sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Punk in Finland ja Antirasismi-X

Suomalainen vasemmisto käy keskustelua Punk in Finland -sivustolla. Wikipedian mukaan sivustolla suunniteltiin väkivaltaiseksi äitynyttä Kiakkovieras-mellakointia Tampereella 2013 itsenäisyyspäiväjuhlien yhteydessä. Oma blogini on herättänyt Punk in Finlandissa huomiota keskusteluketjussa (Suomalaisen sananvapauden tila 9.1.2015), jossa nimimerkki Kari arvosteli Jussi Halla-ahoa siitä, että tämä ei ymmärrä islamin luomaa uhkaa vaan käyttää sitä oman poliittisen uransa edistamiseksi. Halla-aho on itse todennut - tai siis totesi ennen kuin lähti aktiivipoliitikoksi - että hänen ei ole pakko mennä politiikkaan mukaan, jos vain löytyisi joku muu ajamaan samoja asioita. Uskoin ja yhä edelleen uskon, että hän oli väitteessään vilpitön. Kari linjasi Halla-ahon poliittisen sosialistiseksi, vaikka Halla-aho pitääkin itse itseään ei-sosialistina. Jos edustaa suomalaista valtavirtanäkemystä yhteiskuntamme keskeisistä toimintaperiaatteista, on jo määritelmällisesti selvää, että edustaa sosialismia. Suomalainen ns. hyvinvointiyhteiskunta on puhtaasti sosialistinen ja sen kieltäminen on yhtä mielekästä kuin väittää Amerikan olevan oikeistolainen.

Euroopassa suoritetuissa kansanmurhissa viime vuosisadalla keskeinen yhdistävä tekijä oli vasemmistolaisuus laajasti ottaen ja sosialismi tarkemmin. Saksassa juutalaiset valikoituivat uhreiksi keskimääräistä suuremman vaurautensa takia. Neuvostoliitossa juutalaiset edustivat älyllistä eliittiä, joka Isä Aurinkoisen tuli luonnollisesti uhrata sosialismin vuoksi. Islam on eurooppalaisen vasemmiston liittolainen, ja islamilaisista maista suuntautuva maahanmuutto sen merkittävin työkalu. Sen aiheuttamat yhteiskunnalliset muutospaineet antavat vasemmistolle oikeuden puuttua poliittisten toisinajattelijoiden hiljentämiseen.

Punk in Finland -sivustolla tätä blogia kuvailtiin sanoilla "juutalainen" ja lukijat määriteltiin "randilaisiksi". Punkkarit ovat Siionin pöytäkirjansa lukeneet, sillä olihan Rand juutalainen. Onkin kuvaavaa että päästessäni suomalaisen vasemmiston hampaisiin minut leimataan juutalaiseksi. Charlie Hebdon joukkosurman varjoon jäi - kuinka ollakaan - neljän juutalaisen surmaaminen ruokakaupassa. Jopa Ranskan presidentti Hollande kutsuu tapausta "hirvittäväksi antisemitistiseksi teoksi". Mutta koska uhrit eivät olleet julkivasemmistolaisia, antifasistinen ryhmä EI keräänny Kaivopuistoon osoittamaan tukeaan Ranskan suurlähetystön eteen.

Punk in Finlandin luonnehdinta tästä blogista suorastaan huutaa sosialistien ja islamin yhteisen vihollisen nimeä. Se enää puuttuu, että olisin homo, mutta sellaiseksi haukkuminen ei ole trendikästä vasemmistossa.

12 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Jos joku Suomessa on kansalliselta pohjalta "maahanmuuttokriittinen", niin hänen ei tarvitse olla politiikassaan oikeistolainen, ei islam vastainen, ei Israel/juutalais-myönteinen, ei välittää tai edes ymmärtää, että Suomi ja Eurooppa on aktiivisen islamilaisen kolonialismin kohteena, eikä sitä, että maahanmuuton ongelmat ovat pitkälti sen mukanaan tuomia.
Eikä hän Eurooppa-politiikassaankaan tarvitse huomioida sitä, että joissakin Euroopan maissa, kuten Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa osittainen miehitys on jo tosiasia, vaan hän voi valita yhteistyökumppaneikseen muslimeja ja kieltäytyä yhteistyöstä islamin vastaisten ryhmittymien kanssa.

Sosialidemokraattien ja Perussuomalaisten poliittiset eroavaisuudet ja kiistat ovat monelta osin samanlaisia kuin kansainvälisten sosialistien ja kansallisten sosialistien 80-vuotta aikaisemmin.
Kuitenkin sillä erolla, että kansainväliset sosialistit ovat tällä kertaa se selvästi antisemiittisempi ja vihreämpi puolue.

Suomalainen poliittinen järjestelmä ja eduskunta on käytännössä diktatuuri, jossa äärimmäinen valta on puolueen puheenjohtajilla. Muut ovat jo olosuhteiden pakostakin "ruskeapaitaisia ja -kielisiä", jotka pyrkivät miellyttämään puheenjohtajaa, kunnes mahdollisesti saavat tilaisuuden haastaa hänet.

Jussi, valitessaan perussuomalaisuuden tuomat poliittiset edut, teki samalla kaupat soinilaisuudelle kuuliaisen politiikan tuomista mahdollisista haitoista.
Vasta hänen puheenjohtajuutensa voisi selvittää, haluaako hän edes muuta, vai oliko hänen nykyinen myötäilynsä aitoa?

Tämä kuitenkin kaikella kunnioituksella Jussia kohtaan.


KT. Niin kauan kun punkkarit ilkkuu, että "juutalaisblogisti" on ihan kujalla, niin todennäköisesti olet oikealla polulla.

Minuakin Homman PS/kokoomus/muutoslaiset pitivät epäisänmaallisena viidennen kolonnan juutalaisena ja islam- ja Jussikritiikistä heittivät ulos pimeään. :)

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Munkin muhamettilaiset ystävät innoistui tuosta Ranskan tapauksesta. Nyt ne suuvaahdossa päläppäättää, että boikotoi apartheid valtiota Isreal - koska mm. Ranskan terroritet on on Israelin ja juutalaisten ja Mossadin vika.

Saivat vaan lisää pontta. Alkaa juualaisilla olla heikot paikat EA:ssakin. Eilen näin meidän PnP ensimmäisen kewrran muhamettilaisia - olivat tulleet joukolla kauppaan, akoilla mustat kaavut päällä ja ukoilla valkoiset kaavut.

Mentiin vaiomon kanssa ihan tahallaan Kosher puolelle - Se oli suljettu. Ei enää PnP:ään uskalla pömmin pelossa myydä mitään Israelilaista ja juutalaisuus salataan ja boikotoidaan.

Mutta muhametille myydään Halaalia. Kosher paikka ajettiin alas ja aloitettiin Halaal.

Minä alan vihaan muhamettilaisia, en v*u puhu enkä auta niitä töissä enää missään asiassa. Painukoon paskat Mekkaan kiertään meteoriittiä. Hulluja valehtelivia roistopaskoja ovat.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Niin tuota piti vielä lisätä, että jos leimataan:

'juutalaiseksi' ja 'randiksi' - se on kunnia-asia.

Punkkarit ja runkkarit vedetään tasaiseksi ekana. Muslimit vihaa niitä enemmän kuin juutalaisia ja Randista ne ei ole koskaan kuulleet/lukeneet.

Punkkarit ja runkkarit on muhametin hyödyllisiä idiootteja.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuossa Punk in Finlandin toiminnassa tragikoomista on juuri tuo juutalaisvastaisuudella ratsastaminen. Ymmärtäisin jos he haukkuisivat vastustajiaan vaikka rosvoparoneiksi tai jollain muulla nimellä. Mutta että he sortuvat samaan antisemitismiin kuin jo kuollut ja kuopattu poliittinen esikuvansa 80 vuoden takaa. En ymmärrä.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Katsokaa kuinka valehdellaan päin naamaa, punastumatta ilmekkään värähtämättä!

"Kosher-kaupan muslimi työntekijä pelasti lukuisia asiakkaita asemieheltä, kertoo Time-lehti."
...
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011119001513_ul.shtml

///////////

Kuulkaa pojat! Muslimi joka on Kosher kaupassa töissä ja pelastaa juutalaisia!

Nyt on alkanut valehteleminen; valkoinen selitetään mustaksi ja musta valkoiseksi.

Kulkaa pojat!

(Allah tappaa tuon vääräuskoisen musulmaanin joka on Kosher kaupassa töissä ja pelastaa juutalaisia).

/////

Suomessa tuo kauppa ampuminen uutisoitiin "ruokakauppa". Nyt kun on 'musulmaani', niin uskalletaan sanoa 'Kosher' kauppa.

Mutta ei se musulmaani ole tuo työntekijä. Nyt joku on vetässyt ison valheen ja tyhmät uskoo. V*ddu nuo toimittajat on paskiaisia ja valehtelijoita. POkkana levittävät paskaa totena.

Kumitonttu kirjoitti...

Buuri, onhan Israelissa vaikka kuinka paljon muslimeita juutalaisilla töissä ja niin on muuallakin maailmassa. Ironista kyllä, myös tässä tapauksessa.

Mutta uutinenhan se on vasta sitten, kun muslimi palkkaa juutalaisen. Sitä odotellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos menee niin päin että on ensisijaisesti islamin vastainen, juutalais- ja Israel-myönteinen sekä kristinuskomyönteinen niin sillä pääsee alkuun ja pärjää melko pitkälle. Tämän jälkeen on vähän kuin "kaupan päälle" maahanmuuttokriittinen kansallismieliseltä pohjalta.

Anonyymi kirjoitti...

Israelissa olevat arabit ja arabimuslimit saavat asua, tehdä työtä, opiskella ja äänestää vaaleissa. He saavat harjoittaa uskonnolisia menojaan niille varatuissa paikoissa. Länsirannan ja Gazan palestiinalaisalueiden lisäksi arabeja ja arabimuslimeja on muuallakin Israelissa, siis "tynkä-Israelissa" mikä oli Israelin hallinnassa 1948-1967.

Israelin arabit ja arabimuslimit ovat alamaisia ja toisen luokan kansalaisia verrattuna juutalaisiin mutta he ovat silti paljon paremmassa asemassa kuin missään islamilaissa maassa. Kuulemma arabimaissa kutsutaan Israelin arabeja "kermavaahto-arabeiksi".

Jos Israel sitten hävitettäisiin ja juutalaiset lahdattaisiin ja heitettäisiin mereen, niin miten sitten kävisi noiden arabien, jotka nyt ovat Israelissa, mukaan lukien Länsirannan ja Gazan arabit? Pääsisivätkö ne sitten hallitsemaan sitä Palestiinan valtiota jos sitä ennen ulkopuoliset arabit kuten ISIS valtaisi alueen? Vai kävisikö niin että ulkopuoliset arabit alkaisivat tapella niitten kanssa? Mikä on Israelin arabien ja Länsirannan ja Gazan arabien suhde toisiinsa? Jos ei Israelia olisikaan niin ryhtyisivätkö ne riehumaan keskenään ja lahtaamaan toisiaan?

Eipäs siinä, ISIS joutuisi ensin valtaamaan Syyrian, Jordanian ja Libanonin ennen kuin se pääsisi sille etäisyydelle että voisi hyökätä Israeliin. Israelin ja Egyptin tiedustelulaitosten mukaan ISIS on onnistunut soluttamaan porukkaa Siinaille. Osa niistä on matkannut väärennetyillä eurooppalaisilla passeilla.

Kari kirjoitti...

Vieras. Kyllä. Jos lähtee maahanmuuttovastaiseksi kansalliselta ja sosialistiselta pohjalta, niin siinä on omat sudenkuoppansa.

Vieras:"Israelin arabit ja arabimuslimit ovat alamaisia ja toisen luokan kansalaisia verrattuna juutalaisiin mutta he ovat silti paljon paremmassa asemassa kuin missään islamilaissa maassa.

Olisin tuosta toista mieltä, sillä Israelissa vallitsee samanlainen vasemmistolainen, humanistinen rasismi kuin Suomessakin. Siinä pannaan aina vähemmistöjen edut enemmistön tarpeiden edelle.

Katso vaikka oikeuslaitosta, tai temppelivuorta. Ketä paapotaan?

Anonyymi kirjoitti...

Moshe Dayan teki virheen 1967 kun antoi temppelivuoren hallinnan sille jordanialaiselle Waqf-säätiölle eikä tehnyt siitä tavallista tonttimaata niin kuin mistä tahansa muusta tontista.

Koraani ja hadithit eivät kai edes sano mitään Jerusalemista eikä siitä alueesta missä Israel on. Muhammed ehti kuolla 632 ennen kuin arabimuslimit valtastivat sen 637 joten Jerusalemin merkitys on jälkikäteen aikaansaatu. Jerusalem on tärkeä juutalaisuudelle ja kristinuskolle joten islam korostaa Jerusalemia ainoastaan tarkoituksenaan vastustaa juutalaisuutta ja kristinuskoa.

Pitää toivoa että vasemmisto ei menestyy Israelin ennenaikaisissa parlamenttivaaleissa. Jos Likud menestyy vaaleissa ja muodostaa uuden hallituksen Yisrael Beiteinun sekä ortodoksijuutalaisten puolueiden kanssa niin olisi hyvä.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Jari Nyberg Kun minä en saa enää UUteen Suomeen kirjoittaa (bänni päällä jo toista vuotta), niin tulinpahan vaan sanomaan, että Jari Nyberg on hyvä jätkä.

Nyt lahen syomaan brawnseja alabamalaiseen tyyliin ja juomaan jacklackia.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Hitto kun tulee kirvjoivtusvihreita.