maanantai 19. maaliskuuta 2012

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa VI

Ranskassa terroristi on hyökännyt juutalaiseen kouluun tappaen neljä henkilöä, joista kolme alaikäisiä. En edes jaksa alkaa etsiä tekijän tarkempia kuvauksia, joten heitän lonkalta melko varman napakympin: vasemmistolaiseen ryhmittymään kuuluva nuorehko islaminuskoinen mies [Lisäys 21.3.2012 24-vuotiaan miehen luona oli aina paljon väkeä paikalla ja ampuja itse kertoo kuuluvansa al-Qaidaan]. Tässä kohtaa Jussi K. Niemelä toteaa kirjoituksessaan merkillisesti:
halla-aholaisuus muistuttaa huomattavasti fundamentalistista islamia
Enpä äkkiseltään keksi tuohon mitään järkevää sanottavaa. Niemelä syyttää Halla-ahoa samassa kirjoituksessaan "täydellisestä sokeudesta omalle toiminnalleen", ihan kuin juuri hänellä siihen olisi varaa.

Olen kirjoittanut runsaasti siitä poliittiseen korrektiuteen läheisesti kuuluvasta uuskielestä, joissa merkityksiä käännellään päälaelleen (Saksan demokraattinen kansantasavalta, joka oli venäläisten hallinnoima epädemokraattinen harvainvalta). Jussi K. Niemelä ei sinänsä ansaitse minulta minkäänlaista vastakirjoitusta ja vastentahtoisesti laitoin edes linkin tuohon ylemmäs, mutta hänen toimintaansa ajatusmaailmaansa kannattaa kurkistaa lähemmin.

Daniel Pipes toteaa erinomaisessa kirjoituksessaan seuraavasti:
Saksan Sosialidemokraattisen puolueen entinen puheenjohtaja Oskar Lafontaine onnistui löytämään: "Islam on riippuvainen yhteisöstä, mikä asettaa sen äärimmäistä yksilöllisyyttä vastaan,. Tämä yhteisömalli uhkaa epäonnistua Lännessä. Lisäksi vakaumuksellista muslimia vaaditaan jakamaan vaurautensa toisten kanssa. Myös vasemmistolaiset haluavat nähdä vahvan auttavan heikkoa".

Kuten brittiläinen poliitikko George Galloway selittää, ensinnäkin "maailman edistyksellisellä liikkeellä ja muslimeilla on samat viholliset". Näitä ovat länsimainen sivilisaatio yleensä ja USA, Iso-Britannia sekä Israel erityisesti; lisäksi juutalaiset, uskovat kristityt sekä kansainväliset kapitalistit.

Iranilainen analyytikko Azar Nafisi toteaa laajemmin että islamismi "ottaa kielensä, tavoitteensa ja pyrkimyksensä yhtä paljon karkeimmista marxismin muodoista kuin uskonnostakin. Sen johtajiin vaikuttavat yhtä paljon Lenin, Sartre, Stalin ja Fanon kuin profeettakin.".

Islamistit ja vasemmistolaiset voivat saavuttaa yhdessä enemmän kuin erillään. Iso-Britanniassa ne muodostivat yhdessä liiton nimeltä Stop the War Coalition (Estäkää Sota -koalitio) jonka johtokomiteaan kuuluu edustus sellaisista organisaatioista kuin Britannian kommunistinen puolue ja Britannian Muslimiyhdistys.

Lontoolaiseen Spectatoriin kirjoittava Douglas Davis kutsuu koalitiota "jumalan lahjaksi molemmille osapuolille. Vasemmisto, joka oli kutistuva porukka kommunisteja, trotskilaisia, maoisteja ja castroisteja, oli tarrautunut kuluneen aatteensa viimeisiin rippeisiin; islamistit kykenivät tuomaan lukumäärää ja intoa, mutta he tarvitsivat välineen antamaan heille otteen poliittisella areenalla.

Jussi K. Niemelä on entinen Vapaa-ajattelijain järjestön puheenjohtaja. Järjestö on ateistien äänitorveksi puettu pahemman luokan vasemmistoänkyröillä täytetty yhteenliittymä. Vaikka Niemelä ei itse olisi talouspoliittisesti tarkasteltuna vasemmistolainen, ei minulla ole mitään syytä olettaa hänen toisaalta ajavan julkisen sektorin pienetämistä, saati uskoa hänen olevan libertaari. Niemelä on siis tässä mielessä melko tyylipuhdas pohjoismaisen hyvinvointivaltion puolustaja omine uskontovastaisine lähtökohtineen.

Kuten Pipesin kirjoituksessa hyvin paljastuu, vasemmisto on liittoutunut islamistien kanssa, koska se saa tukijoita, ja mitä enemmän muslimeita tänne muuttaa, sitä varmemmin vasemmiston ikiaikainen unelma läntisen kapitalismin tuhosta toteutuu. Joten pakko on kysyä: kukahan tässä nyt on sokea?

Vihollisesi (muslimiradikaalit) viholliset (halla-aholaiset) ovat JKN:n ystäviä.

8 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Lievästi :D yliampuvaa analyysia tuo Niemelän teksti. Todettakoon nyt vaikka, että kaikenlainen millenarismi on todella tuomittavaa ja, että Freddy ei tietääkseni ole Sisun jäsen. Ainakaan joitain vuosia sitten häntä ei huvittanut enää liittyä nuorisojärjestöön :)

Vastaavat tekstin voisi kuka tahansa kirjoittaa mistä tahansa ryhmästä ja aiheesta, jota ei itse tunne.

Miltton Friidman kirjoitti...

Hyvä teksti!

Hyvä oivallus se, että arabisosialismin parissa kasvaneet ovat hyvää kasvualustaa länsimaiselle vasemmistolaisuudelle.

Arabimaissa on sosiaaliteokratia, länsimaissa sosiaalidemokratia.

Miltton Friidman kirjoitti...

Todennäköisesti myös ampujan profiili on melko tarkasti se mitä KT sanoo.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Idalle täsmennyksestä. Suomen Sisu on kasvanut aivan käsittämättömän vaikutusvaltaiseksi liikkeeksi, jos näitä niemelöitä on uskominen.

Miltton - nythän on vahvistettu, että ammutut sotilaat ovat palvelleet Afganistanissa. Nämä ovat liittoutuneet siis ummaa valloittavien vääräuskoisten kanssa. Johan siinä luulisi olevan syytä jollekin uskonsoturille jakaa kostoa ja varoituksia muille uskonveljille siitä, miten käy jos haluaa sopeutua läntiseen kulttuuriin.

Pikkupoika kirjoitti...

On se vaan helpotus, että Kumis oli (jälleen kerran) oikeassa! Totuus nimittäin kertoi jo eilen kuvan kanssa puolet uutisetusivusta vienessä jutussa:


Ranskassa pelätään rasistista sarjamurhaajaa


Ranskalaiset järkyttyivät kolmen lapsen ja yhden aikuisen ampumisesta juutalaisen koulun edessä Toulousessa maanantaina. Kahdella aseella silmittömästi tulittanut mies pakeni paikalta skootterilla. Presidentti Nicolas Sarkozyn mukaan kyseessä on sama mies, joka on runsaan viikon kuluessa ampunut myös kolme sotilasta kahdessa eri välikohtauksessa Toulousen alueella. Tekojen motiiviksi epäillään rasismia.


Nyt kun tekijäksi paljastui syrjityn nuorison edustaja, joka vain kosti Israelielle sekä tovereidensa isänmaan miehittäjien kätyreille näiden aggression sorrettuja kohtaan, voidaan Ranskassakin huokaista helpotuksesta. Pelätystä rassismista ei sittenkään ollut kyse!

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Pikkupoika ja kiva kuulla sinustakin taas pitkästä aikaa.

Jotain ironiaa on siinä, että Breivik kuului Temppeliritareihin (tosin ainoana jäsenenä, mutta kuitenkin), ja Mohammed Merah kuului Forsane Alizza -nimiseen järjestöön, joka on englanniksi Ylpeyden ritarit.

vinbju kirjoitti...

Pystyyköhän joku kertomaan minulle rehellisesti, miksi joku "Allah" ensin luo niin kauniin enkelin kuin tuo pieni murhattu tyttö ja sitten lähettää tänne jonkin typerän Saatanan sikakoiran sekasikiön tappamaan hänet?
Muslimien pitäisi hillitä itsensä, muuten heidät hillitään väkisin, tämä julmuus toisia kohtaan johtaa islamin hävittämiseen maailmasta.
Islam ei ole uskontona ole antanut osaltaan mitään meidän tieteisiimme, taiteisiimme, koulutukseemme, kulttuuriimme, paitsi siirtona antiikin kulttuureista. Muhammed, heidän profeettansa, oli lukutaidoton ja pedofiili lapsivaimojensa kautta.
En näe mitään hyvää uskonnossa, joka saarnaa tappamaan ihmisiä Allahin nimeen, mitä väärää Koraanin polttamisessa silloin on? Tämä nillitys suvaitsevaisuudesta ja muiden uskontojen kunnioittamisesta näyttää naurettavalta, kaikkea arvostelua islamia kohtaan pidetään vihapuheena. Miksi totuus on niin vaikeaa, kun keisarilla ei ole vaatteita?

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Vinbjulle kommentista. Joka kolmas Britanniassa asuva ja korkeakoulussa opiskeleva muslimi hyväksyy islamin nimissä tehdyn tappamisen. Kun tiedetään, miten tuo porukka ylipäätään hakeutuu korkeakouluun, voi kuvitella mikä osuus noin ajattelevista on kaikilla Britannian muslimeilla (Dailymail). Islamissa vääräuskoisen tappaminen ei ole moraalinen ongelma.