torstai 29. maaliskuuta 2012

Suomalaiset puskaraiskaajat Sellossa

Kolmen miehen porukka seurasi nuoria tyttöjä Espoon Sellossa ja sen ympäristössä usean päivän ajan. Tilanne kärjistyi tiistaina, kun yksi miehistä oli seurannut yläasteikäisiä tyttöjä bussiin asti. Poliisi jututti miestä, mutta poliisi oli tilanteessa voimaton, koska mitään varsinaista rikosta ei ollut tapahtunut.
Iltalehti
Jos poliisin mielestä rikosta ei ole tapahtunut, niin kyllähän täällä haastetaan ihmisiä käräjille ihan virallisestikin vaan tarkoituksena "hakea tuomioistuimelta linjausta". Miksei siis vaikka seksuaalinen häirintä alaikäiseen? Kai nyt arkijärjelläkin tajuaa, että lapsella ja aikuisella seksuaalisen häirinnän raja kulkee aika etäällä toisistaan. Kannattaa muuten huomata sanavalinta: kolmen miehen porukka - ei nuorukaisen. Ettei vaan sanakikkailulla yritetä vaikuttaa mielipiteisiin? Nimittäin, toisessa uutisessa

Turun Lehmustien Siwa ryöstettiin keskiviikkoiltana aseella uhaten. Ryöstön tekijä on nuori, suomalainen mieshenkilö, jonka ruumiinrakenne on pitkä ja hoikka.
Voihan tämäkin epeli olla Suomen kansalaisuuden saanut. Tai vaikka peräti syntynyt Suomessa. Mikä tuntomerkki tuo "suomalainen" on monikulttuurisessa yhteiskunnassa? Pottunokkainen hämäläinen...?

Ei kommentteja: