sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Valheellinen ilmastotutkimus

Pyhäpäivän ratoksi Iranin presidentti Ahmadinejad on lähestynyt paavia kirjeitse. Persian päämies on kiitellyt paavia siitä, että tämä vastusti floridalaispapin aikeita polttaa koraaneita. Itsehän olemme oikeauskoisille opettaneet, että meille sopii antaa avokämmenellä ja aina käännämme toisenkin posken. Siksipä kenenkään en usko yllättyvän tästä Tundra Tabloidin tarjoamasta linkistä, jossa raamattuja polteltiin ilman sen kummempia mellakoita (linkki) Englannissa. Lähi-idän konfliktin hulluin uutinen (Nelonen) oli se, että "arabimaat antoivat Yhdysvalloille kuukauden aikaa saada Lähi-idän rauhankokous päättymään". Mitä ne arabimaat oikein uhkailevat? Eikö sopimus koske Israelia ja ns. palestiinalais- (so. jordanialais-) hallintoa? Niin kauan kuin palestiinalaisten rauhanpaperin allekirjoittajina toimivat muut arabimaat, eivät palestiinalaiset saa kaipaamaansa rauhaa. Eli siis ikinä.

Mutta mitä tekevät meidän viidennen kolonnan tytöt ja pojat? Julistavat, että Suomi ei saa ostaa israelilaista aseteknologiaa (HS). Allekirjoittajia ovat Tuomioja, Hassi, Hautala, Sirpa Pietikäinen, Teivo Teivainen, Paavo Arhinmäki, Umaya Abu-Hanna, Yrjö Hakanen, Jaakko Laakso ja niin edelleen. Käykää katsomassa lista hyödyllisistä idiooteista (lista) - tuleeko mieleen EI EEC:lle -lista Tuomiojineen ja Halosineen? Ihan oikeasti - miten ihmiset innostuvatkaan noin itsensä nolaamisesta? Onko kyse samasta asiasta kuin tuon ilmaston lämpenemisen osalta, että omalle uskolle ollaan täysin sokeita?

Tasavallan presidentti Halonen onkin huolissaan siitä, että (itsensä nolaamaan pyrkivien) lähipiiri saattaa tulla vedetyksi mukaan julkisuuteen (US). Halosen huoli on aiheeton, koska politiikkaan ajaudutaan suvun esimerkkiä seuraten, kuten Minna Sirnö, Jutta Urpilainen, Heli Paasio, Erkki Tuomioja ja niin päin pois todistavat.

Päivän pelottavin uutinen on tämä vuodelta 1984 peräisin oleva ehdotus: Satelliitit seuraamaan nuorten kuljettajien autoilua (YLE). Silmää räpäyttämättä meille ollaan luomassa lainkuuliaisille ihmisille valvontajärjestelmä, jolle Schwarzeneggerin scifi-elokuvissa esitetyt vankien seuraamiseen kehitetyt menetelmät näyttävät todellisilta. Koska länsimaiseen tasa-arvo -aatteeseen kuuluu hitaan hivuttamisen taktiikka (siis pikkuhiljaa lakeja ja valvontaa kiristetään), niin ennen kuin kumitontunmäellä pukkaa horsmaa silmistä, autojen satelliittivalvonta on arkipäivää - kaikilla! Mikä siinä on, että ainoa mitä meille tarjotaan on kasvoton, anonyymi valvonta kansanterveyden nimissä? Näillä verorahoilla luulisi saavan palvelua.

Ilmaston lämpenemisestä on myös tarjolla pari herkullista uutista, jotka valottavat, missä tilanteessa nykyisin ollaan. Ensimmäisessä todetaan, että Kiina pitää länsimaita vastuussa teollistumisesta ja sen aiheuttamasta hiilidioksiditason noususta (HS). Itämainen viisaus voittaa länsimaisen julkeuden ja ylimielisyyden. Ehkä kiinalaiset elävät juuri sen yhden askeleen verran meistä sivussa, että he tunnistavat hiilidioksidi-alarmismin uskonnoksi. Ja toisiahan ei voi pakottaa oman uskonnon taakse kuin rahalla, kuten islamin leviämisessa hyödyksi käytetty veroruuvi osoittaa. Kyllähän kiinalaisetkin mukaan lähtisivät niin kauan kuin me heille siitä maksaisimme!

Toinen ilmastouutinen on sekin hiukan masentava. Terra Cognitan suomentaman kirjan Miksi heittää lanttia? kirjoittaja Hal Lewis on toisen maailmansodan veteraani. Nyt Lewis on irtisanoutunut American Physical Societyn jäsenyydestä (Telegraph). Hän kirjoittaa, että ilmaston lämpenemisen tutkimus on niin läpimätä ja korruptoitunut, että hän ei koe voivansa tehdä muuta kuin irtisanoutua. Korruption syyksi hän ei epäile tutkijoiden huonoutta vaan rahaa. Tiede on muuttunut uskonnoksi, kun - lääketeollisuuden jälkeen - eniten rahaa sataa ilmaston lämpenemiseen liittyvään aihepiiriin.

Ei kommentteja: