tiistai 10. kesäkuuta 2014

Suvi Auvinen - tapaa Amanda Kijera

Anarkisti Suvi Auvinen jakaa ajatukseni siitä, että Alexander Stubb ei ole hyvä mies halajamaansa tehtävään Suomen pääkanisteriksi. Toisin kuin Markus Janssonin tapauksessa, Suvi ei tule saamaan tuomiota, mielipiteestään. Ottaen huomioon vasemmiston valmiiksi järjestäytyneen rakenteen ja tunnetun alttiuden käyttää väkivaltaa vastustajiaan kohtaan, pidän Auvisen avausta melko uhkaavana. Jansson toivoi ainoastaan, että lapsenraiskaajat lennätettäisiin takaisin Afrikkaan ja voitaisiin vaikka karkottaa ilmasta ilman välilaskua.

Männävuosina islamista huolestunut eiralainen kunnallispolitiikkaan halajava Jussi Halla-aho kirjoitti, että hän toivoo raiskauksien osuvan niiden kohdalle, jotka tänne raiskaamiseen taipuvaisempia kulttuureita haluavat tuoda. Nimeltä mainittiinkin yksi Vihreä poliitikko, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua. Halla-ahon toive kuitenkin toteutui mystisesti toisella puolella maapalloa - Haitilla! Amanda Kijera osallistui saarella humanitaariseen avustusretkeen. Retken tarkoitus oli murtaa myytti, jota paikalliset feministijärjestöt ylläpitävät. Sen mukaan Haitilla olisi poikkeuksellisen taipuvainen kulttuuri raiskauksille.

Amandan raiskasi yksi avustettavista. Mutta hämmästyttävä on kuulla Amandan suusta oikea syyllinen: valkoinen mies! Katsokaapas, Amandan mielestä
"Naiset eivät ole syyllisiä värillisten alistamiseen. Kulttuuri ja valkoinen mies, joka edelleen pitää ylivaltaa kaikkialla, ovat syyllisiä.

kijera väittää, että värillisten valkoisiin kohdistaman väkivallan takana on värillisten riippuvaisuus valkoisten miesten rahoista. Se oli Kijeran mukaan myös syynä hänen raiskaukseensa."
Olen valmis ensimmäisenä allekirjoittamaan Kijeran väitteen, jos väitteestä johdonmukaisesti seuraisi se, että lopetetaan tulonsiirrot valkoiselta mieheltä värillisille miehille,ja lähdetään siitä tasa-arvoisesta oletuksesta liikkeelle, että kaikki huolehtivat itsestään, elättävät itsensä ja perheensä. Nyt iso pyörä pyörimään ja lakialoite eduskuntaan: Lopetetaan raiskaukset!

4 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Sen sijaan, että vasemmistolaiset etsisivät syitä ongelmiinsa itsestään, niin syytetään esimerkiksi:

1) rakenteita
2) patriarkaalisuutta
3) kapitalismia
4) valkoista miestä
5) pankkiireja
6) finanssialaa
...

Listaa voisi varmaan jatkaa jonkin matkaa jos haluaisi.

On tietty totta, ettei kaikki ole omaa syytä, mutta pitäisikö itse ensin olla moitteeton, ennenkuin lähtee syyttämään muita?

Kyllä pitäisi.

Ironmistress kirjoitti...

Vanhalla saksanopettajallamme oli tapana käyttää lausetta, jolla hän viittasi uusnatseihin, mutta joka sopii myös tähän tilanteeseen:

Einige lernen nie.

Snowcamo kirjoitti...

Ikävä tapaus, mutta Nokian värikuorikännykkämainosta lainaten, Jedem das Seine.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei se nyt Miltton ihan niinkään ole. Kyllä vasemmistossa on paljon - kenties enemmistö - niitä jotka ymmärtävät oman ahdinkonsa ja jopa syitä siihen (matala koulutus, sairaus, epäonni jne). Mutta heidän mielestään on moraalisesti oikein, että sen sijaan että he itse ryöstäisivät hyvätuloisia, he valtuuttavat vaaleilla huligaanit rosvoamaan muilta. Se on vasemmiston todellinen moraalinen ongelma.

Mistress - ainoa uusnatsi oli Pekka Siitoin, jolla oli ilmeisesti vähän enemmänkin elämä rempallaan. Mutta sellaisia ns. oikeita uusnatseja oli jo silloin Saksassa. En ole ihan varma ketä vastaan he kapinoivat - Neuvostoliittoa? Itä-Saksaa? Olivatko vain anarkisteja? En ole sen kummemmin selvitellyt. Niin pahalta kuin se kuulostaakin, niin edelleen saksalaiset kykenevät toimimaan aivottomina robotteina tuhotakseen ... hmm, no vaikka Kreikan :)

Snowcamo, jokainen on ihminen on laulun arvoinen.