läppärin tytön kämpille, niin parisuhde on sitten siinä. Appikandilta ei pidä kysellä tytön kättä. Hänen kanssaan on vaan yritettävä opetella tulemaan toimeen ajan kanssa.

Ajatelkaa - jo tämä liikkuu monen mielestä huonon maun rajoissa.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Schwarzmannin kirja vastaa monia suomalaisia askarruttavaan kysymykseen, "mitä ne muut meistä ajattelee".

Schwarzmannin omalla äidinkielellä kutsuisin häntä nimityksillä "blowhard" ja "windbag".

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Valkea kirjoitti...

Tuossahan tuo mjölkerö on:

http://www.howtomarryafinnishgirl.com/about-phil/

Anonyymi kirjoitti...

Hieman jakomielinen otsikko. Tarkoittaako tämän jutun otsikko sitä että se sisältää mustalle miehelle tehdyt naimaohjeet vai mustan miehen tekemät naimaohjeet. Tekijän sukunimikin kuullostaa siltä että onko se oikea vai läpällä tehty. Siis kun kerta Schwarzmann on melkein Schwarz Mann

Kumitonttu kirjoitti...

"mitä ne muut meistä ajattelee"

Lukematta en uskalla sanoa juutaenkäjaata, mutta siltä vaikuttaa. Kirjan aiheessa olisi ruutia vaikka mihin. Mutta hienoa, että meillä on mamu, joka elättää itsensä. Ja se, että hän uskaltaa vinoilla suomalaiselle feminismille. Mutta siitä ei myönnetäkään vuoden pakolaisnainen-palkintoa Philille.

Hieman jakomielinen otsikko.

Se viittaa noihin mustiin käsiin morsiuspuvun päällä.