perjantai 17. kesäkuuta 2011

Amerikka taipuu islamin edessä

Washington Post kirjoittaa peräti merkillisestä tapahtumasarjasta. Hyvämaineisessa Yalen yliopistossa on antisemitismiä tutkiva laitos. Laitos on tuottanut viiden vuoden ajan korkeatasoista aineistoa, ja vuosi sitten laitos piti kolmipäiväisen konferenssin, jossa ruoskittiin nykyajan äänekkäintä ja vaikutusvaltaisinta "äärioikeistolaista" (lue: etniseen sortoon perustuvaa aatetta) liikettä. Lukijani eivät varmaan hauko henkeä, kun kerron, että kyseinen liike on islam - islam on este ihmiskunnan erilaisuuden ymmärtämisen lisäämiseksi. Eikä se tietenkään voikaan olla sen tarkoitus. Sen tarkoitus on käännyttää kaikki ihmiset jumalansa orjiksi.

Muslimit tietenkin raivostuivat ja palestiinalaiset kielsivät väitteen mahdottomuutena, koska hekin "ovat seemiläisiä". Vastauksena tälle, Yale päätti sulkea laitoksen. Laitoksen, joka hankki itse rahoittajansa ja toi esiin näkökantoja, joita ei muuten tuotaisi esiin. Varmaan ymmärrätte, miksi sana denialisti on niin huonossa maineessa?

Radio Suomipopin aamulypsyssä heiteltiin homoherjaa torstaiaamuna. Vitsit naurattivat joskus nuorempana, mutta kaikki menettää hauskuutensa, kun saa riittävästi toistoa. Ilmeisesti aamulypsyn kuuntelijat ovat minua reippaasti nuorempia eivätkä olleet kuulleet niitä. Mutta se ei ole moite. Oli todella, todella mukavaa kuunnella poliittisesti epäkorrektia ohjelmaa, johon toimittajat panevat itsensä täysillä likoon. Jotain ihan muuta kuin radio Rockin typerät Heikelä ja Linnanahde, jotka korporaatio-ohjelmassaan louskuttavat leukojaan suvaitsevaisuuden puolesta kaikkia toisinajattelijoita vastaan.

3 kommenttia:

Joukkoliikenne kirjoitti...

Kaikki taipuu islamin edessä tai ne taivutetaan. Niinhän se menee. Surullista, että Yhdysvalloissa jota itse olen pitänyt kuitenkin sananvapauden mekkana on lähtenyt nuolemaan musujen persettä. Toisaalta Yale on hyvin yläluokkainen koulu, jonka monet oppilaat varmasti ovat omaksuneet tiedostavan suhtautumisen asioihin, koska on niin väärin, että vanhemmilla on rahaa.

Radio Rockista aivan samaa mieltä. Linnanahde vaihtoi telkkarin puolelle, mutta vielä kauheampaa paskaa sieltä nyt tulee, kun se Jenni on äänessä. Nainen on valmistunut mediatoimittajaksi, joten ei mikään ihme, että ajatusmaailma on suoraan vihreiden puolueohjelmasta. Ihmettelen vaan, että kuinka kauan raavaat miehet jaksavat kuunnella sitä paskaa ennenkuin kuppi tulee täyteen. Vittumaista toki on, että Rock on ainut kanava mistä edes joskus tulee hyvää musaa. Niin ja onhan siellä se "älä suvaitse suvaitsematonta" - ääliö Jone Nikula. Ei vahvasti mene kun valtakunna ainut rockradiokanava on multikultturellejen hallinnassa.

Vasarahammer kirjoitti...

Monissa amerikkalaisissa yliopistoissa islamintutkimuksen tiedekunnat saavat rahaa Saudi-Arabiasta. Esimerkiksi kuuluisan islam-apologistin John Espositon johtama Center for Muslim-Christian understanding, joka toimii Georgetownin yliopiston yhteydessä, saa rahaa saudiprinssi Alwaleed bin Talalilta.

Rahahanat voivat sulkeutua, jos liian rehelliset mielipiteet saavat kukkia.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei vahvasti mene kun valtakunna ainut rockradiokanava on multikultturellejen hallinnassa.

Heh - hyvä yksityiskohta!

Rahahanat voivat sulkeutua, jos liian rehelliset mielipiteet saavat kukkia.

Niin, ja kun tältä Yalen laitokselta ei voitu rahoitusta sulkea - kun hankkivat itse sen - niin sitten laitettiin ulos tiloista. Mielenkiintoisia aikoja.