keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kuoliaaksi ammutut rauhanaktivistit

Osmo Sioninvaara kirjoitti 24.1.2009 (Voittiko Hamas?) todellisen salaliittoteorian:
Saattoi olla Israelin tarkoituskin tukea Hamasia kamppailussa PLO:ta vastaan – ilmeisesti estääkseen hovikelpoisen palestiinalaishallinnon syntymistä.
Gazan Mavi Marmara -flotillan jälkeen hän kirjoitti 1.6.2010 (YK:n on perustettava satama Gazaan):
Näin kuoliaaksi ammatutu rauhanaktivistit (9 kpl) saavat oikeutuksen työlleen ja Israel sopivan näpäytyksen. Jos räikeitäkään rikoksia ei rangaista, seuraava on entisvä vakavampi.
Logiikan puutteesta ei voi Soininvaaraa syyttää - räikeitäkään muslimien tekemiä rikoksia ei rangaista, joten seuraava on entistä vakavampi.

Sen sijaan, kun koko muu läntinen Eurooppa sentään jonkin verran raivostui muslimien terroriteolle Pariisissa 7.1.2015, Soininvaaran blogilla aihetta ei käsitellä millään tavalla. Muslimit tappoivat neljä juutalaista kosher-kauppaan, mutta ei edes kulmia herra kansanedustaja nostanut.

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Soininvaara on tyypillinen auvislainen, joka pystyy ampumaan kynällään sosialidarwinilaiseen teoriaansa sopimattomia, suuriakin biomassoja olemattomiin. Tälläisiä ovat mm juutalaiset, maalla-asuvat ja kansalliseen ja yksityiseen omistukseen luottavat, sekä Jumalaan uskovat.

Kari kirjoitti...

Tälläisessä ogelaisessa vasemmistoilmapiirissä juutalaisuus, ja maalaisuus tulisi olla riittävä peruste aseen kannolle itsepuolustus tarkoituksessa.

IDA kirjoitti...

PLO oli niin korruptoitunut, että kyllä Hamas kaatoi sen ihan ilman Israelin apua. Suoranainen häpeä, että Suomi rahoitti PLO:ta ja se löysi täältä aina ystävän.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, kieltämällä aseenkanto saadaan ne henkilöt, jotka eivät turvaa yhteiskunnalta syystä tai toisesta saa, kilteiksi ja varovaisiksi. Varsinkin kun islamilainen jihad jyllää.

Ida, mun käsityksen mukaan Hamas nousi valtaan pitkälti sen takia, että toisin kuin PLO se jatkoi avointa sotaa Israelia vastaan. Voin olla väärässäkin, ehkä joku minua paremmin aiheeseen perehtynyt osaa kertoa... Kari, Vieras anyone?

Kari kirjoitti...

Alussa PLO kuljetti Jihadin tulta, vaikkakin jossain määrin sosialismin tarjottimella.
Korruptoiduttuaan avustusrahoista tarpeeksi PLO keskittyi vain omien taskujensa täyttämiseen, jolloin kansa kääntyi Hamasin puoleen, jolle tosin on jo käynyt samoin kuin PLO:llekin.

Kansa on hyljännyt senkin, ja nyt palestiinalaiset katselevat IS:n suuntaan.

IDA kirjoitti...

Jep. En tiedä Hamasin nykytilasta mitään, mutta varsinaisen vaalivoittonsa se sai pikemmin juuri sen vuoksi, että PLO oli niin korruptoinut ja Hamas taas teki töitä köyhien parissa. Halu jatkaa sotaa Israelia vastaan ei välttämättä ollut keskeinen syy paikallisen kannatuksen takana.

Kumitonttu kirjoitti...

Hamas taas teki töitä köyhien parissa

En mä tiedä voiko indoktrinaatiota ja kansan kurjistamista pitää työn tekemisenä.