torstai 26. tammikuuta 2012

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa VI

Saksan parlamentin teettämän tutkimuksen mukaan juutalaisvastaisuus on Saksassa erittäin yleistä, ja pikkulasten pahin haukkumanimi on "senkin juutalainen". Kuten odottaa saattaa, ongelmaksi nimettiin kuitenkin 26.000 uusnatsia, vaikka joka viides saksalainen on avoimesti juutalaisvastainen. Toki kannattaa muistaa, että joka kolmas nyt koulunsa aloittava saksalainen ei ole ns. arjalainen vaan maahanmuuttaja. Poliittisen korrektiuden nimissä ei kerrota, mitä etnistä ryhmää juutalaisvastaiset edustavat.

Poliittista terroria harjoittavat Saksassakin pääasiassa sosialistit eri alaryhmineen. Tunnettu berliiniläispoliitikko on jo kahdesti pidätetty epäiltynä luksusautojen tuhopoltoista. Saksan salainen poliisi seuraa 27 vasemmistolaista kansanedustajaa. Sosialismiin luottavat kansallismieliset ryhmät, eli natsit, ovat siis näitä "äärioikeistolaisia". Jos siis heidät sijoitettaisiin oikeaan viiteryhmäänsä poliittisella kartalla, voitaisiin avoimesti todeta, että kaikki näkyvä eurooppalainen, poliittisesti motivoitunut terrori on vasemmistolaista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Porvarillinen ideologia ei siis motivoi ihmisiä edes kansalaistottelemattomuuteen. Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Oma näkemykseni on, että jos auto maksaa yli kymppitonnin, sen saa polttaa, koska omistajalla lienee varaa ostaa uusi tilalle.

Pieniä punaisia fiat puntoja ei tietenkään saa polttaa.