keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

150.000 oikeistolaista

Politiikan tutkija Vesa Vares Suomessa vuonna 2014:
- Voiko olettaa, että jos henkilö olisi hyvin oikeistolainen, niin 150 000 suomalaista äänestäisi häntä eurovaaleissa?
Nimimerkki Viherinssi:
kok+kesk+rkp, vihr ja kd - eivätkö kaikki nämä oikeastaan ole porvaripuolueita?

4 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Voivat olla porvaripuolueita, mutta eivät ainakaan talousliberaaleja.

Kyseenalaista on myös, onko Vasemmistoliitto ns. työväenpuolue. Sosialismissahan palkka on vain nimellinen. Käytännössä kyse on suunnitelmataloudesta ja orjatyöstä.

Siksi kaikki järkevät demarit ovatkin kammoksuneet laitavasemmistoa.

Ironmistress kirjoitti...

Näinhän tuo on, ja ruukinmatruuna itse muistaa ajan, jolloin ammattiyhdistyksessä oli kova kädenvääntö demarien ja kommarien kanssa. Demarien ansioksi on pakko myöntää se, että he onnistuivat kääntämään työväestön mielet äärivasemmistoa vastaan.

Ruukinmatruuna itse on alkanut pohtia yrittäjäksi ryhtymistä. Veren kutsua on vaikea vastustaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Voivat olla porvaripuolueita, mutta eivät ainakaan talousliberaaleja.

Mitä ihmettä sä oikein lässytät? Porvarilla tarkoitetaan "oikeistolaista" eli yksilönvapautta ja omaisuuden suojaa. Jos sinusta nykymeno on "porvarillista" maailman sosialistisimmassa länsimaassa, niin onnittelut hyvin alkaneesta juhannuspöhnästä.

Demarien ansioksi on pakko myöntää se, että he onnistuivat kääntämään työväestön mielet äärivasemmistoa vastaan.

Taisi siinä olla päävastuussa kuitenkin ns. porvarillinen talonpoikaisjärki. Siihen aikaan köyhätkin ajattelivat, että varastaa ei saa. Mm. Hanna Malm yritti 20-luvulla saada työväestön tehtaissa ja maaseudulla sabotoimaan koneita ja laitteita poleemisissa kirjoituksissaan, mutta jäi lähes täysin ilman vastakaikua. Ihmiset eivät vaan hyväksyneet ajatusta, että toisen omaisuutta ei saa tärvellä, koska tiesivät miten kovan työn takana minkään omaisuuden kerryttäminen on. Kun kommunistien toiminta perustui lähes täysin sabotaasiin, se sai tuekseen vain väkivaltaan alttiin väestönosan.

Stalinin äiti kävi Stalinin datsalla ja ihaili maalauksia, veistoksia ja näkymiä ikkunasta. Lopuksi hän totesi: "Hyvä on poikani. Mutta mitäs teet jos sosialistit palaavat?"

Ruukinmatruuna itse on alkanut pohtia yrittäjäksi ryhtymistä.

Toivotan kovasti onnea. Mutta ole mieluummin pienmenestyjä kuin pienyrittäjä. Miksi senkin sanan täytyy olla niin negatiivinen - yrittäjä. Yritän yritän, syvemmälle yritän.

Niinhän se on että viisaat eivät apua tarvitse ja tyhmät eivät ymmärrä, mutta sanon silti yhden neuvon: hanki hyvä jäsen hallitukseen. Ja jos riitaudut hänen kanssaan, ymmärrä että olet väärässä. Omistaja-yrittäjien suurin riski on uskoa omaan erehtymättömyyteensä, ja sen takia _ammattitaitoinen_ ulkopuolinen sparraaja on kultaakin kalliimpi.

Kari kirjoitti...

Jesse Jackson To Sue City Over 'Racist' Non-Partisan Elections

http://www.truthrevolt.org/news/jesse-jackson-sue-city-over-racist-non-partisan-electionsMinusta taas puolueettomat vaalit on ainoa tapa saada muutosta nykymenoon...