perjantai 27. tammikuuta 2012

Liberaali fasismi Euroopassa

Totuuden pääkirjoituksissa on toisinaan koomisia sävyjä, kun lehden pakinoitsijat (millä nimellä toimittajia tulisi kutsua?) yrittävät tukea vallitsevaa poliittista linjaa - liberaalia fascismia. Helpompaa tämä linjan arvostelu on, jos minulta kysytään. Blogikirjoituksille on enemmän virikkeitä, mitä ehtii päivän mittaan raapustamaan.

Lasipalatsin toimituksessa ollaan luonnollisesti huolissaan Amerikan presidentinvaaleista. Ne penteleet kun meinaavat äänestää valtaan jonkun ketkun, joka ei aio tulla rahoittamaan Euroopan velkakriisissä paistuvia poliitikkoja:
Yhdysvalloissa pidettävissä vaalipuheissa Eurooppa on kirosana. Se on yhteiskunta- ja talousmalli, jonka kopioimisesta presidentti Barack Obamaa syytetään. Eurooppa on Yhdysvaltojen konservatiivien tulkinnoissa muuttunut sosialistiseksi.

Westerwelle muistutti, että [...] "Me voitimme sosialismin 20 vuotta sitten."

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

"Me voitimme sosialismin 20 vuotta sitten."

Se oli vain yksi harjoitusversioista.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin, eikä sekään kukistunut. Antisemitismi roihuaa vanhoissa DDR:n lähiöissä samalla tavalla kuin kaikissa Neuvosto-Venäjän alistamissa satelliittivaltioissa joka paikassa. Laske sosialisti valtaan, niin mukana tulee väkivalta, sortaminen ja korruptio. Nyky-Suomen suurin rikos on veronkierto - siitä istuu linnassa varmemmin kuin lapsen raiskauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Nimenomaan kaikki "kynämiehet" pääsevät yleensä aika vähällä niin oikeudessa kuin linnassakin. Onneksi Fryckman sentään sai linnassa kunnolla turpiin joltain toiselta venkulalta.

Jokaiselta veronkiertäjältä pitäisi oikeastaan konfiskoida koko omaisuus. Tämä olisi linjassa muun oikeuskäytännön kanssan. Veronkiertäjän rikoksentekovälinehän on juuri tämän omaisuus.

Siispä omaisuus on luovutettava valtiolle jäännöksettä, kuten muutkin rikoksentekovälineet.