keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Maltillinen muslimi näyttää hullulta koiralta

Sanotaan, että koira on isäntänsä näköinen. Monet - varsinkin naiset - luonnehtivat itseään joko koira- tai kissaihmiseksi. Puolisot muistuttavat usein toisiaan, ja urheilujoukkueiden kannattajat pukeutumisellaan ilmaisevat ympäristölleen viiteryhmänsä. Erilaisten ideologioiden kannattajat pyrkivät hekin monin keinoin sekä osoittamaan ympäristölleen omat arvonsa ja käyttävät paljon rahaa ja vaivaa osoittaakseen horjumattoman uskonsa. Tällainen ihminen on ympäristölleen turvallinen, koska häneltä ei kannata turhaan odottaa puukon iskua selkään.

Pari vuotta sitten kirjoitin (Vasen ei ole oikein 19.1.2011), että ihmiset voidaan luokitella neljään ryhmään yhteiskunnallisia ulottuvuuksia kuvaavalla nelikentällä. Yhtäältä siinä kuvataan ihmisen suhdetta vapauteen ja toisaalta teistisiin uskontoihin. Vihreä gaia-aate on kuitenkin enemmän panteistinen kuin deistinen, josta sen juuret alun alkaen kumpuavat. Sikäli siis nelikenttä vaatii hiukan suppeampaa tulkintaa uskonnoista kuin mitä alunperin tarkoitin.

Merkillisimpiä poliittisia liittolaisia löytyy juuri panteistisesti ajattelevien sosialistien keskuudesta. En nyt lähde sen kummemmin ruotimaan kansallis-sosialismin pakanallisia juuria tai ympäristöliikkeen luonnonuskonnollisia piirteitä, vaan viittaan vasemmistolaisen ideologian rotutietoiseen - suoraan sanottuna rasistiseen - luonteen piirteeseen. Kuten tiedämme, muslimit ovat hakeneet liittolaisia jo sadan vuoden ajan oman antisemitistisen ideologiansa tueksi. Vaikka kansallis-sosialismi on luonteeltaan - sekin - rasistinen, nämä kaksi ideologiaa löysivät liittolaisen toisistaan. Merkillisin liittouma onkin nyky-Suomessa muslimien maahanmuuttoa vastustavien uusnatsien ja muslimien epäpyhä allianssi, jonka päätavoite on hävittää juutalaisuus ja sitä kautta murtaa - tietenkin - Jeesuksen ja kristillisen kirkon perusta.

Pertti Salolainen nousi julkisuuteen typerän lausuntonsa takia väittäessään juutalaisten todellisuudessa HALUAVAN sotaa muslimimaiden kanssa, sillä todellinen valta on Amerikan juutalaisilla, jotka hallitsevat pankkeja ja mediaa (Juutalaismedia ja Pertti Salolainen 1.12.2012). Salolainen ei itse lainkaan tajunnut, miten uskomattoman typerän salaliittoteorian kannattajaksi hän tunnustautui. Hän vaan jatkoi inttämistään, että hän ei todellisuudessa ole antisemiitti, sillä onhan hänen hyvä ystävänsä Ben Zyskowicz juutalainen! Suomessa mediakohu jäi maltilliseksi, vaikka Salolainen koki tärkeäksi purkautua Kanava-lehdessä haukkuen arvostelijansa vielä kertaalleen.

Viime kesänä Helsingin Totuus kuvaili Iranin tulevaa presidenttiä Rouhania "maltilliseksi" (Maltillinen muslimi 22.6.2013 ja Maltillinen muslimi huokuu tappohalua 3.8.2013), vaikka miehen koko poliittinen ura on ollut nousujohtoinen fanaattisten imaamien johtamassa valtiossa! Suomalaisessa mediassa ainoa "äärioikeistolainen" löytyy kuitenkin yllättävästä suunnasta: Israelista.

Iranin hengellinen johtaja ajatollah Ali Khamenei on kuvannut Israelia ja sen johtajia seuraavin sanakääntein:
Israel on Lähi-idän "hullu koira", ja maan johtajat "näyttävät eläimiltä, joita ei voi kutsua ihmisiksi".
Khamenei astui poliittisen liittolaisensa P. Salolaisen polulle väittäen, että "Yhdysvallat on siionistien hallussa". Suomessa suuren poliittisen kohun aiheutti natsiterveuhdys eduskunnan lehtereillä (Muhammedin pilakuvista suomalaisiin tabuihin 3.10.2013), vaikka näitä "todellisia" uusnatseja vilisee maailman johtajissakin - muista idiooteista nyt puhumattakaan, kuten ranskalainen potkupalloilija Anelka. Suomessa keskusteluilmapiiriä johtaa sosialistinen kielenkäyttö, jossa "vihapuhe" ja "suvaitsemattomuus" yhdistyy Pertti Salolaisen viittaamalla tavalla vain yhteen kulttuuriperimän suuntaan, ja sen oikeasti vaarallisen kulttuurin edustajien johtohenkilöiden osoittamalle suvaitsemattomuudelle ei edes korvaa lotkauteta.

5 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Kyllä maltillisia muslimeja on. Ihan kuten meillä on tapakristittyjä on muslimeissa samanlaisia. Sanovat piut paut islamin opeille. Mutta kuten KT on ansiokkaasti useasti kuvannut islam ei olekaan pelkkä uskonto. Fundamentalistikristittyjen kanssa voi joten kuten jopa elää mutta militanttien islamistien kanssa onkin jo ongelmallista. Kuinka paljon meillä on tuollaisia maahan tulleiden joukossa. Sitä ei luotettavasti tiedä kukaan. Ja syrjäyttävät olosuhteet luovat lisää mahdollisuuksia islamistivärväreille. Itse olen kiinnittänyt huomiota tuohon samaan kuin KT - ylenmääräistä juutalaisvihaa yritetään kylvää aivan avoimesti.

Olen hiukan eri mieltä KT:n kanssa mitenkä voimakkaasti juutalaiset hallitsevat Yhdysvalloissa mediaa ja pankkitoimintaa. Amerikan-juutalainen vävypoikanikin (professori) edustaa näkemystä, että juutalaiset ovat noissa ryhmissä "yliedustettuja". Samoin kuin Nobel-palkinnon saajissa tai joillain muillakin älyä, lahjakkuutta tai hyvää kotikasvatusta vaativilla aloilla.

Ei siinä tarvitse uskoa mihinkään salaliittoteorioihin.

Jaassu kirjoitti...

Hesari taitaa olla oikeassa kuvatessaan sellaisia muslimeja maltillisiksi jotka sanovat Israelia on Lähi-idän hulluksi koiraksi, ja maan johtajia eläimiksi, joita ei voi kutsua ihmisiksi.

Maltilliset muslimit omaavat tämänkaltaisia näkemyksiä, sen vuoksi on hullua että länsimaat ottavat noita vastaan maahanmuuttajina.

Kumitonttu kirjoitti...

Maltillista muslimia ei voi olla, koska kunnon muslimin tulee seurata Muhammadin esimerkkiä. Maiisa, joissa muslimeita on alle 20%, he eivät voi noudattaa uskontonsa vaatimuksia. Se ei silti tee heistä maltillisia, vaan he joutuvat käytännön syistä sopeutumaan. Kuten tiedetään, islamissa on kahdet eri moraalikäytännöt uskoville ja vääräuskoisille. Meille saa valehdella päin näköä, ja "maltillinen" muslimi tekee niin.

Sitten on tataarit sun muut, joita nyt ei ihan muslimeina enää voi pitää, kuten alkaa olla vaikeana pitää kristittynä jotain piispa Heikkaa tai Askolaakaan.

Jaassu huomasi hyvän paradoksin: jos tuo on maltillista, miksi otamme edes maltillisia muhiksia tänne?

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisten vertaaminen eläimiin on vihapuhetta. Terveisin lintumies.

Kumitonttu kirjoitti...

GPI, en väitä juutalaisten yliedustuksen rahoitusmaailmassa olevan salaliittoteoriaa. Sen sijaan väitän, että Salolaisen lausahduksessa on salaliittoainesta. Hänhän väittää, että juutalaiset eivät halua rauhaa Lähi-itään ja että he rahavaltaa ja mediaa hyväksi käyttäen luovat yleisen mielipiteen myönteiseksi oman sotaretkensä tueksi.

Kuinka hullu pitää olla uskoakseen, että joku New Yorkin (liberaali) mediamoguli oikeasti haluaa ylläpitää Lähi-idässä sotatilaa. Mieti, ihan oikeasti. Salolainen on sentään poliittista eliittiä ja uskoo tuollaiseen. Varmaan uskoo WTC-tornien tuhon takana olleen Mossadin.