maanantai 3. helmikuuta 2014

Turkki valmistautuu sotaan Eurooppaa vastaan

Debka kirjoittaa - no yllättäen - Suomessa ilman medianäkyvyyttä jääneestä asiasta, nimittäin islamilaisesta terrorismista ja sen leviämisestä Turkin kautta EU:n alueelle. Suomi-vasemmiston ja erityisesti sen antiamerikkalaisen eliitin rakastama Turkin pääministeri Tayyip Erdogan lensi Teheraniin neuvottelemaan presidentti Hassan Rouhanin kanssa. Kumpikaan ei ole arabivaltio, ja ne pyrkivät tiivistämään yhteistyötään alueellisen ylivoiman hankkimiseksi. Onneksi islam määrittelee valehtelemisen sallituksi, sillä se tekee muslimeista mahdollisimman epäuskottavan sopimuskumppanin. Muslimien kanssa tehdyt sopimukset kun eivät siten ole luonteeltaan pysyviä vaan väliaikaisia. Samasta syystä vapaa markkinatalous ja islam ovat toisensa poissulkevia vaihtoehtoja. Islam on luonteeltaan sosialistinen, totalitaristinen utopia samalla tavalla kuin länsimainen serkkunsa sosiaalidemokratia.

Debka kirjoittaa Israelin asevoimien tiedustelupalvelun johtajan kenraalimajuri Avivi Kochavin paljastaneen tiedostustilaisuudessaan, että al-Qaeda on jo rakentanut kolme koulutusleiriä Turkin maaperälle. Al Ansarin vierastalot ovat yleisnimitys tällaisille al-Qaedalle suotuisille kohteille (Ansar on arabiaksi auttaja). Turkilla ja Iranilla on tietenkin yhteisinä vihollisina antisemitistien vihaama Israel sekä Irak, jonka rauhoittuminen ei sovi antiamerikkalaisen patoamispolitiikan vastustajille poliittisen spektrin vasemmassa laidassa. Sen lisäksi molemmat maat tähtäävät Euroopan islamisaatioon, mikä antaa hyvän selityksen Turkin toiminnalle tässä tapauksessa. Turkin jäsenyysneuvottelu EU:n kanssa on itsessään pelottava projekti varsinkin siksi, että jossain vaiheessa EU ja Turkki tulevat sopimaan vapaasta tai ainakin viisumitta tapahtuvasta rajan matkustamisesta.

Yksi leireistä sijaitsee Karamanissa, joka on 150.000 asukkaan kaupunki keskisessä Anatoliassa lähellä Istanbulia. Toinen on Osmaniyessa, joka on lähellä amerikkalaisten laivastotukikohtaa Adanassa ja Ceyhanin sataman, josta laivataan Irakista putkea pitkin tulevaa öljyä, lähellä. Kolmas on Sanlilurfa-Urfassa.

Kochavin tiedotustilaisuuden kovimman väitteen mukaan Turkki on käytännössä avannut ovensa sepposenselälleen al-Qaedan terroristeille. Suomestakin on Suojelupoliisin arvion mukaan värväytynyt kymmeniä sotimaan. Sosiaalidemokraatti Tuula Väätäinen ehti jo eduskunnassa kysellä, miten näitä terroristeja voitaisiin Suomessa paapoa. Vasemmistolaisessa maailmankuvassa tärkein arvo on murtaa kristillinen konservatismi, ja tähän tarkoitukseen antiamerikkalainen ja antikonsumeristinen islam sopii hyväksi yhteistyökumppaniksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan elävästi, miten mua ihmetytti suuresti, kun YLE Mohammed Mursin valtaan tullessa Egyptissä toisteli, että kyseessä on nimenomaan "maltillinen" muslimiveljeskunta.

Itse en oikein ymmärtänyt mikä siinä järjestössä on niin helvetin "maltillista", että piti oikein toistella sen olevan sellainen.

Sitten kun Mursi kaadettiin, olin aistivinani lievää pettymystä YLE:n uutisoinnissa, että nyt mentiin Egyptissä ojasta allikkoon. Egyptiläisten haluista ja peloista viis.

Toinen asia on Turkissa muhiva korruptioskandaali. Taaskaan ei islamistihallinnon touhut menneet niin kuin YLE olisi toivonut. Vastaavan kokoluokan skandaali olisi muussa tapauksessa takuulla uutisoitu paljon näyttävämmin.

Ja tätä monikulttuuria YLE siis yrittää meille pakkosyöttää. Lisää vaan tätä tänne Suomeenkin...

Medialukutaidosta puhuttaessa nimenomaan Suomen valtamedioiden kohdalla se taito on kaikkein tärkein kuluttajalle.


t: Vit...Stadilainen

Kumitonttu kirjoitti...

Ja Iranin uus pressa on kans niin maltillinen, kun ei enää vaadi Israelin täystuhoa, vaikka ydinlataus on kehitteillä ihan niin kuin ennenkin.

Miten suomalainen media on noin polvillaan, on täysi mysteeri.

Imulippo kirjoitti...

Tuula Väätäinen teki mielestäni (onneksi) vain haittaa omalle agendalleen näin röyhkeällä, veronmaksajia halveksivalla aloitteella.

Vain kaikkein fanaattisimmat valtiouskovaiset ja monikulttuurikritiikittömät voivat pitää verorahojen, ei ainoastaan holtitonta tuhlausta vaan käyttämistä meihin vihamielisesti suhtautuvan ideologian rahoittamiseen hyvänä juttuna.

Anonyymi kirjoitti...

"...Karamanissa...lähellä Istanbulia."

Yhtä suhteellisen lähellä kuin Helsinki ja Rovaniemi?

(Ainakin Google.maps:n mukaan.)