perjantai 9. helmikuuta 2018

Vihreät: joukkoraiskaus säädettävä laittomaksi

Suomessa on havahduttu siihen, että Ruotsissa joukkoraiskaukset ovat yleistyneet maahanmuuton myötä. Erityisesti islamilaisessa kulttuurissa naisen raiskaaminen ei ole samalla tavalla rikos kuin eurooppalaisessa kulttuurissa, joten muhamettilaisten muuttaessa länteen, myös heidän tapojensa seurausten määrät lisääntyvät.

Raiskaus ei mitä ilmeisimmin ole väkivallan käyttöä ja alistamista, kuten feministien oppien mukaan väitetään, vaan biologinen lisääntymiseen liittyvä piirre. Raiskauksella miehen mahdollisuus siittää nainen on korkeampi kuin vapaaehtoisessa parittelussa. Raiskaukset kohdistuvat nuoriin jopa siinä määrin, että alaikäisen pojan on todennäköisempää joutua raiskatuksi kuin 50-vuotiaan naisen.

Länsimaissa vielä 90-luvulla pojat kasvatettiin ohjeilla "naiselle avataan ovi", "naista ei saa lyödä" ja "naisen tullessa huoneeseen, miehet nousevat seisaalteen". Jonkinlainen ritarillinen uhrautuminen naisen puolesta oli miehinen hyve, ja mies tavoitteli pysyvää parisuhdetta, jossa kasvattaa lapsensa. Feminismin aikana tämä idylli on heitetty romukoppaan, ja on siirrytty "peräkkäisiin yksiavioisiin suhteisiin", joissa nainen tekee lapsia useamman eri miehen kanssa. Näissä tilanteissa älykkäät, vauraat ja menestyvät miehet hallitsevat useamman naisen lisääntymisuraa jättäen ison osan miehistä täysin vailla mahdollisuutta lisääntyä vapaaehtoisesti. Kyse on siis moniavioisuudesta, joka jättää parisuhdepelissä huonosti menestyville miehille vain "vaihtoehtoisia" lisääntymistapoja avioliiton sijaan, kuten islamilainen kulttuuri meille on osoittanut.

Islamin myötä Ruotsiin on levinnyt poliittisia terroria omaava väkivaltainen ja naista nöyryyttävä ilmiö joukkoraiskaus. Ymmärrän täysin, että satunnaisen väkivallan uhriksi joutuva henkilö (ryöstö, pahoinpitely, raiskaus) ahdistuu, masentuu ja menee toimintakyvyttömäksi. Väkivallan uhri voi joutua läheistensä taloudellisen huolenpipdon piiriin vuosiksi, joten satunnaisen väkivallan hinta on paljon ajateltua kovempi. Väkivallan uhriksi joutunut nainen (happohyökkäys, raiskaus jne) ei länsimaissa menetä naisellisuuttaan, vaan tavallaan jopa kaipaa entistä enemmän miehen tarjoamaa suojaa ja turvaa. Islamilaisessa maailmassa asia nähdään täysin päinvastoin.

Mitä tekee Suomen feministisin puolue Vihreät? Päättää esittää, että raiskaukseksi voidaan määritellä se, että nainen ei ole antanut selvää suullista myöntymistään paritteluun. Ruotsissa (sic!) näin todellakin aiotaan säätää, joten Kokoomusministeri Antti Häkkänen haluaa odottaa Ruotsin tuloksia:
–Mikäli Ruotsin lainsäädäntöehdotus toteutuu, on tarkkaan seurattava siellä uudistuksesta saatavia käytännön kokemuksia, vastaa Häkkänen lehdelle.
Vihreiden Satu Hassi jokunen tovi sitten kertoi joutuneensa joukkoraiskatuksi 11-vuotiaana eli vuonna 1962. Oma luottamukseni vihreisiin naispoliitikkoihin on matala, ja kehtaan epäillä tapahtuman kuvauksen todenmukaisuutta. Suuresti ihmettelen, että kuka kuvittelee Ruotsin raiskausten lukumäärän kääntyvän laskuun tällaisen huikean verbaali-akrobatian myötä?

3 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Minusta puolueilla ja niitä tukevalla medialla ei tulisi olla mitään osaa maahanmuuttoon liittyvien ongelmien ratkaisussa. Ongelmien, jotka ne "arvo"-politiikallaan ovat olleet rakentamassa.

Qroquius Kad kirjoitti...

"Naista ei saa lyödä" ja vastaavat herrasmiessäännöt ovat olleet nimenomaisestikin juuri herrasmiehen käytöskoodi hienoa naista, ladya kohtaan.
Jos herrasmiehen kunniaa loukattiin, joutui siitä vastaamaan kaksintaisteluun. Näin saattoi tapahtua myös herrasmiehen suojeluksessa olevan ladyn kunnian loukkaamisesta.

Lady sen sijaan ei voinut loukata herrasmiehen kunniaa suoranaisesti, vaikka olisi miten häijysti vittuillut:
herrasmiehen odotettiin olevan sellaisen yläpuolella. Olihan ladykin jonkun herrasmiehen suojeluksessa joka tapauksessa.

Vaan mikäli herrasmies kaupunkikävelyllään kohtasi rahvaanämmän, joka tuli räkimään hänelle päin naamaa...niin, silloin herrasmies heilautti kävelykeppinsä pronssinupin rahvaanämmän räkivään turpaan pudottaen tämän korisemaan hevonmunkkiselle katukiveykselle omaa matkaansa jatkaen.

Haluavatko länsimaiset naiset todellakin olla räkiviä rahvaanämmiä, vai kuitenkin ladyja? Mikäli vastaus on, että rahvaanämmiä, olkoot sitten valmiit myös kantamaan käyttäytymisestään siitä lankeavan vastuun. He eivät sen valinnan tehtyään nimittäin enää voi vaatia itselleen ladyn kohtelua.

Mutta valinta on heidän itsensä. Joskin tuon tuostakin sitä miettii, ettei ehkä sen pitäisi olla?

Vasarahammer kirjoitti...

Siinä on esimerkki rahvaan ämmästä:

https://www.youtube.com/watch?v=TkpFORWY4D4