sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Islam on uusi äärioikeisto

Alan Caruba kirjoittaa blogissaan, että Yhdysvalloissa virallinen työttömyysprosentti on noin 7%. Eurooppalaisittain lukema on hyvä, mutta Obama on päättänyt parantaa lukemaa "parantamalla työttömyysturvaa". Me eurososialistit olemme jo aikoja sitten ymmärtäneet, että nämä asiat eivät liiku samaan suuntaan, jos niillä joku riippuvuussuhde ylipäätään on. Caruba toteaakin, että todellisuudessa virallisnen työttömyyslukema ei kuvasta oikeaa työttömyysastetta, koska siihen lasketaan mukaan vain työtä hakevat. Jos tilastoitaisiin työssä olevat, niin todellinen luku on liian uskomaton, että se menisi epäuskottavaksi. Kuitenkin, jos näin meneteltäisiin, Yhdysvalloissa todellinen työttömyysprosentti olisi 40. Suomessa noin laskettuna, yli 16 vuotiaista (4,5 miljoonaa) töissä on puolet (2,3 miljoonaa).

Politically Incorrect -blogissa on aivan loistava kirjoitus "Islam is the new far right". Siinä todetaan Angela Merkelin - ensimmäinen Dachaun keskitysleirissä vieraillut Saksan liittokansleri - sanoneen, että "Kuinka saksalaiset saattoivat kieltää ihmisarvon ja oikeuden elää riippumatta heidän rodustaan, uskonnostaan, poliittisesta vakaumuksestaan tai seksuaalisesta suutautumisestaan? Emme saa enää koskaan antaa sijaa moisille aatteille demokraattisessa Euroopassamme.

Merkel viittasi puheessaan kansallis-sosialisteihin ja fascistiseen liikkeeseen, jotka edustivat kansallista, muukalaiskammoista, rasistista, uskonnollista tai taantumuksellista ajattelumaailmaa. Äärioikeistolaiset liikkeet - eurooppalaisessa merkityksessä - ovat aina alistaneet ja surmanneet niitä ihmisryhmiä, jotka se luokittelee alempiarvoisiksi.

Kuinka ollakaan, nuo samat määritelmät sopivat myös islamiin. Islam on uusi äärioikeisto. Islam on rasistinen, muukalaiskammoinen, kansallinen ja uskonnollinen ideologia, joka alistaa ja surmaa niitä ihmisiä, joita se pitää alempiarvoisina. Ja niitähän riittää. Toisin kun sosialismin varaan rakentuneilla natsismilla, fascismilla ja kommunismilla niin islam velvoittaa ja oikeuttaa vääräuskoisten kohtelun jumalan määräyksenä.

"Emme saa enää koskaan antaa sijaa moisille aatteille demokraattisessa Euroopassamme". Näin sanoessaan Merkel osoittaa röyhkeää populismia, sillä eurooppalainen poliittinen eliitti tukee ja kannustaa moisia ajatuksia salliessaan laajamittaisen muslimien maahanmuuton maanosaamme. Islam on imperialistinen aate, joka oikeuttaa tappamaan ja raiskaamaan vääräuskoiset. Eikä oikeutus ole mikään 700-luvulla mainittu pelkäksi kuolleeksi kirjaimeksi jäänyt opetus vaan islamin valtavirtaa 2000-luvulla. Islam on islamismi - yksin Ranskassa on yli 800 ei-muslimeilta kiellettyä aluetta. Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa on samankaltaisia alueita, jonne eksyneet vääräuskoiset naiset ovat vapaata riistaa. Muslmit raiskasivat keskimäärin enemmän kuin yhden ruotsalaislapsen päivässä alkuvuonna 2013 Ruotsissa, ja luvut ovat - kuten arvata saattaa - nousussa.

Englannissa yhden vuoden aikana 2.409 lasta joutui seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, mutta hallituksen tiedonannossa lukua kuvattiin vain jäävuorenhuipuksi kuvailtaessa yli 50 seksuaalirikoksiin keskittyneen jengin toimintaa saarivaltiossa. Oslossa viimeisen viiden vuoden aikana kaikkiin raiskauksiin syyllistyneet ovat olleet muslimeita. Nyt myös terveydenhuoltohenkilöstö on joutunut toistuvien hyökkäysten (enemmän kuin kerran päivässä) kohteeksi, ja ilmiötä kutsutaankin sairaala-jihadismiksi. Muslimimiehille ei sovi, että heidän vaimonsa tutkiva terveydenhuollon ammattilainen on sukupuoleltaan mies.

Uusi äärioikeisto tappaa ne, jotka yrittävät lähteä liikkeestä. Se käy poliisien kimppuun. Se polttaa autoja ja valtaa kokonaisia kaupunginosia. Se tappaa omia lapsiaan ja ympärileikkaa tyttönsä. Se leikkaa vaimoiltaan päät irti ja katkoo kaulat vääräuskoisilta. Se vaatii vääräuskoisten kirkoilta veroa ja tuhoaa ja hävittää niitä. Alla oleva video kuvaa epäsosiaalisten valloittajien elämäntapaa:

Berliinin muurin murtumisen jälkeen (pääasiassa Turkin) muslimit ovat tappaneet 7.500 ihmistä Saksassa - luku on kaksinkertainen siihen, kuinka paljon Afganistanissa on kuollut liittoutuneiden sotilaita - ja kolme miljoonaa on joutunut fyysisen väkivallan uhreiksi. Tällä vuosikymmenellä joka päivä yksi saksalainen kuolee ja 400 joutuu muslimien hyökkäysten kohteeksi JOKA PÄIVÄ.

Nykyinen liberaalia fascismia ajava poliittinen eliitti jatkaa sitä, mikä Hitleriltä jäi kesken. On turha ihmetellä, miksi eurooppalaiset uusnatsit ja kommunistit ovat liittoutuneet muslimien kanssa tuhotakseen mielestään materialistisen ja yksilönvapauksiin nojaavan elämäntapamme. Niinkin maltillisena pidetystä muslimimaasta kuin Turkista saapuneet siirtolaiset kannattavat koko Euroopan muuttamista islamilaisiksi valtioiksi. 56% noudattaa mieluummin islamin kuin kyseisen maan lakeja. 40% kokee siionismin, EU:n ja Yhdysvaltojen uhkaaviksi. 25% ei halua integroitua, inhoaa länsimaisia arvoja ja hyväksyy väkivallan toisinajattelijoita kohtaan. Joka kolmas Englannissa asuva 16-25 vuotias muslimi kannattaa vääräuskoisten tappamista.

Niin kuin ei voi olla maltillista natsiaatetta, uusnatsismia, Ku Klux Klania, Arjalaista veljeskuntaa tai fascismia, ei myöskään voi olla maltillista islamia erotettuna islamista, paitsi että islamilla on jumalansa tuki väkivallan takana. Jos tutustutaan islamin syntyaikojen Arabian niemimaahan, huomataan että väkivalta juutalaisia ja kristittyjä vastaan on kuulunut ideologiaan sen alusta asti. Länsimaiset poliitikot ovat kuin 30-luvun edeltäjänsä, jotka kiittelivät kilpaa Hitlerin politiikkaa eivätkä nähneet sen todellista luonnetta.

Ei kommentteja: