perjantai 16. helmikuuta 2018

Muessinin perjantain adhaan

Yhdysvaltain perustuslaissa säädetään, että kansalaisilla on vapaa oikeus kantaa asettaan mukanaan. Lakia perustellaan sillä, että poliittiset johtajat voivat ryhtyä sortajiksi. Laissa jopa sallitaan hallinnon aseellinen kaataminen sellaisessa tilanteessa. Toisin kuin demokraattisten valtioiden tapauksessa, Yhdysvalloissa perustuslakia ei saa muuttaa.

Kaikki ne, jotka vaativat aseenkannon kieltämistä kouluampumisten yhteydessä, ilmaisevat vahvan poliittisen mielipiteen. Mitä vasemmistolaisempi yhteiskunta, sen kielteisempi on suhtautuminen kansalaisten omistamiin aseisiin. Joten jälleen kerran, kaikki ne, jotka tuomitsevat Yhdysvaltain tuoreimman kouluiskun ja vaativat sillä perusteella Suomessa aseenkannon kieltoa, niin sanotusti tanssivat haudoilla. Se on halpahintaista populismia, mihin Leena Mörttinen alla syyllistyy.


Jos leenamörttiset olisivat huolissaan joukkosurmista, he osaisivat laskea 1+1 eli miksi Israelissa aseita on kaikkialla, mutta siellä tapahtuu vähemmän joukkomurhia kuin länsimaissa, vaikka se sijaitsee keskellä muslimiterroristien ydinaluetta. Mörttinen on hyvä esimerkki ihmisestä, joka takertuu valta-asemaansa nuollen valtaideologiaa kuin pyhiinvaeltaja Kaaban mustaa kiveä.

Mörttisen mukana hadžille osallistuu Suomen viherfascismin virallinen muessin Minttu Mikkonen matkakertomuksellaan lähetysmatkalta pakanamaiden kartalta. Mintun adhaan kuuluu näin:
Se, mitä tapahtuu Sambiassa, vaikuttaa tulevaisuudessa myös Suomessa

SAMBIASSA oli tammikuun puolivälissä sadekausi, mutta kunnon sadetta ei ollut tullut viikkokausiin. Kuivuus johtuu ilmastonmuutoksesta, joka vaikuttaa monin tavoin tavallisten sambialaisten elämään.

Sambiassa ei ole ollut sotaa tai suurta kriisiä maan 54-vuotisen itsenäisyyden aikana. Luonnonvaroja ja vesivoimaa on omasta takaa, ja talous on kasvanut tällä vuosituhannella nopeasti.

Siitä huolimatta 60 prosenttia sambialaisista elää edelleen köyhyysrajan alapuolella. Maaseudulla osuus on 80 prosenttia. Köyhyys uhkaa lisääntyä entisestään, jos ongelmia ei saada ratkaistua.
Jos joku asia maailmassa on varmaa, niin se, että Afrikan sade- ja kuivilla kausilla ei ole mitään tekemistä ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kanssa, kuten tämä uraa uurtava Will Alexanderin tutkimus paljastaa. Jo muinaisessa Egyptissä papisto tulkitsi Niilin pinnankorkeutta ja piti kuivia jaksoja osoituksen ihmisten synneistä. Ei mitään uutta auringon alla.

Yhdysvalloissa on havahduttu siihen, että laajoilla alueilla joissa neekerien osuus väestöstä on huomattavan suuri, tuottavuuus on lähtenyt laskuun jopa siinä määrin, että se heikentää talouskasvua. Kirjoituksia aiheesta on paljon, mutta tässä nyt yksi esimerkki. Syynä tuottavuuden laskuun ei kuitenkaan ole asukkaiden ihonväri vaan huumausaineet. Nyt samaa halutaan Suomeen, kun vaaditaan huumeiden käytön poistamista rikoslaista. Vaatijana kukas muu kuin Pravdan toimituksen pääkirjoittaja. Minä en vastusta huumeiden käyttöä sinänsä - jos joku haluaa tuhota elämänsä, mitäpä se muille kuuluu. Ja koska se ei muille kuulu, ne huumehörhöt, jotka ovat väkivaltaisia tai vaativat sairaanhoitoa, pitäisi voida karkottaa jonnekin. Suomessa vaikka jollekin saarelle tai Siperiaan, ihan sama.

Siperia voi tosiaan meitä kohta kutsua. Nimittäin Stadin Ilta=Pravdalla totisesti on vauhti päällä, ja tämän perjantain adhaanissaan se muistaa vielä korostaa Suomen NATO-jäsenyyden tärkeyttä, otsikolla "Uusi EU-sopimus voi tuoda Nato-joukot Suomeen".
Ajatus sotilaallisesta Schengen-alueesta on yksinkertaistettuna suorastaan nerokas. Euroopan unionin puolustusyhteistyöhön osallistuvat maat voisivat kuljettaa joukkoja ja tarvikkeita vapaasti sinne missä niitä tarvitaan, pitkin valmiiksi suunniteltuja ja raskaalle kalustolle sopivia reittejä. Ja ilman turhia muodollisuuksia – kukaan ei kysyisi matkalla passia tai panssarivaunun papereita.
En varmasti ole ainoa, jolle syntyy tuosta mielikuva vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden tulvaan. Suomeen läpsytteli 25.000 salskeaa puolikriminaalia panemaan kukkahaduiksi kutsuttuja pölvästejä. Jos Euroopassa jokainen Scania-kuski voi liikkua vapaasti, miksei tosiaan saman tien panssarivaunuilla? Ja jos tänne saa tulla Ranskasta tankilla, niin miksei Pietarista? Taistelkoot keskenään, kummalle mokoma niemimaa kuuluu. Katsellaan me tsuhnat vaan sivusta.

6 kommenttia:

Kari kirjoitti...

KT:"mielikuva vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden tulvaan. Suomeen läpsytteli 25.000 salskeaa puolikriminaalia..."


https://www.frontpagemag.com/fpm/269321/german-activist-has-her-eyes-opened-about-muslim-mark-tapson

Yrjöperskeles kirjoitti...

Eräs Erkki Tuomiojahan totesi, että sivistysvaltioissa aseita on vain viranomaisilla. Todeten samalla että eräs U.S. of A. ei ole siis sivistysvaltio. Tietyt koppalakkivaltiot puolestaan sellaisia Tuomiojan logiikan mukaan olivat.

Kari kirjoitti...

YP: "Eräs Erkki Tuomiojahan totesi, että sivistysvaltioissa aseita on vain viranomaisilla."

Taidettiin Erkille kotona opettaa melko pervo kuva sivistyksestä?

Suomen EU-neuvotteluissa omankin hirviväljän kohtalo oli vaakalaudalla, kun EU:n neuvottelijoiden mukaan lävistää sivistämään mahdollisesti tulevaa EU-panssaria.

Kumitonttu kirjoitti...

Karin linkittämä kirjoitus kannattaa lukea. Siinä saksalainen suvakki kertoo, kuinka hänen majoittamansa juhlapaikanhakijat kutsuivat naista "tyhmäksi huoraksi" arabiaksi näiden viettäessä yhdessä aikaa. Nainen kertoo, että muslimimaista tulleet eivät ole pakolaisia vaan valloittajia, joilla ei ole aikomustakaan muuttaa ajattelutapaansa eurooppalaisista alempiarvoisina ali-ihmisinä.

Ykä - valitettavasti Erkki on sen tukin väärällä puolella nykyisin. 70-luvulla vielä oikealla puolella, mutta sen jälkeen valta on kaapattu.

Kari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
QroquiusKad kirjoitti...

Jos jokainen Scania-kuski saa liikkua vapaasti, miksei sitten panssarivaunuilla? Koska ero on siinä, oletko aseistettu vai aseista riisuttu.

Jos minulla riittäisi pätäkkää, voisin tilata Scanialta vaikka kuinka monta rekkaa. Toisenlainen tenkkapoo syntyisikin, jos tilaisin vaikkapa Krauss-Maffeilta saman määrän Leopard 2:ia. Jopa silloinkin, jos ostaisin vaikkapa vain Virosta deaktivoidun II maailmansodan aikaisen T-34:n.

Eihän se olisi sellaisenaan telatraktoria kummempi, ja tiettävästi ainakin yksi sellainen on ollut maassamme yksityisomistuksessa. Varsin hintavassa sellaisessa:
isäntä kuvaili, että kun hän tankkaa 40 litraa dieseliä ja 10 litraa voiteluöljyä, se riittää 10 minuutin ajoon!

Palatkaamme asiaan:
jopa puolustusvoimien taholta on kuultu kummia juttuja, että jos maahamme tulisi Krimin tapaan "vihreitä miehiä", ei täällä voitaisi kuin katsella.

Näinköhän? Jos vaikkapa vain kymmenen reipasta reserviläisharrastajaa vetäisi päälleen Varustelekasta ostetut tunnuksettomat vihreät vermeet ja läksisivät kaduille käsissään muoviset AK-rynkkyjä imitoivat leikkiaseet...

Luuleeko joku aivan vakavissaan heidän saavan saapastella "vihreinä miehinä" kaduillamme kovinkaan kauan?