lauantai 24. elokuuta 2013

Arhinmäki poliittisen korruption syövereissä

Kulttuuri(!)ministeri Paavo Arhinmäki tunnetaan ehkä parhaiten tässä blogosfäärin nurkassa siitä tempauksestaan, jossa hän provosoi jalkapallo-ottelussa olleita poliiseja huutamalla "Missä on Holsti, missä on Palo? Steen Steen Christensen."

Kyseisen poliisiampujan nimellä esiintyvä rap-artisti tuottaa melko rankkaa "kantaa ottavaa suomi-räppiä", joka on ministerin mielestä hyvää taidetta. Tälle ja tämän kaltaisille artisteille ministeri on jakanut verorahoja kiitokseksi siitä, että ovat esiintyneet hänen vaalitilaisuuksissaan.

Tässä pieni tyylinäyte ministerin inhoamalta Cheekiltä. Korostettu kohta lienee vasemmistoministerille liian kova pala purtavaksi, koska on niiqu siistimpää antaa apurahoja kavereilleen.
mä teen merkittävää gillaa, en tyydy vähempään yhteiskunnan elättien turha taas tulla itkemään jokainen täällä on vastuussa itsestään ja ihan sama mitä tehään joka päivä kun on elossa, niin pitää elää kysyt miten mä ovin ottaa sen noin? Jos chillaa liikaa, nää voi ottaa sen pois sen piikkipaikan jonne kesti kauan kivuta mä vedän sisulla en ikuna piiruakaan tiputa
Ja tässä ministerin rakastaman artistin tyylinäyte:
Tuu avautuu, vittu, löydät nenäs vittu poskelta, akuutti piripsykoosi lomilla ku vittu kellokoskelta. Pikkupiru, väkivaltaa harrastava pikku paskiainen, vitun nutipää huora, saatanan satiainen. Vittuun sä ja sun saatanan mikkihiiriklikki, painukaa takas kaareen imee toistenne dikkii, xxx, tuut meille vittuilee, me vedetään sua vapaal linnatyylil perseeseen. Ja helposti voidaan saatana sun huora mutsis raiskata ja sun tukarifaijaas vittu vesuril päähän paiskata. Ja jos sen jälkeen tuut vielä vittu itään päin leijuun, niin etitään sun lapses, se saa tutustuu idän omaan pikku hammaskeijuun, ja sun muijas, sitä vanhaa orankii, sitä mä raiskaan ku jotain saatanan sakkovankii. Mikkihiirihuorat ei tuu talskille enää bailujansa pitää, niiden veri lentää, mut mul se vetää takaspäin itään.
Kommareita ja Vihreitähän ei erota mikään, kuten tämä kommentti osoittaa:
Vasemmistonuoret näyttäisivät tällä hetkellä paremmalta vaihtoehdolta. Arvomaailmakin istuu omaani kuin nakutettu. Valitettavasti täytynee ensi vaaleissa vaihtaa puoluetta, kun vihreistä on tullut tällainen pinnallinen mukavan fiiliksen puolue, joka on unohtanut asiakysymykset ja hallitusaikaansaannoksetkin vaikuttavat kovin köyhiltä.

10 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Niin. Onhan tämä rap "musiikin" laji, joka saa punkinkin vaikuttamaan taiteelta. Mutta en minä arvannu, että toi on noin mahdotonta. Vaan näissä piireissä taiteelliseksi sankariksi tullaan ihan omilla kriteereillä.

Kiertotien kautta tuli mieleen tämä Paleface. Heppu uudelleensanoitti vanhan Tapio Rautavaaran kappaleen, ja kas, kyseessä oli Vasemmistolainen Vuoden Kulttuuriteko.

Anonyymi kirjoitti...

Cheekillä on Bentley, se voi närästää vasureita...
Rap on aina ollut minusta erityisen vastenmielinen laji. Demariräp erityisesti. http://www.youtube.com/watch?v=07QW7T4D7u0&feature=youtu.be

Michael Perukangas kirjoitti...

Mielenkiintoista kyllä, tismalleen sama sitaatti löytyi oman blogini kommenttikentästä, nimimerkillä sinne pläntättynä. Sattumaa, tai sitten Kumitonttu ei olekaan yhden henkilön blogi vaan antijihadilaisen ja punavihervihamielisen ajatushautomon hengentuote.

Anonyymi kirjoitti...

Michael Persukangas on ottanut blogissaan osumaa. Syyttää asiasta Kumista ;)

En usko että Kumis on tehnyt moista...

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Höpö höpö, Michael Persukangas. Eihän sun blogissa ole ainuttakaan kommenttia. Olet ehkä kateellinen?

Anonyymi kirjoitti...

Jyrki Virolainen oli miettinyt blogissaan, onko PaavoArhinmäellä ehkä tämä räyhägeeni, josta Savon Sanomat kirjoitti. Ehkäpä yhdistelmä MAO-A ja HTR2B Q20* voisi Räyhä-Paavon käytöstä selittää.

Michael Perukangas kirjoitti...

Turkkulaanen, et ole tainnut käydä tarkistamassa? Kommenttien määrä ja laatu eivät välttämättä käy käsi kädessä...

IDA kirjoitti...

Käsittämätöntä kuraa. Apurahojen antaminen artistille on ehkä siinä mielessä moraalinen teko, että hemmo todellakin tarvitsee apua saadakseen "taiteestaan" elävää.

Kumitonttu kirjoitti...

Perukangas, en hahmota kommenttiisi mahdollisesti sisältyvää viestiä, jos sellaiseksi ei lasketa pienimuotoista foliohattuilua. Näemmä olit kirjoittanut minusta ja kansanedustaja Hakkaraisestakin päättyneellä viikolla, joten ihan vilpittömästi sanoen, kannattaisiko Sinun hiukan höllentää pipoa.

Ida, on se. Käsittämätöntä skeidaa. Näitä punavihreitä "kulttuurin" ystäviä muistamme myös kainosti siitä, että he vastustivat aikoinaan Perussuomalaisten mielipidettä näköistaiteen paremmuudesta kun suunnitellaan merkkihenkilöiden patsaita. Samoin heille "afrikkalaisella tarinankerronnalla" tehty fantasiaseikkailu Mannerheimista edustaa suurta taiteellista saavutusta.

Minusta taiteen lajeja on erilaisia ja itsekin kannatan sitä näkemystä, että ei ole kenenkään muun kuin taiteilijan asia rajoittaa omaa mielikuvitustaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että taide tulisi tehdä verovaroin. Omillaan jokainen saa yritää mitä vaan, mutta ei minun rahoillani.

Jos Steen Christensen haluaa räpätä raiskaamisesta, niin se sopii minulle, mutta en ymmärrä miksi siitä pitää maksaa jotain valtionavustusta. Vasemmiston ongelma on nykyisin se, että se pitää verovaroja jotenkin "yhteisenä" ja "vapaana riistana". Kyllä niilläkin on tarkoituksensa. Jos veron maksaja ei mitenkään hyödy verojensa käytöstä, häneltä menee veronmaksuhalu. Tästä on jo orastavia esimerkkejä Euroopassa näkyvillä, eikä Suomi tee muuta poikkeusta kuin matkustaa jälkijunassa.

Anonyymi kirjoitti...

Verovaroinhan se on tuettava, kun kauppa ei käy, säälittävää....
En ole aiemmin Cheekkiä erityisemmin tyylistä johtuen kannattanut, mutta periaatteessa meni nyt uusin levy ostoon ja kiitos Arhiksen.