lauantai 3. tammikuuta 2015

Lapsi heräsi kuolleista henkiin

Kehitysapumaalaisten hienostunut taito huijata rahaa on ilmiömäinen. Valtioiden tasolla kuppausta puolustellaan ilmaston lämpenemisellä. Vaikka yksikään kehitysapumaan johtaja tuskin itsekään uskoo länsimaisen eliitin luomaan Gaia-jumalaan, kultin raha kelpaa savannien sankareille. Yksilötasolla Gaiaa palvotaan kierrätyksellä, kasvisruokailulla ja muilla rituaaleilla. Rituaalien tehtävä on kaksijakoinen; toisaalta niiden pitää maksaa aikaa, vaivaa ja rahaa kuten minkä tahansa uskonnon uhrilahjankin, ja toiseksi niillä osoitetaan yksilön sitoutuneen ryhmään.

Ulko-oven taakse tiensä löytävät mormonit ja jehovat sentään tyytyvät hellämuotoiseen käännytykseen toisin kuin islamin jihadistit, jotka vievät vastustajansa atomitasolle pommivöineen tai Gaia-aatetta julistavat katulapset.

Ihmisoikeusteollinen toimiala vaatii vähintään yhtä kovia tuloksia kuin kvartaalitaloudessa elävät sijoittajatkin, vaikka paheksuvatkin näitä kapitalisteiksi:
STT:n selvityksen mukaan tänä vuonna ainakin lastenjärjestö Unicef ja ihmisoikeusjärjestö Amnesty ovat purkaneet feissareidensa työsuhteita koeajan aikana.

Amnestyn mukaan työsuhde voidaan päättää jo muutamien päivien työskentelyn jälkeen, jos feissari ei saa haalittua riittävästi tukijoita.
Uutena rahanvaihtajana Vihreiden synagogan sisäpihalle on ilmestynyt kummilapsitoiminta. Hämmästyttävää on, että äiti-Gaia kykenee herättämään kuolleet opetuslapsensa henkiin, mikä oudosti muistuttaa kristinuskon teologiaa.
26-vuotias kajaanilaisnainen koki yllätyksen uudenvuoden aatonaattona, kun postista kolahti jo lokakuussa kuolleeksi ilmoitetun intialaisen World Vision -kummitytön iloinen tervehdys.

Siinä komeili lapsen itsensä piirtämä kuva tämän omasta kädestä valmiiksi painetun uuden vuoden tervehdyksen kera.
Käydessäni Intiassa paikalliset varoittivat antamasta rahaa kerjäläisille, koska se ylläpitää kerjäämiseen perustuvaa elämäntapaa. Pahin kohtaamani kerjäläislauma oli joukko kouluikäisiä tyttöjä, joiden kieli oli leikattu irti myötätunnon lisäämiseksi. Silloin tunsin sydämeni kovettuvan kyseistä elinkeinoa kohtaan. Tuon kajaanilaisnaisen hyväksikäyttö osoittaa ihmisoikeusteollisen toimialan kykenevän mitä julmimpiin toimenpiteisiin oman elintasonsa turvaamiseksi. Täytyy olla todella kylmäsydäminen ihminen, joka kykenee moiseen kusetukseen. Huijattujen määrää ei voi kuin arvailla, mutta hölmö täytyy olla jos kuvittelee tuon olleen ainutlaatuista.

3 kommenttia:

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Saatanallisperkeleellisen hyvä blokikirjoitus. Täydet 100 pistettä!

Lyhyt ja ytimekäs. Se on just noin. Kehitysapu/järjestöt on kusetusta, isoa sairasta bisnestä.

Kumitonttu kirjoitti...

Tervehdys Buuri ja kiitos kannustuksesta. Kehitysapu on niin valtava huijaus, että harva ymmärtää sen olevan huijausta tyyliin "eihän se nyt vaan ole mahdollista".

Täällä joku kertoo World Visionin hinta/laatu-suhteesta:

Missään ei myöskään selvitetä kuinka suuri osa rahasta menee siihen mihin se on tarkoitettu. Voi olla että jos lahjoitat vaikka 35 euroa / kk, vain 5 euroa menee lapsen ja yhteisön auttamiseen.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tämä ei kuulu tähän, mutta on pakko purkautua. Niinkun sillon, kun Akin ja Harrin kanssa seikkailtiin ja mentiin paskakaivonrantaan ja alettiin yllyttään toisia: "Kuka uskaltaa hypätä". - En itteäni kehu, mutta hyppäsin, Aki ja Harri ei uskaltanut.

//////////////

Jamaica selling out its paradise
http://edition.cnn.com/2014/07/02/opinion/townsend-jamaica-iguana/

//////////////

Kiinalaiset ostaa ja rakentaa, se ei ole rasismia. Mutta jos valkoinen pottunokka tekis, se olisi YK ja maailman laajuinen alastonmielenilmaus ja rasismia ja juutalaiset.

Kiinalaiset saa tehdä mitä haluaa Afrikassa ja Etelä Ameriikassa, koska ne ei ole rasisteja.

Yksikään feministipiru, vihreä paskahousu ei uskalla vastustaa kiinalaista, koska kiinalainen ei välitä, kiinalainen antaa rahaa, kiinalainen on erillainen. Ja erillainen on ihanaa multikullia.

/////////////////////

Me kun oltiin kansakoulussa, niin oppikirjassa oli kuva jossa mieäs koittaa märkää maalia ja alla lukee "suomalainen ei usko ennenkuin koittaa."

Ei nuo edes koittele.