keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Entiset enkelit

Normaali länsimainen mies ei lähde haastamaan Helvetin enkeleitä. Ei niinkään siksi, että pelkäisi tapella tai puolustaa itseään vaan siksi, että enkeleitä ei voi voittaa - he eivät katoa. Sen tähden onkin merkittävä signaali, että muslimit eivät ajattele samalla tavalla.

9 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Onko tämä katsottava esimerkiksi maahanmuuton tuomasta voimavarasta?

Kari kirjoitti...

Muutama vuosi sitten HA oli ainoa taho, joka pystyi vastustamaan palestiinalaismafian leviämistä Tanskassa, ja johon ihmiset panivat toivonsa.

Viranomaiset eivät siihen pystyneet, eikä mikään puolue edes oikeasti halunnut.

Kumitonttu kirjoitti...

Proffa - näin se varmaan pitää ymmärtää. Mielenkiintoista seurata, mitä tapahtuu.

Kari,yhteiskunta on todella huonossa kunnossa, jos se joutuu nojaamaan järjestyksenpitäjinä järjestäytyneeseen rikollisjengiin.

Tiedemies kirjoitti...

Libertaarissa yhteiskunnassa on vain prätkäjengejä. FYI.

Kumitonttu kirjoitti...

HAHAHA!!!!

Pantalone kirjoitti...

Huumekauppiaat selvittelivät välejään. Kyllä kurdirosvot voivat varsin mainiosti haastaa HA:n, jos siltä tuntuu. Millä tavalla muuten HA ei katoa?

Kumitonttu kirjoitti...

Enkelit eivät katoa, kuten ei kadonnut prostituutiokaan säätämällä seksin osto Ruotsissa kielletyksi. Normaali ihminen ymmärtää että enkelit ovat instituutio ja instituutiot kaatuvat rytinällä. Sitä tuo kurdien julistama sota tarkoittaa.

Pantalone kirjoitti...

No tokihan HA on vakiintunut organisaatio, kuten mafiakin. Eivät ne kylläkään mitään voittamattomia ole. Riippuu poliittisesta tahtotilasta. Tietysti riittävä poliittinen tahtotila löytyy lähinnä autoritäärisistä poliisivaltioista, joissa poliittinen johto yleensä itse on järjestäytynyttä rikollisuutta. Tästä tosiaan saa noidankehän sekunnin murto-osassa.
Tosiasia kuitenkin on järjestätyneen rikollisuuden välien selvittelyissä se, ettei siitä koidu mitään hyvää tavallisille pulliaisille. Erilaisten huonojen vaihtoehtojen välistä valintaa vain.

Kumitonttu kirjoitti...

Jaan näkemyksesi täysin. Kyse on, että haluammeko ylläpitää kurdilaista mafiaa (kuten tuo Oulun pitseria-keissi) vai käykö nykyinen Enkelien edustama.