lauantai 21. helmikuuta 2015

Jaakonsaari sai mitä tilasi

Suomalaiseen yhteiskuntaan on saapunut meitä kulttuurisesti rikkaammista maista EU-alueelle kulkeutunut islamilainen toimintatapa. Vasemmiston johtohahmoista Liisa Jaakonsaari kirjoittaa blogissaan "Sitä saa mitä tilaa", että Perussuomalaisiin kohdistuva väkivalta johtuu puolueen nuivasta suhtautumisesta sosiaalituella eläviin muslimeihin ja Itä-Euroopan järjestäytyneen rikollisuuden rantautumiseen Suomessa. Jaakonsaaren kaltaiset näyttävät yhä edelleen uskovan, että kristittyihin, juutalaisiin, homoihin ja naisiin kohdistuva väkivalta johtuu näiden rasismista, ristiretkistä, pilapiirroksista ja muslimien vankilareissuista.

Toinen selitys on se, että muslimit ottavat uskontonsa vakavasti. Heidän uskontonsa on luonteeltaan totaalinen, eli se kattaa kaikki elämän osa-alueet. Se myös määrää noudattamaan Muhammedin elämää ja ohjeita tinkimättömästi. Muhammed itse tapatti, ryösti ja raiskasi Arabian niemimaalla eläneitä juutalaisia samoin kuin niitä arabeja, jotka eivät ottaneet tosissaan hänen itsensä luomaa tulkintaa Raamatusta, jota koraaniksi kutsutaan.

On uskottavaa, että muslimien väkivalta toisinajattelijoita kohtaan saa virtaa heidän kokemuksistaan länsimaisista yhteiskunnista. Niissä kun suvaitaan erilaisia ajatuksia ja tapoja elää, mutta se ei ole islamin ohjeiden mukaista. Kun ihminen uskoo totalitaariseen ideologiaan, on luonnollista, että hän kääntyy vastustamaan oman ideologiansa vastustajia. Jaakonsaaren tavoin muilta Sosiaalibyrokraattisen puolueen kannattajilta jää ymmärtämättä se, että islam sallii ja oikeuttaa väkivallan. Kristinusko ja klassinen liberalismi eivät.

Jaakonsaaren kirjoitusta ei kannata lukea, mutta Kati Sinenmaan kirjoitus samasta aiheesta on erinomainen. Kati on johdonmukainen omassa kirjoituksessaan kuten Jaakonsaarikin sillä erotuksella, että Jaakonsaaren johdonmukaisuus ei perustu logiikkaan vaan inttämiseen. Tämänkin blogin kommentaattoreissa oli alkuaikoina jaakonsaaren kaltaisia sosialisteja, mutta osa heistä on vaihtanut näkemystään ja osa on lopettanut seuraamisen.

Sinänsä minua ei millään tavalla ihmetytä se, että Jaakonsari on EU-parlamentissa. Eurooppa on ajettu hänen kaltaistensa poliitikkojen voimin nykyiseen kaaokseen, josta kärsivät EU-maiden kansalaisten lisäksi myös ennestäänkin epävakaat lähialueet Pohjois-Afrikasta Lähi-idän ja Turkin kautta Ukrainaan ja Venäjälle. EU:n vasemmistolainen pasifismi imee turvallisuustyhjiöitä kylkeensä, minkä seurauksena Jaakonsaaren kaltaiset idiootit syyttävät oman politiikkansa epäonnistumisesta sen politiikan arvostelijoita. Sitä on EU.

5 kommenttia:

Ibn Matti kirjoitti...

Muhammedin tarinasta lukeminen voi avata monia silmiä. Tuo kuvan imaami kehottaa uskovia noudattamaan juurikin Muhammedin esimerkkiä.

http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina

Citizen Warrior sivusto (http://www.citizenwarrior.com/) on omistettu juuri sille, miten oikeaa informaatiota islamista voidaan levittää yleisön keskuuteen.

Tästä sivusta voisi ehkä aloittaa lukemisen: http://www.citizenwarrior.com/2008/09/what-can-civilian-really-do.html

Citizen Warriorilla on myös facebook-sivut
https://www.facebook.com/citizenwarriorcentral

Vasarahammer kirjoitti...

Suomen poliittinen eliitti ei osaa eikä edes vaivaudu keskustelemaan. Se inttää ja jyrää erimieliset huutamalla päälle.

Kuuntelin radiossa eduskuntakeskustelua, jossa Juho Eerola kysyi, mitä hallitus aikoo tehdä Syyriasta kotiin palaaville jihadisteille.

Vastausta ei tullut mutta sen sijaan Eerola ja hänen retoriikkansa kirottiin alimpaan helvettiin. Kiroajina toimivat pääministeri Stubb ja demareiden Jukka Gustafsson.

Eerolan kysymys oli nykytilanteessa täysin oikeutettu ja vastauksenkin olisin mielelläni kuullut. Tästä voi vetää ainoastaan sen johtopäätöksen, että hallitus ei tee mitään.

Kumitonttu kirjoitti...

Ibn Matilta hyviä linkkejä, kiitos.

Vasara, poliittisen johdon täydellinen välinpitämättömyys on huimaa seurattavaa. Suomalainen yhteiskunta on vaarallisella tiellä, eikä noin 185 kansanedustajaa kiinnosta pätkän vertaa.

Kari kirjoitti...

Syyriassa sodittava sota on tämän hetkinen islamin Jihadin uudelleen leimahtanut eturintama. Huomenna se on Italiassa ja ylihuomenna Baltiassa.

Jos poliittinen eliitti myöntäisi, että muslimit ovat imperialisteja ja kolonialisteja, jotka ovat aloittaneet sodan ja ryöstöretken meitä vastaan, niin seuraava looginen askel olisi, että heidän tulisi alkaa säätää islamin vastaisia lakeja ja alkaa puolustautua tai käydä sotaa sitä vastaan.

Mutta koska tähän ei olla valmiita, niin ongelmaa ei voida edes nimeltä mainita, ettei tahraantuisi, tai joutuisi jotain tekemäänkin.

Politiikoista monet kansalaiset ovat turhaan panneet toivonsa Jussi Halla-ahoon, mutta hänkin on nimenomaan kieltänyt islamin olevan ongelma ja ehdottomasti kieltänyt vastarinnan, sillä se olisi samaa kuin "helvetin porttien" avaaminen.

Minusta Jaakonsaaren ja muiden sosialistien, kuten keppanasuomalaisten myöntyväisyyspolitiikka on juuri sitä varsinaista "helvetin porttien" avaamista, jossa saadaan mitä tilataan.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Jaakonsaari on plain vanilla tyhmä idiootti. Ajatelkaa, se on huolissaan kasvavasta juutalaisvastaisuudesta!

Se itse vihaa Israelia ja juutalaisten itsemäärämisoikeutta yli kaiken. Se itse on ja vieläkin ajaa politiikkaa, jossa Eurooppaan ja Suomeen haalitaan musulmaaneja - maailman eniten juutalaisvastaisia paskiaisia. Sitten se ajaa politiikkaa, jossa avustetaan terroristeja joiden ainoa tehtävä on tappaa juutalaisia ja päästä sitäkautta paratiisiin.

Ja sitten tämä Liisa pieni, syyttää hänen politiikan arvostelijoita.

Jo pölhökustaakin näkee, että Liisa pieni ja hänen edustama "intelligentsia" on syyllinen antisemitismin nousuun ja muhamettilaisten maahanmuuttoon. Mutta Liisa pieni on pölhempi kuin pölhökustaa.

Liisapienen tekopyhyys ylittää jo minkätahansa horisontin.

Pthyi s*ta, mitä s*aa Liisapieni.