maanantai 23. helmikuuta 2015

Koraanikoulu

Tätä järjettömämpää uutista en muista toviin nähneeni, jos koskaan:
Islamin perusteos Koraani luetaan kokonaisuudessaan Ylen tuottamassa radio-ohjelmasarjassa. Tiettävästi vastaavaa ei ole tehty missään aiemmin. Tavoitteena on lisätä tietoa Koraanista ja muslimien kulttuurista. Ohjelmasarja alkaa Yle Radio 1:ssä maaliskuun seitsemäntenä.
Ehkä Ylellä on hiukan liikaa rahaa käytössään. Koraanissa Muhammed määräsi tappamaan vääräuskoiset. Islamissa Muhammedin sanat otetaan vakavasti. Jopa niin, että Muhammedin piirtämisestä tulee kuolemantuomio. Kun Yle lähtee julistamaan koraanin opetuksia, se tulee samalla yllyttäneeksi kansanmurhaan.

Osuva vertauskohta olisi se, että Yle lukisi kaikki Halla-ahon kirjoitukset ääneen. Miksi se ei sitä tee? Koska nykyinen poliittinen valtaideologia ei tue Halla-ahon näkemyksiä vaan vastustaa niitä. Käsittämätöntä, että suomalainen veronmaksaja joutuu omilla rahoillaan maksamaan aivopesun aivan kuten Pohjois-Koreassa tai Neuvostoliitossa.

Kannattaa lukaista tämä Lasipalatsin uutinen koraanikouluista vuodelta 2001:
"Haluan tulla islamilaiseksi vapaustaistelijaksi. Aion lähteä Afganistaniin sotimaan talebanien puolelle", sanoo pakistanilainen 20-vuotias Enaitu Rahman.

"Osama on hieno mies", hän lisää leveä hymy kasvoillaan.
Ja tämä sivusto kertoo hyvin, mistä on kyse:
Koraanikoulua käydään jo ennen varsinaisen koulun alkamista. Suomessa asuville somalilapsille järjestetään vapaa-aikana koraanikoulu. Koulussa opetetaan lapsille omaa uskontoa ja sitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Koraanikoulun tarkoituksena on auttaa lasta oppia ymmärtämään omaa kulttuuriaan ja säilyttämään omaa identiteettiään. Uskonto on tärkeä osa lasten kasvatusta.
Toiminta on jo täysin avointa, kuten täällä näkee.

8 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Yle ja muu suomalainen media on sisäistänyt niin vahvasti rähmällään olemisen, että se saa vakavia vieroitusoireita, jos se ei ole jonnekin päin rähmällään. Aluksi opeteltiin olemaan rähmällään Moskovaan päin, sitten Brysseliin ja nyt lopulta Mekkaan päin. Vain yksi on vakaasti säilynyt. Suomeen päin pyllistetään.

Becker kirjoitti...

No pitihän se arvata kun ylenannin maksut pukattiin veroihin. Kukaan ei pysty protestoimaan ja jättää maksamatta.
Tämä islamisimiin rähmällään oleminen on jo niin läpinäkyvää, että vain idiootti ottaa sen tosissaan. Mitähän ne sitten keksii.

Toi video pisti hytkymään. Piru että se on hyvä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kyllähän tässä vedetään suomettumisen ajoista oikealta ohi. Silloinhan oli toki naapurineljännestä radiossa mutta ei siellä kuitenkaan luettu Marxin Pääomaa tai Leninin Koottuja läpitte. Mietin vaan, että kenelle tämä on suunnattu? Tavalliselle suomalaiselle kuuntelijalle? Eihän se kuuntelisi edes ”Raamattu kannesta kanteen”-ohjelmaa.

Sinänsä tuosta tulee mieleen kaunis mielikuva: Kunnioitettu professori Jaakko Hämeen-Anttila selittää koraanista omiaan ja islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar mäjäyttää Hämeen-Anttilaa halolla ottaan todeten, että ei se jätkä niin mene kuin selität vaan niin kuin minä just tein.

Ja tuo video oli kyllä todellakin totaalinen ässä.

Kumitonttu kirjoitti...

Video on Vasarahammerin löytö, joten kiitos osoitettakoon siihen suuntaan.

Kari kirjoitti...Perussuomalaiset Halla-ahoineen olivat mukana tukemassa YLE:n häpeällistä pakkoveroa, joten samassa YLE-veneessä ovat koraanikouluineen ja madrasseineen.

Perussuomalaiset Tolppanen, Tossavainen ja Virtanen kuuluvat YLE:n korkeimpaan päättävään elimeen, hallintoneuvostoon.
Tosin Tossavaisen YLE-kone tuntuu yskivän.Snowcamo kirjoitti...

Ykä kirjoitti: Eihän se kuuntelisi edes ”Raamattu kannesta kanteen”-ohjelmaa.

Vannomatta paras, juurikin "Raamattu kannesta kanteen" oli finalistina Vuoden Radio-ohjelma -kilpailussa.

Vaimon valitsemalta radiokanavalta itsekin sitä pari kertaa kuullut ja ohjelma on kyllä toteutukseltaan kieltämättä hyvä, vaikka nimi palauttaakin ala-asteen uskontotunnit mieleen. Erityisesti sen puhujan tyylissä on jotain poikkeuksellista.

Kumitonttu kirjoitti...

Karin huomio on hyvä! Teot ratkaisevat, eivät puheet.

Snowcamo, kyllähän oman kulttuurin tunteminen on tärkeää. Opiskelkoot muslimit kotimaissaan pyhiä kirjoituksiaan. Meillä voidaan julkaista raamattuja mutta ei koraania.

Jaassu kirjoitti...

Aika iso ero tuossa kuvan englanninkielisessa koraanin pätkässä ja sen suomennuksessa:

Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevät.