tiistai 3. tammikuuta 2012

Arhinmäen vihapuheet - osa MMMM

Juuri kun pääsimme ihmettelemästä Yleisradion aivopesua lapsille (Muslimipojat lastenohjelmassa), kanava päästää palestiinalaisten ikuisen ymmärtäjän, Vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan Paavo Arhinmäen, vääntämään sanoja. Ylen mukaan Arhinmäki hyväksyy kansalaistottelemattomuuden (millä yleensä viitataan gandhimaiseen rauhanomaiseen passiiviseen vastarintaan).

Arhinmäkeä kutsutaan kevyesti "punavihreäksi jalkapalloaktivistiksi". Aktivismi saa aivan uuden määritelmän. Sitä ei siis suinkaan ole demokraattiseen kansanvaltaan liittyvä puoluepoliittinen toiminta - kuten Vasemmistoliitto - vaan vaalien ulkopuolinen ideologisiin vastustajiin ja heidän omaisuuteensa kohdistuva väkivalta. Tällaisia esimerkkejä ovat autojen hajottaminen, julkisten paikkojen valtaaminen tai laillisten elinkeinojen sabotoiminen sillä varjolla, että ajetaan taloudellista tasa-arvoa. Se ei tietenkään tarkoita, että ahkeruus tai itsensä jatkuva kouluttaminen olisi tasa-arvoa, vaan sitä, että ne ovat keinoja laiskempien ja tyhmempien kuppaamiselle.

Arhinmäki tuli viranomaisille tutuksi johtaessaan jalkapalloseura Jokerien 116% Boysien toimintaa:
"Olit perustamassa FC Jokerien kannatusyhdistystä 116% Boysia.

"Perustaminen on väärä sana, mutta Jokerit myivät fanikausikortteja ja ne olivat huomattavasti halvempia kuin muut. Sen takia aikaisemmin toisilleen täysin tuntemattomat pienet ryhmät pamahtivat samaan katsomoon, jonka numero oli 116.

Kerrot kannattavasi Chelseaa. Chelsean kannattajayhdistys Headhunters on tunnettu väkivaltaisesta käytöksestään, rasismistaan sekä kontakteistaan valkoista ylivaltaa ajaviin äärikoikeistolaisiin ryhmittymiin. Miltähän Chelsean yhdeksästä mustasta pelaajasta tällainen mahtaa tuntua? Onko 116% Boysissa haettu vähän samaa fiilistä?

"Joskus kun on jälkikäteen miettinyt, että minkä tyyppistä jengiä siellä oli, niin kyllä siinä oli selvästi sellaista brittiläistä lad-kulttuuria. Olihan siinä muutama ylilyönti porukalla, yleensä kännissä vierasreissulla."
Kansanedustaja Hakkaraisen kännit kotikylän baarissa ovat kevyttä kauraa, kun miettii, mihin kaikkeen 116% Boysit ryhtyivät vierasreissuilla kännipäissään. Täällä lisää, ja enemmänkin voisi kirjoittaa. Arhinmäen tausta on väkivaltaisissa, ulkoparlamentaarisissa ryhmissä, mitä Yle siis päättää kutsua aktivismiksi. Sanat tuovat mieleen Arhinmäen sympatiseeraaman palestiinalais"aktivismin", jonka varjolla ammutaan päivittäin raketteja kohti siviilejä.

Vasemmiston harjoittama väkivalta on "aktivismia", mutta vasemmistolaisiin kohdistuva väkivalta on "suvaitsemattomuutta". On se jännä juttu. Katso myös Arhinmäen vihapuheet - Osa MMMMM

Ei kommentteja: