perjantai 15. lokakuuta 2010

Kiiluvat vihreät silmät

Tällä kertaa perjantain kunniaksi siteeraan suuria idoleitani, vihreän aatteen pitkän linjan esitaistelijoita:

Ihmiset, jotka ovat liberaaleja, pitävät vihreitä periaatteita abstrakteina dogmeina, hyväksyvät vihreyden, mutta eivät ole valmiita harjoittamaan sitä tai harjoittamaan sitä täydellisesti; he eivät ole valmiita korvaamaan liberalismiaan vihreydellä. He soveltavat vihreyttä muihin, mutta liberalismia itseensä. Liberalismi on erittäin vahingollista vallankumouksellisissa muutoksissa. Se tuhoaa yhtenäisyyden ja luo erimielisyyttä. Se vie tiiviin kurin ja estää vihreää politiikkaa toteutumasta. Liberaalit eivät suutu ja yritä kaikin keinoin estää jotain, joka vahingoittaa kansan etua. Liberaalit eivät harjoita kansan keskuudessa agitaatiota.

Virheellisten ajatusten oikaiseminen, luku 24 (Wiki). Muuttaa vaan tuon vihreyden tilalle marxin, niin teksti on suoraa lainausta.

johonkin kiiluvasilmäiseen lahkoon kuuluva on vähän jäävi kirjoittamaan evoluutiosta tai edes ilmastonmuutoksesta

Pitäisikö toimittajien kertoa avoimemmin puoluekannoistaan? (linkki)

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

"johonkin kiiluvasilmäiseen lahkoon kuuluva on vähän jäävi kirjoittamaan evoluutiosta tai edes ilmastonmuutoksesta"

Tämä lienee Osmon suusta. Osmon lausunto kertoo lähinnä miehen omista ennakkoluuloista eikä niistä, joita hän pyrkii arvostelemaan.

Osmo itse on erään kiiluvasilmäisen lahkon pääideologi, joten hän on jäävi sanomaan hihhuloinnista yhtään mitään, jos hänen logiikkaansa halutaan noudattaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Terve Vasara ja kiitos kommentista! Joo, se on Osmon suusta. Soininvaara on niin kahjo kuin seinäkello vaan olla voi, vai mikä se nyt oli.

Jos Soininvaara on älykäs, kuten esimerkiksi Tiedemies on todistajalausunnoissaan väittänyt, niin minä vaan ihmettelen, että kuinka hän on niin täydellisen sokeasti kiistää oman "lahkolaisuutensa". Miten niin älykäs mies on niin kyvytön huomaamaan malkaa omassa silmässään? Soininvaaran puolustukseksi on sanottava se, että kaikki tuntemani korkeassa asemassa olevat poliitikot ovat samanlaisia. Poliitikoiksi hakeutuvat ihmiset lähtökohtaisesti kulkevat sormi ojossa opettamassa muita. Kun vielä taloudellinen riippumattomuus aiheuttaa sen, että kansaa ei tarvitse kuunnella, viimeistään valinta eduskuntaan aiheuttaa peruuttamattoman hybriksen jokaiselle.