torstai 21. lokakuuta 2010

Kemikaalipöllyssä


Paljon on tontunmäellä tahkoa kierretty, välillä on ollut usko omaan jaksamiseen voimilla ja joskus on pitänyt pohtia, kumpi on menettänyt järkensä, minä vai maailma. Jotain ihmeen kautta päädyin Riikka Söyring -nimisen naisen blogiin (Uusi Suomi). Riikalla oli niin hämmentävä aihe kuin kemikaalivanat, josta en ollut koskaan mitään kuullut. Riikka ja kommentoijat epäilevät, että valtiot muuttavat säätiloja lennättämällä salaisia lentoja ja ruiskimalla niistä kemikaaleja niskaamme. Väite pitää epäilemättä paikkansa, koska yllä kuvattu kone oli tänään parkissa Helsinki-Vantaalla.

Söyringin blogissa oli linkki tähän Youtube-videoon, jossa joku hattivatti piinaa Finavian työntekijää. Piina kestää viitisen minuuttia, joten tehkää voileipä valmiiksi. Pelottavaa, mitä kaikkea ilmaston lämpenemisen pelko teettää.

7 kommenttia:

VonPee kirjoitti...

Kappas.
Uusi ufokultti.

Tiedemies kirjoitti...

Ihan kuin konservatiivit. Ettei vaan homokaasua levitettäisi...

Ei vaan, siis LÄÄKKEET!

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos kommenteista VP ja Tidari. Kyllä se vaan niin on, että tällaisillakin ihmisillä on äänioikeus.

Tiedemies kirjoitti...

Kyllä se vaan niin on, että tällaisillakin ihmisillä on äänioikeus.

On, ja vieläpä oikeus niihin ääniin siellä päässä...

Kumitonttu kirjoitti...

I hear voices...

simobooli kirjoitti...

Tuolla kun mokomat mätkivät US-blogaajaa Riikka Söyringiä, hänen chemisynti-bloginsa kun saa jatkuvasti ykkössijoja! Ja ydinrikollisten lentokonerallia EI SAA edes kirveelläkään kansan huomiosta kerran löydettynä ulos.

Mutta on noissa ydinturvapoliisien tahallisissa ostetuissa disinfoissaan myös "totuuden siemennys mukana!" Minä joka vuosikymmenet olen ihan o i k e a s t i k i n toiminut SUPO-ydinturvakarhuryhmäläisapinoiden kanssa tosiaan toki tiedän , ettei heidänKÄÄN sanomassaan ole syytä hylätä kaikkea! Kovapalkkaisten nettiroistojen tekstuuria vaan pitää OSATA LUKEA OIKEIN!
-----------
Blogeissa SUPO/TVO/KA4 ryhmäläiset ottavat systemaattisesti esiin, ettei ole olemassa m i t ä ä n sellaista kokonaisuutta, joka kytkisi CO2 kasvihuomesekoilut ja chemtrailaamiset toisiinsa. .Öyh perin outoako? Onko vaan. . katsokaapa tarkemmin m i l l a i s i a hiilisieppariaineita ja liikaa lämpenevän Maapallon peitekemikaaleja sitten chemtrailerien jutuissa vilahtelee?

Boori= Tunnetttu neutronisieppausaine reaktorista. . Uups ei o i k e i n iske väitettyihin sateentekoihin.

Baarium= Tunnettu ionien, isotooppisieppausaine mm. TV-kuvaputkitekniikoista. . Hämmentävän vähän liittyy lainapeitehuuruihin tämäkään.

Strontium= varmaan nimenä maailman yleisemmin radioaktiivisuuteen yhdistetty meren suolasta erotettava erikoisraskasmetalli sitten uraanin ja plutoniumin.

Sirkoniumilla kapseloitu alumiiniampulli= käytännössä klassinen toisinto mm. tavasta pyrkiä pitämään neutronivoita reaktorin uraaniampulleissa.

Minusta niin hemmetin mielenkintoinen setti poimittuna noista chemtrailaamisjutuista. Etten kyllä yhtään ihmettele enää miksi ydinturvamiliisit keskittyy ruoskinnoissaan p e l k ä s t ä ä n disinfoksi kokemiinsa CO2 jutusteluihin. Kun ydintotuus on TABU, pitää vetää esiin toisaiheista sanioo ydiunturvamiliisien laintaulut seinillään!

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos simobooli kommentista. En ole keskustelua tuon aiheen tiimoilta aiemmin seurannut, niin en valitettavasti osaa kommentoida sitä miltään osin.