lauantai 9. elokuuta 2014

Allahin lopullinen ratkaisu

Uusi Suomi uutisoi:
Kuukauden aikana on hyökätty muun muassa kosher-kauppaan ja kahdeksaan synagogaan – yhteen nelisatapäinen väkijoukko polttopulloin. Huolestuttavinta ovat hyökkääjien ja mielenosoittajien huudot. Crifin mukaan näihin kuuluvat muun muassa ”Kuolema juutalaisille” ja ”viiltäkää juutalaisten kurkut”.

Saksassa berliiniläinen muslimi-imaami vetosi heinäkuussa Allahiin juutalaisten tuhoamiseksi.

Juutalaisviha elää vahvana etenkin Euroopan muslimien keskuudessa.

– Juutalaisuutta käytetään haukkumasanana saksalaisten koulujen pihoilla – usein nuorten muslimien toimesta.
Sosialismin kaikki kolme päähaaraa - internationalistinen, nationalistinen ja antinationalistinen - ovat rakentaneet kannatuksensa antisemitismiin. Internationalistinen Neuvostoliitto tekaisi Lääkärien salaliiton, nationalistinen Saksa etsi lopullista ratkaisua ja antinationalistinen EU turvautuu Allahin apuun.

On hyvä pitää mielessä, että arvostetun tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa Euroopassa asuvista muslimeista pitää islamin oppia tärkeämpänä kuin parlamentin säätämiä lakeja (Voiko virheistä oikeasti oppia? 26.6.2014). Islamin oppien mukaan Muhammed oli täydellinen mies, ja jokaisen muslimin velvollisuus on noudattaa hänen elämäänsä pilkulleen. Muhammedin yksi opetus oli, että juutalaiset tulee kaikki tappaa. Jokainen muslimi ei tietenkään ole tappamassa juutalaista, koska muuten islam katoaisi vankilan muurien sisäpuolelle ja lakkaisi leviämästä. Mutta jokainen muslimi tietää, että Allahin tahtoa vastaan ei saa pullikoida. Ja koska Allah tahtoo juutalaisten kuolemaa, niin sairaalta kuin se jonkun yksittäisen muslimin mielestä kuulostaakin, ei ole hänen tehtävänsä nousta sitä vastustamaan.

Eurooppalainen maahanmuuttopolitiikka näkyy surkeimmillaan Ruotsissa, jossa jo lähes 10% asukkaista on muslimeita. Maahanmuuttopolitiikkaan on länsinaapurissamme sidottu niin paljon poliittista pääomaa, että Suomen euroeron tavoin kansa ajetaan ennemmin vauhdilla päin betoniseinää kuin myönnetään virheellinen politiikka. 81% Britannian muslimeista pitää itseään enemmän muslimina kuin brittinä. Islamin leviäminen jatkuu kunnes se pysäytetään - itse se ei pysähdy.
Sotasaaliin Suura kannattaa pikaisesti lukaista ja samalla pitää mielessä, että 2/3 Euroopan muslimeista haluaa puhdistaa islamin tulkinnan takaisin sen kirjaimelliseksi noudattamiseksi.

Sosiaalidemokraattien eduskuntaryhmän sihteeri Nasima Razmyar on verrannut blogissaan Israelia ja Etelä-Afrikan apartheidhallintoon. Vasta pari päivää sitten paljastui toisen sosiaalidemokraatin lapsen lähteneen jihadistiksi Syyriaan (Kun somalipoliitikon poika Syyriaan matkusti 6.8.2014).

5 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ihmettelen vaan. Tiedostavat piirit ovat vaahdonneet turpa kuolassa järjettömästä ja väkivaltaisesta rasismista, vaikkei sitä ole siinä suunnassa ollutkaan, mihin suuntaan on vaahdottu. Tuolla toisessa suunnassa sitä olisi ihan tarjottimella, mutta kas kummaa, ei vaahdotakaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Tiedostavat piirit ovat itse rasisteja, koska he eivät hyväksy ajatusta, että musta tai muslimi voi olla rasisti. Muistan kun kauan sitten kerroin yhdelle tuttavalla, miten mustat ovat rasisteja. Hän vilpittömän hämmästyneesti kysyi, että miten ne voi olla, eihän niillä ole mitään varaa meitä arvostella :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus vaikuttaa siltä että jotain blogijuttua ei kannata lukea koska silloin vaan tulee ärsyyntynyt olo. Sen sijaan kannattaa mieluummin tarkistaa kommentit koska niistä voi löytyä hyviä.

Esimerkkinä tuo Nasima Razmyarin blogijuttu. En edes vilkaissut kirjoitusta mutta katsoin kommentteja. Siellä oli sellaisiakin kommentteja joissa puolustetiin Israelia ja pidettiin islamia ongelmana. Näköjään Iltalehti on ainakin tähän asti antanut tuollaisten kommenttien mennä läpi.

Kumitonttu kirjoitti...

On totta, että mitä enemmän näitä nasimarazmyareita seuraa, sen vähemmän heidän mielipiteitään arvostaa. Sitten taas punavihreä suvaitsevaisto tulee kiimaan joka kerta kun nasimat avaavat pikku suunsa.

Kommentit ovat blogien jonkinlaisia liikennevaloja tai äänimerkkejä, jotka varoittavat kirjoittajaa - ja lukijoita - menettämästä otetta reaalielämästä. Joissain blogeissa, kuten Soininvaaralla, en jaksa lukea kommentteja, koska ne ovat 90% paskaa. Siellä on pari kommentoijaa joiden kommentit luen, muut hyppään yli.

Sanomalehdet menettivät pahasti aloitteen blogeille mielenkiintoisina uutisten taustoittajina vajaat kymmenen vuotta sitten. Mediatalot katsoivat että harrastelijabloggarit eivät täytä "hyvän lehtimiestavan" vaatimuksia, joten heidän kanssaan ei kannata tehdä yhteistyötä. Uusi Suomi yrittää, mutta sen blogit ovat naurettavan poliittisesti korrekteja, ja kaikki hyvät blogistit ovat lentäneet pihalle. Kommenttiketjut ovat pienen piirin keskinäistä kinastelua vailla mitään substanssia.

Kari kirjoitti...

Ainoa paikka Lähi-Idässä, jossa ei esiinny apartheidiä on Israel.

En ymmärrä mikä hinku Nasimalla ja sosialidemokraateilla on luoda maailmaan aitoja apartheid p****staneja?
He ovat äskettäin onnistuneet Etelä-Afrikan, Rodesian, Eritrean, Iranin, Kosovon ja osittain PA/Hamastanin , ja kohta Ranskan ja Ruotsin kanssa.