sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Hesarin alennustila - osa ziljoona

Helsingin Pravda julkaisi Viking Amorellalla tapahtuneesta joukkoraiskauksesta otsikolla "ruotsalaismiehet joukkoraiskasivat". Rähmispossun ansiokkaaseen analyysiin raiskaajien ruotsalaisuudesta ja Totuuden petoksesta ei ole lisättävää. Hiukan yllättäen Hesari jopa julkaisi uutisessaan kohdan, jonka mukaan Helsingin keskustassa pahoinpitelyyn syyllistynyt oli "ulkomaalaistaustainen".

Totuus leikkii tutkivaa journalismia, ja julkaisee pitkän kertomuksen suomalaisista kansallis-sosialisteista ja mainitsee kaikki päätekijät nimeä myöten. Miksi? Miksi Amorellan raiskaajat (Abdullahi Barre Barre, Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, Abdullahi Ahmed Jama ja Mohamed Ahmed Abdi) nauttivat median suojelusta, mutta Henrik Holappa, Juuso Tahvanainen, Janne Ahokas, Sebastian Lämsä ja Paavo Laitinen eivät? Miksi noiden pölvästien natsimielinen ihailu raotetaan hyvien journalististen tapojen rajoja hipovalla tavalla, mutta keskuudessaan alaikäisiä tappavat, kiduttavat ja raiskaavat muslimit nauttivat oikeuksista, joita he eivät omissa kulttuureissaan ole koskaan nauttineet?

Lisäys klo 20:20
Hesarin jutussa kirjoitetaan, että ainoa artikkeli joka uusnatsien verkkokaupassa myy, on Hitlerin Taisteluni. Miksi Hesari ei mainitse sitä, että se on muslimimaiden myydyin kirja yhä tänä päivänä, vuodesta toiseen ja kaikkien näiden vuosien jälkeen? Turkissa kirja on neljänneksi myydyin. Arvaatteko mikä kirjan nimi on arabiaksi - My Jihad :)

Hesarin penaalit - kirjoittaisitteko lukijoillenne siitä?

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Komppia Tontunmäelle. Kun ottaa huomioon, että Hesari on taatusti laittanut ”saamastaan aineistosta” kaiken raflaavimmat asiat esille, niin eihän tuo touhu ole siltikään kuin puhua mälkyttämistä. Milloinkahan lehti tekee samanlaisen jutun Helsingin ”löyhistä kaveriporukoista”, jotka toiminnassaan eivät tyytyneet pelkkään puheeseen?

Tuo Hesarin ilmoitus:

”Loppusyksystä 2014 Helsingin Sanomat sai haltuunsa aineiston, joka osoittautui Pohjoismaissa toimivien kansallissosialistien Nordfront.tv-keskustelupalstan kopioksi.”

muuten haisee samanlaiselta tietomurrolta, mitä Ruotsin puolella on jo aikaisemmin harrastettu.

Kumitonttu kirjoitti...

minusta on ihan oikein että media julkaisee saamiaan tietoja vaikka ne olisivat rikollisesti hankittuja, mutta en tajua tuota kaksinaismoralismia.

Kun Breivik ampui, Hesarissa oli nimeltä mainittu Suomen tunnetuin englanninkielinen blogisti. Miksi ihmeessä?

Kari kirjoitti...

Tunnen hänet löysästi. Oliko TT:n nimikin esillä? Muistan, että Vasarakin mainittiin vain nimimerkkinä.
Sain samoissa rytinöissä Hommalta bannit, kun kehtasin epäillä, että Norjan AP saa vain samaa, mitä on kannattanut ja tilannutkin.

Professori kirjoitti...

Hyvä että puutuit tähän.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, mun mielestä Huusko kirjoitti kyllä nimellä ja kuvasi vieläpä KANSALLISUUDENKIN!!!

Kiitti kannustuksesta, Proffa.

Oinomaos kirjoitti...

Vaihtoehtoista tiedonvälitystä edustava snaphanen.dk tarttuu sekin valtamedian alennustilaan. Lainaan pätkän.

Framför allt handlar det om att den svenska journalistkåren har försvurit sig att i alla lägen skydda invandrade brottslingar. Inget enda misstankens hårstrå får någonsin krökas på en invandrares huvud. Det verkligt bisarra är att journalisterna i svenska ljugmedia slår sig för bröstet och tror att de gör något bra och föredömligt. De inbillar sig att de med sina lögner motverkar rasism och främlingsfientlighet.