keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Nöyrät matelijat

Soini kiistää kutsuneensa Halla-ahoa kottaraisenpönttöön tuijottelijaksi (Iltalehti). Ottamatta kantaa nykyisten näyttöpäätteiden kokoon, Soinin näkemys kuvastaa, kuinka hän jakaa saman liberaalin fasismin kuin muutkin poliittiset broilerit. Poliitikkojen mielestä heidän arvostelijoidensa tulisi esiintyä julkisuudessa omilla nimillään, kuten he tekevät. Erona on se, mitä Soini ei ymmärrä, että suurin osa ihmisistä ei kaipaa julkisuutta eikä arvosta julkisuuden tavoittelijoita. Vain ihmiset, jotka elävät julkisuudesta - siis sponsori- ja verorahoja tarvitsevat - kuvittelevat olevansa kadehdittuja. Julkisuuden hahmot hallitsevat keskivertoihmistä paremmin julkisuuspelin säännöt, joten heidän haastamisensa heidän kotikentällään on tuomittu häviöön.
- Henkilöitä, jotka kirjoittavat nettiin nimimerkillä, olen sanonut kottaraisenpönttöön tuijottajiksi. Halla-aho kirjoittaa aina omalla nimimerkillään ja se on selkärankaista toimintaa.
Tulipahan ainakin selväksi, että Soini ei halua matelijoiden ääniä. Eipä minun sitä ole syytä antaa muillekaan, joten parlamentaarinen vaikutuskanava on omalta osaltani tukkeutunut. Ulkoparlamentaarista toimintaa väheksyn vielä enemmän, joten omalta osaltani on tyydyttävä hiljaisen vaalikarjan osaan, nöyräksi matelijaksi.

5 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Matelijat ovat selkärankaisia. Itseasiassa nahkiaisetkin ovat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Irvailun sijasta Soinikin voisi keskittyä tuumimaan, miksi Suomessa ei uskalleta kirjoittaa poliittisesta valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä omalla nimellä.

Jos itsekin rupeaisin kirjoittamaan omalla nimelläni, olisin hyvin äkkiä työtön.

Kumitonttu kirjoitti...

Poliitikothan ovat kilpikonnia - kova kilpi selkäänpuukotuksille eikä selkärankaa. Vai onko silläkin, en tiedä.

Ykä, koskaan ei ole ollut puoluetta, joka ei haluaisi hallita. Hallita toisten ihmisten elämää. Ja mitä suuremmaksi puolue kasvaa, sen helpompaa sen on hallita. Eipä ihme, ettei liberaalissa fasismissa ole puoluetta, joka valittaisi kasvamisestaan. Ero on vain hallitsemisen muodossa: viedäänkö rahat heti tuloveroina vaiko myöhemmin kulutuksesta. Lopputulos on ihan sama.

Tiedemies kirjoitti...

Kyllä, kilpikonnilla on selkäranka.

Sensijaan nilviäiset eivät ole selkärankaisia.

Kumitonttu kirjoitti...

Se on tuo botaniikka meikäläisen vahvinta aluetta näköjään.