lauantai 9. toukokuuta 2015

Lieksan natsit

Ilta=Sanomat venyttää taas uuden ulottuvuuden suomalaiseen elämään. Natsilippu nähty Lieksassa!

Kuka tätä paskaa enää jaksaa?

8 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Julkisrahoitteiset yleisradioyhtiöt ovat vasemmistolaisten hallussa kaikkialla länsimaista ja käsittelevät ajankohtaisia asioita vasemmistolaisesta näkökulmasta.

Trailerissa esiintyvän kaverin vitsi oli kieltämättä hauska. Poliittisesti epäkorrekti se oli myös.

Kari kirjoitti...

Mitäs luet?:)

Tästähän oli juttua aiemminkin. Osa blogimaailmaa ja lehdistö elää symbioosissa ja lopulta kuitenkin tarvitsee toisiaan näennäisestä vihollisuudestaan huolimatta.


Iltasanomissa on joskus ihmetyttänyt Ulla Appelsinin asema, että miksi he eivät ole alkaneet hylkimään toisiaan?

Kari kirjoitti...

Vanha saamelaisukko sanoi äskettäin Ailikkaalla:

"Ei meidän ongelma ole saada ihmiset kuvan ghetoista lukemasta Iltasanomia,
vaan saada Iltasanomat ja vasemmistoghetto pois ihmisistä." :)

Kumitonttu kirjoitti...

Vasara - tuo poliisi kertoo videolla, että Lieksassa tapahtuu "kymmeniä" rasistisia rikoksia vuosittain. Minusta tuo väite ei vaan voi pitää paikkaansa sikäli mikäli yhtään suomalaisia maalaisia tunnen. Väite on järjetön.

Kari - symbioosi on ehkä vähän väärä sana, koska molemmat elävät kuitenkin "uutisista". Media kommentoi uutisia omalla tavallaan ja bloggaajat arvostelevat toimittajien poliittista propagandaa. Tämänkin lieksalaisen natsilipun päätyminen "uutiseksi" on poliittinen kannanotto.

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä rasistisia rikoksia varmasti tapahtuu tasan niin paljon, kuin poliisimies sanoo. Kyse on vain rasistisen rikoksen määritelmästä, joka tarvittaessa joustaa.

Kumitonttu kirjoitti...

No joo siis tuolla tavalla ajateltuna. Mutta silloin KAIKKI värillisiin kohdituneet rikokset ovat rasismia, mutta - tietenkään - heidän tekemänsä rikokset EIVÄT ole rasistisia.

Unknown kirjoitti...

Urbaanilegendat esimerkiksi sosiaalitoimen maahanmuuttajille maksamista autoista ja bensoista ovat levinneet kulovalkean tavoin.

Aina mainitaan legendoiksi, ei kukaan näytä muistavan tätä ohjelmaa.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/12/29/maahanmuuton-hinta#media=51428


https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

Kumitonttu kirjoitti...

Hyviä poimintoja Hannu, kiitos. Enpä enää edes muistanut noita. Paljon on sameaa vettä virrannut Vantaanjoessa noiden jälkeen.

Edelleen Suomen lainsäädäntö ei eroa Ruotsista edukseen (lue: haitakseen), eli sillä hetkellä kun Ruotsin kultamunat päättävät suunnistaa lahden yli, tulvaa ei voi estää vetoamalla siihen, että täältä ei saa rahaa. Meidän tukemme on yhtä antelias kuin Ruotsin. Kunhan siellä asuntopula alkaa toimia työntötekijänä, olemme vaaravyöhykkeellä. Tosin onneksemme Norjan ja Tanskan leudompi ilmasto kerää suurimman taakan. Johan niissä puhutaankin, että Ruotsi on muuttunut vaaralliseksi ympäristölleen.