sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Agenttitarina muslimiterroristista

Argentiinassa sadat tuhannet ihmiset marssivat rauhan puolesta ja poliittista korruptiota vastaan keskiviikkona. Suomalaisessa mediassa aiheesta ei pihahdeta luonnollisesti sanallakaan, koska mitäpä meille Etelä-Amerikan asiat kuuluisivat. Marssin syynä oli liittovaltion syyttäjänä toimineen Alberto Nismanin kuolema. Nisman tutki presidentti Cristina Fernandezin epäiltyä lahjontaa, jolla Iran pyrki estämään osallisuutensa paljastumisen kahteen terrori-iskuun Argentiinassa. Iskuissa kuoli satakunta juutalaista. Nisman itsekin oli juutalainen taustaltaan. Nismanin kuolema oli lavastettu taitavasti itsemurhaksi, mutta ilmeisesti murhan takana oli Iranin salainen poliisi.

Parhaan agenttitarinan tapaan Iran ensin siis räjäytti Juutalaisen kulttuurikeskuksen vuonna 1994 Buenos Airesissa pommin tappaen 85 siviiliä. Kaksi vuotta aikaisemmin Hizbollah oli ottanut vastuun Israelin suurlähetystön pommittamisesta Buenos Airesissa tappaen 29 ihmistä. Syyttäjä Nisman sai yhteistyössä Israelin Mossadin kanssa nopeasti selville, että toisenkin iskun toteutti Libanonissa päämajaansa pitävä Iranille myötämielinen Hizbollah. Sen jälkeen Iran lahjoi Argentiinan presidentin hiljaiseksi, jotta sen rooli terrori-iskujen tilaajana pysyisi salassa.

Nismanin sinnikäs työ tuotti lopulta tulosta, joten Iran päätti tappaa hänet. Neljän vuoden ajan iranilaiseksi toisinajattelijaksi tekeytynyt mies onnistui saavuttamaan Nismanin luottamuksen toimittamalla tälle Iranin salaisen poliisin raportteja, jotka muiden maiden tiedusteluviranomaiset saattoivat vahvistaa Nismanille alkuperäisiksi. Iranilainen agentti onnistui järjestämään kahdenkeskisen tapaamisen Nismanin kotiin ilman henkivartijoita ja ketään ulkopuolista. Murhan jälkeen hänen onnistui paeta, koska talon valvontakamerat oli kytketty pois päältä.

Nyt Iran on aktivoitunut Syyriassa ja onnistunut hivuttamaan itsensä Golanin tasangolle yhdessä liittolaisensa Hizbollahin kanssa, kuten tämä toinen Debka-filen uutinen paljastaa. Syyrian presidentti Assad on antanut Golanin ylipäällikkyyden Iranin vallankumouskaartin kenraalille Qassem Soleimanille. Hänen johtamansa joukot joutuivat Syyrian armeijan tulitukseen joukkojen liikkeiden puutteelisen tiedotuksen takia. Joka tapauksessa on selvää, että Iran on saanut jalansijan aivan Israelin rajan tuntumasta ja rakentaa paraikaa vahvaa tukikohtaa Quneitran entiseen rauniokaupunkiin Kaupunki on aivan YK:n vartioiman vyöhykkeen tuntumassa, joten israelilaisten tuntemaa epäluottamusta YK:ta kohtaan ei tarvinne ihmetellä.

Iranin panoksesta islamilaisen vallankumouksen väkivaltaiseen levittämiseen länsimaissa ei Suomessa puhuta. Puhumattomuuden syy on ymmärrettävästi tietämättömyys. Tietämättömyys johtuu suomalaisen median asennevammasta, jonka punavihreät pasifistit ovat toimittajakuntaan mukanaan kantaneet. Toivottavasti tämä kirjoitus avaa edes jonkun silmäparin, vaikka epäilen lukijoideni olevan tuskallisen tietoisia aiheesta. Kertaus on opintojen äiti.

16 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Joo, itse olen seurannut tilannetta siitä kun Carter myi Persian Khomeinille...

Nyt Obama on myymässä koko lähi-Itää Iranin papistolle.

Iranin pommi on paha asia, mutta vielä pahempana pidän sen saavuttamia aluevaltauksia ja vallan kasvua Afghanistanissa, Irakissa, Jemenissä Syyriassa ja Libanonissa, sekä Etelä-Amerikassa, mm Venezuelassa ja Argentiinassa, minkä seurausta nuo Argentiinan pommitukset ja niitä seurannut AMIA-sotkukin on.

Seuraavaksi uskon sen hyökkäävän Saudi-Arabiaan, mistä Raamatun ennustuksetkin antavat viitteitä.
Tämän tietävät Sauditkin, jotka nykyään käyttävät öljyasetta Irania, USA:ta ja niiden liittolaisia vastaan heikentääkseen niitä.
Saudeista onkin tullut strategisia liittolaisia Israelin, Jordanian ja Egyptin kanssa.

Obama on näiden kolmen vihollinen ja ulkopolitiikassaan myynyt ne Muslimi Veljeskunnalle, joita nykyinen Libya, Hamas ja Turkki edustavat sekä Iranille ja sen liittolaisille Irakissa(shiat), Libanonissa(Hezballah) ja Syyriassa(Assad).

Tosiaan Obama on tukenut arabikevättä hyljännyt vanhat liittolaisensa ja tukee islamilaista vallankumousta ulkopolitiikassaan, koska hänen mielestään islamilaisen terrorismin syy ei ole islam, vaan heidän vaatimuksensa ovat oikeutettuja, koska terrorismin pohjimmaisena syynä ovat Läntiset valtarakenteet ja Israelin politiikka.

Ilman USA:n ja NATO:n tukea islamin nousu ei olisi ollut mahdollista, vaan arabimaiden despootit olisivat pystyneet pitämään sen kurissa.

Oinomaos kirjoitti...

Iranista puhuttaessa ei saa unohtaa sen tekemää laajaa yhteistyötä Pohjois-Korean kanssa. Aiheesta on tuore artikkeli Forbesin sivuilla, kannattaa käydä lukaisemassa.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Asialle ei tehdä mitään niin kauan kuin kaikkien jumaloima nobelilla palkittu puolineekeri Obama Mullah Barrak.

V*ddu, että maailma on sairas.

Obama Mullah Barrak on vielä surkeampi kuin jimmycartteri.

Unknown kirjoitti...

Luin nuo jutut. Ällistyttävintä oli se, miten halvalla Argentiinan presidentin saa ostaa, 10 miljoonaa dollaria, jos oikein ymmärsin. Sen kun maksaa, voi räjäytellä pommeja, hankaloittaa tutkimuksia, ujuttaa agentteja maahan ja tappaa tutkija. Halvalla menee.

Millähän summalla Suomen hallitus on ostettu? Tai Ruotsin. Kun 1980-luvulla seurasi Lähi-Idän sotia, niin ei millään olisi uskonut, että vanhoilla päivillään saa pelätä terroristeja kotikulmillaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Washington Postissa on hyvä kirjoitus Obaman ja Iranin mielisairaasta yhteistyöstä, jota on järjellä aivan mahdotonta selittää. Paras selitys on tuo Karin lausuma, että Obama palvoo isäänsä ja haluaa toteuttaa tämän unelmia, kuten elämäkertansa nimikin paljastaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Mikko, samaa ihmettelin itsekin. Kymmenen miljoonaa ei ole mitään!

Täällä vielä yksi hyvä washington Postin kirjoitus siitä, miten Obama on menettänyt otteen Egyptistä, joka sentään on USA:n läheisin liittolainen ollut vuosikymmeniä.

Kumitonttu kirjoitti...

Täällä on lisäksi hyvä kirjoitus siitä, miten Obama on ryssinyt (sic) suhteensa Putiniin.

Tässä kahdeksanminuuttinen video ISIS:n teloituksesta selvinneen haastattelu.

Kari kirjoitti...

Egypti ostaa nykyään sotakalustonsa Ranskasta ja on juuri ja juuri diplomaattisuhteissa Obamaan, joka ajaa Egyptiin muslimivallankumousta.

Carterin Iran neuvonantaja oli Zbigniev Brzezinski, suuri Venäjän ja Israelin vihaaja . Hän on myös Obaman nuoruuden opettaja ja neuvonantaja, jolta Obaman arvellaan perinteen Venäjän vihansa.

Oinomaos kirjoitti...

Obamaa voi ja pitää arvostella, mutta täytyy muistaa minkälaisen perinnön edeltäjänsä George W. Bush Obamalle jätti.

Iran pyrkii täyttämään Lähi-Idän valtatyhjiötä, se on selvää. Iranin johtoon en luota yhtään, joku ketunhäntä niillä on aina kainalossa. Harmi etten ymmärrä farsia, olisi mielenkiintoista seurata "Ajatolla Peniksen" twiittailuja.

Kari kirjoitti...

Niin, minkälaisen?

Bush yritti saada demokratiaa aikaan tukemalla liittolaisia kuten Egypti, Turkki, Israel, Jordan ja Saudi-Arabia.

Ei omaan blokkiin kuuluvien kanssa hän pyrki keskustelemaan kuten Syyrian Assadin , Libanonin ja Libyan Khaddafin.

Saddamin Irakin kanssa hän päätti sotia.


Obama taas näkee terroristien vaatimukset oikeutettuina ja on auttanut kaatamaan kaikkia edellämainittuja hallituksia(Turkkia ei tarvitse, koska se on jo terroristijärjestön hallussa), sillä hän näkee em hallitukset ongelmina ja syynä väkivaltaan, ei terroristien toimia, jotka ovat vain oikeutettua seurausta lännen imperialismista.

Kun hallitukset ovat poissa, niin terrorismiin ei ole enää mitään syytä, ja hallintakoneisto voidaan rakentaa terroriliikkeiden ja Iranin ympärille.

Obaman New Dealin jälkeen on vuorossa mittava Marshall apu ja työpaikkojen luominen.

Kumpikaan Bush, tai Obama ei pitänyt islamia ongelmana, tai väkivallan lähteenä.

Kumitonttu kirjoitti...

Bushin neo-liberalismi oli tosiaan jälkikäteen ajatellen pelkkää unelmaa - ei demokratiaa voi viedä maihin, joista puuttuvat perinteet, tahto ja kyky ymmärtää luonnonoikeuksia. Mutta jos Bushin perintö olikin huono, niin Obaman yritys korjata se, mitä korjattavissa on, oli täydellinen floppi. Obama lähti mukaan hillaryclintonille tyypilliseen idealismiin, johon suurvallan johtajalla ei oikeasti ole varaa. Obaman virheitä korjataan vuosikymmeniä. Jos korjataan. Nyt kai aikovat äänestää Hillaryn pressaksi.

Oinomaos kirjoitti...

Aikoinaan kuulin tämän anekdootin.

- Mitä tapahtuu jos Hillary Clinton kuolee?
- ??
- Bill Clintonista tulee USA:n presidentti.

Yksi Obaman pahoista virheistä oli luottaa Hillary Clintoniin.

Kari kirjoitti...

Silloin kun Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon, niin arvasin, että maailmaan ja Lähi-Itään on tiedossa paljon sotaa, kurjuutta ja P****staneja, sillä tunnen palkinnon antajat.
Obama on täyttänyt pahat aavistukset runsaasti yli odotusten.

Hillaryn ongelma on että ollakseen uskottava hänen täytyy ottaa etäisyyttä Obamaan mahdollisimman paljon, kuitenkaan karkoittamatta liikaa värillisten ja vasemmiston ääniä.

Seuraava kuukausi on hyvin tärkeä Obaman-Iran sopimukselle(jota GOP ja Netanyahu sabotoi) ja Israelin vaalien tähden(joita Obama sabotoi).

Siksi Hillary on niin hiljaa esikuntineen.

Unknown kirjoitti...

En tajunnut, miten tuottoisaa arabien ymmärtäminen voi olla, Clintonien säätiö on kerännyt miljardin:Clinton Foundation

Toki rahaa on tullut muualtakin, mutta miljardi on ihan uskomaton määrä. Kyllä sen vuoksi voi puhua, mitä sheikki pyytää. Ilmeisesti arabien rahaa on riittänyt muillekin, mitenkähän Ruotsin puolueet ovat olleet osilla tai UK:n. Saksan puoluerahoituksessa oli 1990-luvulla joku skandaali ja Kohl vaihtui Merkeliin.

Jäin miettimään tuota Argentiinaa. Jos 10 miljoonalla voi ostaa presidentin, niin todella halvalla menee. Toisaalta Suomen persaukisille poliitikoille miljoonakin on paljon, joten meidän poliitikkoja voi varmaan ostaa halvemmallakin. Miten se Paasikivi kiroilikaan, on se perkeleestä, kun on niin tyhmä kansa. Vai oliko se pieni kansa?

Kari kirjoitti...

Kyllä. Aina puhutaan juutalaisten rahoista ja vaikutusvallasta, mutta ne ovat pullanmuruja verrattuna arabien vastaaviin.

Oic on maailman vaikutusvaltaisin järjestö, sillä se ohjaa jo YK:takin ja öljyrahaa arabeilla on täysin käsittämättömät määrät.

Carter aloitti tuon öljyrahojen lypsyn omiin säätiöihinsä arabitaustaisen B.C.C.I:n(“Bank of Crooks and Criminals International”) kautta.

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CEIQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.nytimes.com%2F1991%2F08%2F12%2Fbusiness%2Fworld-class-fraud-bcci-pulled-it-off-special-report-end-twisted-trail-piggy-bank.html&ei=TjrqVJy2BqLmyQOtvICwBQ&usg=AFQjCNF2R_dNX241DGcZoJQs7Cvvi_MSgg&sig2=u_XowTCAftD8uktY0wweYQ

Kari kirjoitti...

Muuten Rudy Giuliani kieltäytyi ottamasta
vastaan 10 miljoonaa $$ ja hyvää selitystä saudiprinssi Taleelilta nuorisojoukon kaadettua kaksoistornit. Rinssieverstin mukaan Israelin hirmuteot saivat saudi nuorukaiset suunniltaan.