sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kummalla puolella olet?


Kummalla puolella olet?

4 kommenttia:

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Israelin puolella. Kyselemättä jo vuodesta -59 alkaen.

Niin oli mun isä ja isoisä ja sen isä. Ja sen isä jne.

Hakki kirjoitti...

Ihmisen puolella.

Törmäsin juuri asiaa valaisevaan ajankohtaiseen musiikkin nuoruusvuosiltani. Eipä ole maailma paljoa puolessa vuosisadassa muuttunut. Silloin pelättiin ydinpommia, nyt mustaa miestä.

https://www.youtube.com/watch?v=bp6dsKleGpU

On valitettavaa, että kohta varmaan kadulla kävellessä on puolensa valittava? Sillä jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Siinä oli listattuna kaikki merkittävimmät erot Israelin ja Hamasin (tai monen muun musu-porukan) välillä. Minä olen ollut samaa mieltä Israelin kanssa jo kauan, niin kauan etten tarkkaan osaa sanoa mistä alkaen.

Kari kirjoitti...

Arabialainen ja islamilainen kolonialismi ei tullut Eurooppaan integroitumaan, vaan valloittamaan ja opettamaan. Eiväthän eurooppalaiset kolonialistitkaan menneet Afrikkaan integroitumaan, vaan opettamaan nuijille käytöstapoja.

Tosin arabialainen ja islamilainen kulttuuri ei ole tuottanut yhtään maailmanlaajuisesti kilpailukykyistä ideaa, tai tuotetta poislukien jutuniskentä, kolonialismi ja siihen liittyvä Pyhä Sota.

Mutta mistä juutalaiset ovat karkoitettu, niin siellä maailmanvallat ovat yleensä kaatuneet. Näin on käynyt mm. Egyptille, Espanjalle, Turkille , Venäjälle ja Saksalle, pienemmistä puhumattakaan.