torstai 15. tammikuuta 2015

Geert Wildersin puhe 14.1.2015

Geert Wildersin puhe Hollannin parlamentissa 14.1.2015

Rouva puhemies, olen erittäin vihainen. Olen raivoissani. Suoraan sanottuna, puolueeni on raivoissaan. Raivoissaan siitä, että jälleen kerran islam on aiheuttanut syyttömiä uhreja. Juutalaisia, islamia arvostelevia, syyttömiä sivullisia. Ja todella vihaisia, koska jälleen kerran kuulemme samat poliittisesti korrektit selitykset. Kiellon, että islam olisi syynä.

Alankomaiden turvallisuuden parantamisessa on epäonnistuttu. Rouva puhemies, kuinka monta väittelyä vielä tarvitaan, kuinka monta iskua vielä tarvitaan, kuinka monen syyttömän on vielä kuoltava ennen kuin oppi menee perille? Arvoisat edustajat, herätkää! Tämän pitää riittää. En ymmärrä alkuunkaan ja olen oikeutetusti äärimmäisen vihainen. En vain siksi, että kuulun itse al-Qaidan tappolistalle vaan myös siksi, että tämä koskee kaikkia kansalaisiamme. Isänmaan turvallisuutta.

Rouva puhemies, mitä tarvitaan ja mikä meiltä puuttuu on syvällinen analyysi terrorista ja siitä tehtävät johtopäätökset. Syy, rouva puhemies, on tietenkin islam. Se julisti meille sodan jo kauan sitten. Vapaan lännen islamisaatio. Alankomaiden. Euroopan. On myös rauhanomaisia muslimeita. Mutta ei ole sellaista käsitettä kuin rauhanomainen islam. Kaikki muslimit eivät tietenkään ole terroristeja. Joka edelleen kehtaa kiistää, että islamin ja terrorismin välillä ei ole yhteyttä, on hullu.

Rouva puhemies, islamisaatio on hengenvaarallinen uhka. Vuosikymmenten aikana on nähty satojentuhansien ihmisten maahanmuutto vieraista kulttuureista Eurooppaan. Kotimaahamme. Miksi tuomme maahan kurjuutta? Rouva puhemies, islam levittää kaikkialle mukanaan vihaa ja väkivaltaa. Kaikkialla missä islam on vahvoilla, vapaudet ovat vähäiset. Sananvapaus. Toimittajien ja erilaisten vähemmistöjen. Puhumattakaan sellaisista terroristijärjestöistä kuten ISIS, al-Qaida ja al-Nusran rintama, vain muutaman mainitakseni.

Islam, arvoisa puhemies, ei kuulu Alankomaihin. Se on vaaraksi meille. Meidän täytyy hankkiutua siitä eroon. Sen lisäksi, erityisen järkyttävää on terrorin järjettömät mittasuhteet. En voi ymmärtää, että kaikkien näiden vuosien jälkeen parlamentti haluaa säätää lakeja, jotka vähentämisen sijaan lisäävät ongelmiamme. Miten on mahdollista – tätä en osaa selittää kenellekään tässä maassa – että muslimit, jotka haluavat matkustaa Syyriaan osallistuakseen kaikkiin niihin hirvittävyyksiin, pysäytetaan rajalle? Käsittämätöntä. Antaa niiden mennä. Joka ikisen. Meidän pitäisi olla iloisia nähdessämme heidän selkänsä. Emme ole, koska hallitus ei halua. He eivät halua näitä ihmisiä edes vankilaan jättäen tikittävät aikapommit, muslimiterroristit, vaeltamaan vapaina keskuuteemme. Sen ei pitäisi olla mahdollista!

Rouva puhemies, annetaan heidän mennä, mutta älkäämme päästäkö heitä koskaan takaisin. Otetaan pois heidän passinsa, irrottaudutaan Schengen-sopimuksesta ja palautetaan rajavalvonta. Nyt vasta valmistellaan lakiehdotuksia, jotka olisi pitänyt säätää kymmenen vuotta sitten. Kymmenen vuotta sitten! Sen kotimaamme ansaitsee ja se on analyysin johtopäätös. En millään kykene ymmärtämään, miksi jihadistien sallitaan palata. Kuinka tyhmä voi ihminen olla? Kaikista palanneista kolme on vangittu ja loput kulkevat keskuudessamme. Se tekee minut hulluksi.

Arvoisa puhemies, kaikista Schengen-maista, joita on 25 Alankomaiden lisäksi, kaikki matkustajat voivat saapua vapaasti tänne. Tuhansia terroristeja, Europolin arvion mukaan 5.000, voi vapaasti tulla Alankomaihin. Mikä teitä vaivaa? En kai puhu hepreaa, vai puhunko? Emme kai me halua heitä tänne keskuuteemme?

Rouva puhemies, en myöskään ymmärrä että lähetämme armeijamme Maliin tai Afganistaniin, kun heidän pitäisi tietenkin olla täällä suojaamassa oman maansa elintärkeitä kohteita, kuten juna-asemia, lentokenttiä, ostoskeskuksia ja kävelykatuja. Eilen sanomalehden etusivulla luki, että Alankomaat on terroristien kohteena. Mitä ihmettä armeijamme tekee Malissa? Heidän pitäisi puolustaa tätä maata.

Arvoisa puhemies, olen aivan tosissani. Hallitus ei tietenkään ole vastuussa kaikista iskuista. Mutta niistä on, jos jonkun maahanpääsy olisi voitu estää tai jos jotain hallituksen päätöksellä estettiin lähtemästä Syyriaan laittamatta häntä vankilaan. Tai jos joku saapuu Schengen-sopimuksen perusteella maahamme tekemään iskun, silloin nykyisen hallituksen jäsenillä on verta käsissään. On järkyttävää, että joudun sanomaan sen täällä. Älkääkä tämän jälkeen väittäkö, ettei teitä varoitettu. Olen kuluneen kymmenen vuoden aikana puhunut tästä satoja kertoja teille ja edeltäjillenne. Ette koskaan voi sanoa ”Wir haben es nie gewusst”. Olette tienneet. Olette tienneet jo vuosia. Tehkää analyysista omat johtopäätöksenne ja tehkää kotimaastamme turvallisempi paikka. Älkää ajako minua ja kansalaisiamme epätoivoon. Lopettakaa olemasta epäpäteviä johtajia.

Arvoisa puhemies, kyse ei ole enää puoluepolitiikasta. Kyse on maan turvallisuudesta. Kansalaistemme turvallisuudesta. Ja hallitus antaa sen tapahtua. Onneksi, arvoisa puhemies, tuuli Euroopassa ja Alankomaissa on kääntymässä. Eurooppalaiset ovat kyllästymässä niihin, jotka välttelevät ikävää todellisuutta. Saksassa 40.000 ihmistä osoitti mieltään islamisaatiota vastaan. Vapauspuolueen kaltaiset puolueet lisäävät kannatustaan kaikkialla Euroopassa. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen. Tarpeekseen islamista. Tarpeekseen poliittisesta eliitistä, joka välttelee ikävää todellisuutta. Olen sanonut sen pääministerille, vaikkakaan hän ei kuuntele minua. Pullonhenkeä ei voi enää vangita. He muodostavat kansan eikä poliittinen eliitti. He kääntävät tuulen, ja niin pitääkin tapahtua. Koska liika on liikaa. Kiitos.

5 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Tuohon ei ole oikeastaan mitään lisättävää.

Kari kirjoitti...

Perussuomalaiset Halla-ahon ja Terhon johdolla eivät halunneet liittyä Wildersin ryhmittymään Eu:ssa, vaan valitsivat johtajakseen muslimin.

Becker kirjoitti...

Ei mitään lisättävää, eipä todellakaan.

Wildersillä on turvamiehet, mistä sellaiset Terholle ja Halla-aholle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Suuret kiitokset käännöksestä.

Imulippo kirjoitti...

Kiitos käännöksestä. Helvetin hyvä puhe, varsinkin kun ottaa huomioon missä se pidettiin. Milloinkohan meillä?