lauantai 15. helmikuuta 2014

Anu Palosaari

Jussi Halla-aho, James Hirvisaari, Markus Jansson, Seppo Lehto, Helena Eronen ja lukematon määrä muita. Nyt vielä Anu Palosaari...

En voi kuin pahoitella, että Suomi on muuttunut painajaiseksi meille sananvapauden puolustajille. On järkyttävää, miten oikeuslaitos on valjastettu dogmaattisen sosialismin koneistoksi. Henkilökohtaisesti en näe enää mitään merkitystä äänestämisellä, mikäli Perussuomalaiset eivät pidä Anun tapaisia esimerkkejä esillä parlamentissa sananvapauden oikeuden riistämisenä.

Hyvästi perussuomalaiset.
Väkivallan lopettamiseen pätee vanha sääntö: väkivallan tekijälle pitää näyttää rajat.

PS. Anu - olet syötävän hyvännäköinen.Tämä lienee vaalikarjalle tärkeämpi uutinen.[Lisäys 15.2.2014 - Mikko Niskasaari kirjoittaa Palosaaren tapauksesta oivallisesti.]

13 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Palosaari ei ole persu vaan mukana Olavi Mäenpään puolueessa. Siksi persuilta ei kannata odottaa tukea.

Toiseen uutiseen voi todeta vain, että klikkausten määrä ei valehtele. Kannattaa seurata IS:n ja IL:n suosituimpien uutisten listaa. Kaikki uutiset, joissa esiintyy sanapari "katso kuvat", pääsevät yleensä sinne.

Vasarahammer kirjoitti...

Palosaaren omasta blogista löytyy sitaatti syytekirjelmästä:

"Viestissä uhataan muslimeja väkivallalla. Viestissä kehotetaan harjoittamaan väkivaltaa muslimeja kohtaan ja pidetään väkivallan kohdistamista heihin hyväksyttävänä kolmannen valtakunnan juutalaisiin kohdistuneen joukkotuhonnan mallin mukaisesti."

Kun mielipiteitä aletaan tuomita oikeudessa, silloin niistä riisutaan ensin kaikki konteksti pois, jolloin jäljelle jää vain "ydin" eli tässä tapauksessa "tappouhkaus".

Moista valehtelula ja vääristelyä ei ole miellyttävä nähdä oman maan viranomaisten taholta.

Laitetaan tähän loppuun vielä linkki videoon, jossa "todellinen asiantuntija" neuvoo, miten muslimeja pitää käsitellä lännessä:

http://www.youtube.com/watch?v=M0drvGyEePI

Jaassu kirjoitti...

Helvetti, suomen oikeusjärjestelmä on mätä.

On tuo aivan käsittämätöntä ihmisten meilipiteiden esittämisen vainoa, siihen ei tule taipua vaan taistella oikeuslaitoksen sairaita rakenteita vastaan.

Tuo tuomio pitäisi viedä euroopan ihmisoikeusistuimeen tai ensin korkeimpaan oikeuteen.

Löytyisiköhän suomesta joitakin ihmisoikeusjuristeja jotka ryhtyisivät ajamaan islamia kritisoivien oikeuksia ?

Jaassu kirjoitti...

Kun seuraan vaikkapa

http://www.jihadwatch.org/

uutisia islaminuskoisista maista, niin mielipuolisia asioita tapahtuu kaikkialla islaminuskoisissa maissa ja noita väkivaltaa ja muuta älyttömyyttä lietsovia imaameja on tuhansittain, suomen oikeuslaitos ei joko ymmärrä ja tiedä islamista mitään tai sitten on poliittisessa ohjauksessa.

Heti tänään kun aukaisin Jihad Watchin sivun niin:
Siellä on video yhdestä muslimisaarnaajasta joka kehoittaa katkaisemaan vääräuskoisiltä raajat ja muuta vastaavaa:
http://www.jihadwatch.org/2014/02/muslim-cleric-who-called-on-muslims-to-sever-limbs-for-the-sake-of-allah-calls-valentines-day-immoral

Haloo, oletteko täysin tietämättömiä siellä suomen oikeuslaitoksessa, ettekö yhtään seuraa maailman tapahtumia islamilaisissa maissa ?

Kumitonttu kirjoitti...

Vai Mäenpään. Noh, ei voi kuin todeta, että orjat eivät halua vapautta vaan nousta isäntiensä orjiksi. Pätenee myös Persuihin.

Anonyymi kirjoitti...

"Henkilökohtaisesti en näe enää mitään merkitystä äänestämisellä, mikäli Perussuomalaiset eivät pidä Anun tapaisia esimerkkejä esillä parlamentissa sananvapauden oikeuden riistämisenä".

Äänestämättä jättäminen merkitsee käytännössä tuen antamista vihervasemmistolaisille.

Tuomioistuimet ovat ja niiden pitää olla puolueista riippumattomia. Silloin, kun ne tekevät vääriä päätöksiä, täytyy käyttää valitustietä. Tarvittaessa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen asti.

Oppositiopuolueen mahdollisuudet vaikuttaa tuomioistuimen päätökseen ovat, ja niiden tuleekin olla, olemattomat. Mahdollisuudet vaikuttaa lainsääsäntöön ovat hiukan paremmat, mutta sekin voi tapahtua vain riittävän monien äänestäjien tuella.

Kumitonttu kirjoitti...

Lisäsin Niskasaaren bloggauksen aiheesta - kannattaa lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Voi elämän kevät tätä Suomi-touhua...
Siis linkitetty video? Wtf?

Bogreol kirjoitti...

Miksi puolueet eivät tee mitään? Miksi ne katsovat vain vierestä kun sananvapautta vedetään lokaan? Tanskassa poliittinen painostus jumalanpilkka-pykälän kumoamiseksi on poliittisissa puolueissa laajaa. Niinkin kaukana toisistaan olevat puolueet kuin Danske folkeparti ja Enhedslisten ovat yksimielisiä yrityksessään kumota tämä lainkohta. Sosiaalidemokraatit ja Venstre odottavat rikoslakineuvoston tutkimusta pohtiakseen edellä mainittujen puolueitten ja Liberal Alliancen mielipidettä. Aika moni poliitikko eri puolueista haluaa myös kumota Kiihottaminen kansanryhmää vastaan pykälän Asiasta puhutaan paljon - tanskalaisille sananvapaus on arvoista ensisijaisin. Suomen oikeuslaitos saa toimia islamin arvojen mukaan, eikä arvostelua tule kuin satunnaisten blogistien taholta.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Oli persu tai ei, Anu on oikealla asialla. Minä ainakin olen valmis antamaan tukeni Anulle, jos peruspersun myötätunto jotakin auttaa.

IDA kirjoitti...

Kyllähän perussuomalaiset pitävät niitä esillä. Se ei vain riitä, vaan Perussuomalaisten pitäisi tuhota parlamenttaarinen uskottavuutensa ottamalla jatkuvasti kantaa yksittäisiin oikeustapauksiin eduskunnassa ja sen suuren salin keskusteluissa. Moinen toive johtunee tästä:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1908245_10152047519528143_460524919_n.jpg

Asiaa kannattaa meditoida, kun miettii miten jättäisi huomiotta PS:n lakialoitteet ja kertoisi kuinka he eivät tee mitään, eikä suoraankaan voi sanoa, että julkisen sektorin puolueet pitäisi pitää vallassa. Että näin, etten pahemmin sano ;)

Kumitonttu kirjoitti...

No älä sano pahemmin. Tulihan itse asia tälläkin selväksi.

Varmaan muiden puolueiden kannattajat häpeisivät omiaan, mutta tuskin tulevat edes ajatelleeksi. Median painostus on niin räikeää, että valtaosa varmaan oikeasti kuvittelee lehtojen ym. olevan pahoja.

IDA kirjoitti...

Minusta on mielenkiintoista tuo, että Kepudemarikokoomuksen, vihreiden ja RKP:n kannattajat työskentelevät noin laajasti julkisella sektorilla. Eihän yksityistä sektoria pyöritä muut, kuin PS:n äänestäjät :D

Jos tuo kuvan data on pätevää, niin siinä on asia, johon pitäisi jotenkin iskeä ja sille pitäisi myös tehdä jotain.