lauantai 10. tammikuuta 2015

Saastainen kafir

Iltalehti on julkaissut suomalaisten pilapiirtäjien islamia arvostelevia kuvia. Vain tuo yksi on mielestäni julkaisun arvoinen, muissa hymistellään lähinnä pasifistista lässytystä asettamalla kynät ja aseet vastakkain. Kaikki kunnia Mahatma Gandhille, mutta islamia ei voiteta passiivisella vastarinnalla.

Rotutohtori Jussi Halla-aho on saanut uhkauskirjeen, kertoo Yle. Uutisen mukaan porilainen Pakistanista lähtöisin oleva opiskelija. Iltalehden mukaan nuorukainen (TM) on käynyt armeijan Suomessa ja isä kuvailee Suomessa syntynyttä poikaansa:
- Poika ei ole tyhmä, mutta helposti johdateltavissa hän on
Muslimi uhkaa Seppo Lehtoa ja Jussi Halla-ahoa hengenlähdöllä. Luulin että Halla-aho ei enää kirjoittele Facebookiin, mutta siellä uhkauskirje on julkaistu:
olen doulatul islamin taistelija irakissa ja ,minulla on viesti suomen halllitukselle, seppo lehdolle, timo soinille, jussi halla-aholle ja kumppaneille

mikali eduskunta ja hallitus paattavat osallistua koalitioon kalifaattia vastaan, niin tietakaa etta jokaikinen kuollut likainen suomalainen kafir on teidan kontollanne.

tapamme teidat sankyihinne, tyopaikoillenne, kaduillenne ja kouluihinne.

tapamma teidan miehenne, naisenne, lapsenne ja vanhuksenne armotta

teidan elamalla ei ole meille yhtaan valia, silla olette saastaisia kafireita.

seppo lehdolle, halla-aholle ja kumppaneille.

olette ensimmaisia tapettavien listalla kun saavumme suomeen. tapamme teidat perheidenne ja lapsienne edessa. leikkaamme teidan likaiset kurkkunne auki kuten teimme james foleylle ja hanen tovereilleen.

Abu Hurairah Finlandi
Suomalainen yhteiskunta laittaa Abu Hurairahin oikeuden palata takaisin Suomeen - vaikka hänellä on siis myös Pakistanin kansalaisuus ja passi - yhdenvertaisena oikeutena Halla-ahon oikeuden (säilyttää henkensä ja terveytensä) kanssa. Tätä tarkoittaa eurooppalainen lainkäyttö, ja se on myös keskeinen syy, miksi Eurooppa ei kykene puolustautumaan islamilta.

Vaikka Abu Hurairah ei ehkä koskaan palaa Suomeen tai vaikka hän ei palattuaan toteuttaisi uhkaustaan, on moisen uhkauksen alla raskasta elää. Uhkaus pelottaa uhkailun kohdetta myös huolena läheisten osalta, vaikka nämä eivät koskaan ole osallistuneet isiensä "pahoihin tekoihin". Kun Halla-aho kirjoitti (ja sittemmin poisti) toivovansa monikulttuurisen maahanmuuton haittojen osuvan maahanmuuttoa kannattavien poliitikkojen terveyteen, hän ei olisi voinut olla enemmän väärässä.

4 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Intian ja Pakistanin vapautti eversti Nariakira Arisakan kiväärit, eikä Gandhin kynä.

Halla-aho on tietyssä mielessä vedenjakajalla. Aika näyttää mihin virtaan hän kääntyy.

Jihadistit valitsevat kohteikseen pehmeitä symboleja, joilla on suurta media-arvoa, ei niinkään kovia kohteita.

Kaikkien olisi hyvä tiedostaa, että ideologia on julistanut meitä vastaan sodan, joka voidaan voittaa vain sotilaallisesti.

Kumitonttu kirjoitti...

Tappolistalla on myös Timo Soini. Lehto ja Halla-aho on jo uhrattu, joten heidän päätymisensä kohteeksi oli odotettu seuraus oikeuslaitoksen halusta demonisoida toisinajattelijat, mutta mielenkiintoista on seurata miten Soini toimii. Tuskin mitenkään.

Unknown kirjoitti...

Elämme kummallista aikaa, joka muistuttaa 1930-lukua. Sen ajan muoti-ideologia oli kommunismi, jota Neuvostoliitto levitti Kominternin avulla. Lännen kapitalismi kärvisteli lamassa, kun punaisen idän suunnitelmatalous näytti kulkevan voitosta voittoon.

Ei ihme, että lännen yliopistonuorisoa innostui mukaan. Cambridgessä vaikutti Kim Philby ja Harvardissa Alger Hiss, molemmat sittemmin Neuvostoliiton vakoojia. Monia muitakin lähti mukaan. Se oli sen ajan muotia, kuten vihreä liike nykyään. Tieteelinen sosialismi vetosi koulutettuun nuorisoon.

Länsi havahtui vaaraan vasta toisen maailmansodan jälkeen, kun puoli Eurooppaa ja Kiina oli menetetty kommunismille. Mitähän tällä kertaa vaaditaan, kun pilvenpiirtäjien tuhoaminen, pilapiirtäjien murhaaminen tai junien räjäyttäminen ei näytä riittävän. Ilmeisesti pitää taas menettää puoli Eurooppaa ja miljoonia henkiä.

Kumitonttu kirjoitti...

Lännen kapitalismikin rämpi lamassa kun Rooseveltin ja muiden keynesiläisten vasuritaloustieteilijöiden opeilla yritettiin "parantaa" lamaa (New Deal). Kuten Pörri Orava joskus totesi, että kun sosialismissa on ongelma, sitä kutsutaan kutsutaan kapitalismiksi ja sen korjaamiseen ehdotetaan lisää sosialismia.