perjantai 1. elokuuta 2014

Äärioikeisto haluaa tuhota juutalaiset

"Kansainvälinen yhteisö" tuomitsee taas Israelin. Tällä kertaa sitä syytetään ampumisesta kouluun tappaen 16 lasta. Israel kiistää. Kansainvälinen yhteisö mainitaan ikään kuin Jemenillä ja Suomella olisi joku yhdistävä tekijä. Hamasin johto tunnustaa kaivattaneensa tunneleita Israeliin lapsityövoimalla. Hamasin mukaan ainakin 160 lasta on kuollut tunneleissa Israelin iskiessä niihin. Voi vain miettiä todellista lukumäärää, jos Hamas myöntää 160.

Saksassa ja muualla Keski-Euroopassa on alettu kinnittää huomiota antisemitistisiin mielenosoituksiin. Marsseja järjestävä Leila El Abtah myöntää, että mielenosoitukset eivät aina kohdistu rauhan saavuttamiseen vaan yksipuolisesti Israelin ja juutalaisten hävittämisen kannattamiseen.

Perinteisesti näitä juutalaisten hävittämisiä ovat vaatineet sosialistit, joista kansallis-sosialistit onnistuivatkin vaatimuksissaan. Näitä (Stalinin käskystä) alettiin neuvostomediassa kutsua "äärioikeistoksi". Sen sijaan internationalistinen ja antinationalistinen sosialismi on yhtä lailla vaatinut juutalaisia tilille kaikesta mahdollisesta. Nyt heidän uusin liittolaisensa on islamilaisen maahanmuuton myötä Eurooppaan saapuneet muslimit. Tässä on suora syy-yhteys islamilaiselle maahanmuutolle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Keitä ne on ne sankarit, ne Ruåttalaiset sankaripoijjaat,
jostka SS pataljoona Wikingiä
uudelleen perustaa Ukrainaan.

Eikö silloin tullut tarpeeksi takkiinsa, vai onko miesmuisti jo kulunut.

http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/07/31/Neo-Nazis-fight-for-pro-EU-US-backed-Ukrainian-government

Ilkka Mononen

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tämän ajan sosialistieurooppa haluaa toteuttaa "Endlösung der Judenfrage":n. Ihan sama minkä sortin sosialisti, samoja paskoja ne kaikki ovat; kaikki haluavat kansanmurhaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Kummallista on, että sosialisteille kelpaavat kapitalistien rahat ja henki. Mutta mitä he sitten tekevät kun kaikki kapitalistit on ryöstetty ja tapettu? Mistä he sitten varastavat rahat?

Ironmistress kirjoitti...

Juutalaiset kelpaavat sosialisteille kuolleina mutta eivät elävinä.

Kumitonttu kirjoitti...

Professori Jouko Ylä-Liedenpohja kirjoittaa blogissaan:

EU:ssa kisaa kaksi vaihtoehtoista ideologiaa: 1. sosialistinen, korporatiivinen ja sisäänpäin katsova säie, joka pyrkii varjelemaan Manner-Euroopan hyvinvointivaltioita globalisaatiolta; ja 2. klassinen vapaamielinen, kilpailua korostava tendenssi, joka pyrkii edistämään maanosan taloudellista tehokkuutta yhteismarkkinoiden avulla. Heath näkee Junckerin kaavailut uhkaksi Britannian taloudelle ja erityisesti Lontoon rahoituspalveluliiketoiminnalle.

Valitettavasti Jyrkimme joutui johtamaan eurososialistista hallitustamme päästäkseen ylipäätänsä pääministeriksi.