torstai 14. lokakuuta 2010

Islam levittää suvaitsevaisuutta

Tämä on niin hauska, että kopioidaan tännekin muistiin (Sini Terävä):
En halua tehdä uskonnolla politiikkaa tai sekoittaa uskontoa ja politiikkaa toisiinsa.

Oivallinen esimerkki oli eilinen Homoilta.

Ongelma on se, että keskustelijat perustelivat konservatiivisuuttaan Raamatulla, kristinuskolla ja evankelisluterilaisella traditiolla.

Raamatussa linjataan monia muita niin täysin omaan aikaansa sidottuja asioita (kivitykset, mitkä ruoka-aineet ovat iljetys, naisten alemmuus miehiin nähden jne.), että niistä on aikojen saatossa tajuttu luopua.
Niin on länsimaissa, ja se on hyvä asia se. Jotenkin ounastelin, että tästä saattaisi saada mehevät naurut, joten minäpä sitten kysäisemään Siniltä, että

"Mitä luulet, ihan rehellisesti, lisääkö islamin leviäminen (lue: monikulttuurisuus) suvaitsevaisuutta vaiko vähentää?"

Sini vastasi - eipäs repeillä siellä - totisinta todellisuudentajua osoittaen:
Uskon, että islamin leviäminen lisää suvaitsevaisuutta
Onko tämä tosiaan uskon asia?

Päivitys 15.10.2010 klo17:00
Sini jatkoi uudessa kommentissaan:
Meillä ei ole mitään oikeutta sulkea rajojamme ihmisiltä, jotka elävät epäinhimillisissä oloissa. Näitä ihmisiä, jotka sitten lähtevät esim. pakolaisiksi, on miljoonia. Meillä on velvollisuus jakaa siitä hyvinvoinnista, jonka olemme osin heitä riistämällä saaneet

6 kommenttia:

Juha kirjoitti...

Tämä on kyllä vyön alle lyömistä, mutta... on siinä sukunimi ainakin sattunut kohdalleen! :)

Kumitonttu kirjoitti...

Vähänhän tuo riman alta menee, mutta ei sitä niin alas saa, että se tuon vastauksen voittaisi.

Pitääkin huomenna ottaa parit terävät heti päivän päätteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Päivää!

Sini voisi tehdä niin kuin vähän aikaa sitten ehdotin mitä mokuttajien kantsis tehä, eli että menisi ihailemansa kulttuurin edustajien lähtömaihin asumaan. Jos hän menisi, kiinnostaisi tietää mahtaisivatko sikäläiset mokuttaa ja mamuttaa häntä? Luulen että pikemminkin monottaisivat...


PS. Tarjoo sit mullekin jotain vaikka joku hyvä tuontiolut!

Kumitonttu kirjoitti...

Päivää Vieras!

Se on juuri näin, kuten sanot. Paras tapa oppia uusia asioita on omin silmin nähdä ja käsin kokea. Aika monella suomalaisella on nykypäivänä kokemuksia shariasta, joten ei se vaatisi kuin silmien ja korvien avaamista. Tärähtäneistö usein sanoo, että "islamin oikeaan tulkintaan" ei kuulu sitä tahi tätä. Väite on tietysti propagandaa. Emme mekään sano, että länsimaiseen oikeuskäytäntöön ei kuulu kuolemanrangaistus, koska se kuuluu. Se, millä perusteilla meillä sen saa, vaatii monta kertaluokkaa vakavampia rikoksia kuin islamissa, eikä meillä kuolemanrangaistusta perustella Raamatun käskyillä.

Tarjoanhan minä sulle oluset.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus on mietityttänyt että ovatko mokuttajat pahempia kuin mamut. Tietysti mamut toimivat tilaisuus tekee varkaan-periaatteella, eli toimivat niin kuin toimivat koska muut eli eliittinä olevat hyödylliset idiootit sallivat sen. Kanta-asukkaiden lisäksi tuosta kärsivät ne mamut jotka ovat hyödyllisiä tai ainakin kunnollisia ja harmittomia. Heille se on signaali että turha olla kunnollinen kun kannustetaan olemaan haitallinen.

Kumitonttu kirjoitti...

Mokuttajat ovat ilman muuta vaarallisempia kuin mamut. Mamut ovat pohjimmiltaan oman kulttuurinsa kasvatteja, mutta mokuttajat yrittävät tuhota oman kulttuurinsa.