maanantai 10. helmikuuta 2014

Lapintie - kun pito ei riitä

Kommentaattori vittuuntunut stadilainen linkitti Vasemmistoliiton Annika Lapintien aivopieruun. Annika toteaa, että
Sveitsissä järjestettiin kansanäänestys
mikä ei tietenkään sovi totalitaarisen hallinnon kannattajalle, jos äänestetään totalitaristisen hallinnon tavoitteiden vastaisesti.
Sveitsi ei ole unionin jäsen, mutta se uhkaa jättäytyä pois yhteisistä tavoitteista.
Jos se ei ole jäsen, miten se voi jättäytyä pois "yhteisistä tavoitteista"?
Eurooppa on talouslaman seurauksena jakautunut suurtyöttömyyden maihin ja toisaalta työvoimapulan maihin.
jollainen kai Sveitsi on, mutta koska se ei halua muuttua suurtyöttömyyden maaksi, se äänesti miten äänesti. Annikan aivopieru valitettavasti paljastaa Vasemmistoliiton kannattajien ymmärryksen raja-aidat.
Ilman lisääntyvää työvoiman liikkuvuutta vaikeutuu koko Euroopan talouden nousu, kun voimavarat ovat vajaakäytössä.
Mistä tämä hullu narttu oikein puhuu? Meillä on jo täysin vapaa liikkuvuus, mutta Euroopan talous ei nouse... "Vajaakäytössä" lienevät vain Lapintien tutkimatomat tiet.
kuuluisi ihmisille vapaus valita missä työskennellä.
Ihmiset Sveitsissä äänestivät sitä vastaan, että ihmiset eivät saa muuttaa maahan jos he eivät työskentele! Kai nyt sveitsiläiset ottavat kenet tahansa maahansa asumaan, jos tämä tekee töitä, joka vaurastuttaa yhteiskuntaa.
Upporikkaassa Sveitsissä on käytännössä täystyöllisyys, kun taas suurimman laskun työttömyydestä kantavat köyhät Etelä- ja Itä-Euroopan maat.
Tulihan se sieltä: Sveitsin pitäisi MAKSAA tulonsiirtoa köyhille, koska se ja sen kansalaiset ovat hoitaneet asiansa hyvin. Kuinka moni antaisi palkkion lapsilleen, jos nämä jättäisivät sovitut velvoitteensa hoitamatta? Sitähän Lapintie tässä vaatii.
Oikeistopopulistien Sveitsissä masinoima aloite sotii Euroopan taloutta, työllisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan.
Ah, "oikeistopopulistit" mainittu! Entä vasemmistopopulistit - nykyajan vastine stalinisteille?
Onko äänestystuloksen takana vain itsekäs halu maksimoida oman varakkaan hyvinvoinnin jatkuminen ja huoli maahanmuuton kielteisistä vaikutuksista?
Luultavasti. Sveitsin kansanäänestyksen tuloksen arvostelu alleviivaa sitä, että EU on sosialistinen internationaali.
Äänestystulostulos voi osua myös Sveitsin omaan nilkkaan, sillä keinotekoisia rajoja pystyttämällä ei Eurooppa pärjää globaalissa kilpailussa.
Keinotekoisia rajoja? Sveitsi ei kuulu EU:hun kuten Lapintie aluksi itsekin terävästi oivalsi. Sen rajat ovat todellisia. Haluan samat päihteet mitä Lapintie syö, jotta voin sulkea itseni keinotekoisten rajojen ulkopuolelle tästä hullujenhuoneesta.


Vasemmisto korottaa ääntään

12 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tuo halko tuli Kumiksen toimesta sen verran hyvin pilkottua, että en totea muuta kuin että kiitokset.

Anonyymi kirjoitti...

Word!
Ihmisoikeus notkua Sveitsissä työttömänä? Alan kohta kiinnostua ihmisoikeuksistani uudella tavalla.

Juha kirjoitti...

Ylivoimaisesti paras kohta: Onko äänestystuloksen takana vain itsekäs halu maksimoida oman varakkaan hyvinvoinnin jatkuminen ... ?

Kommunismissa itsekäs halu maksimoida oman varakkaan hyvinvoinnin jatkuminen on yksiselitteisen paha asia.

Olen jo jonkin aikaa kyynisesti ajatellut, että länsimaisen demokratian lopun aika alkoi naisille myönnetystä äänioikeudesta.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, Tikka, Juha - uskon että Lapintie ei tieten tahtoen halunnut näyttää idiootilta, joten tämä kirjoitus lienee tehty voimakkaan tunnetilan vallassa, jolloin suojaus on väliaikaisesti pois päältä. Hän on oikeasti innoissaan siitä, mihin suuntaan EU on menossa sen takia, että se vastaa hänen ikiaikaisia unelmiaan: sosialistista utopiaa.

Ainoa mikä ihmetyttää on se, että kaikki muutkin puolueet hihkuvat innosta tämän "kehityksen" edessä polvillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen kyllä että Annika seisoo edelleen kaiken sanomansa takana ja on liikkeellä vilpittömin mielin, kapasiteettinsa rajoissa tietenkin. Kaikki muistamme hänen kuuluisat prosenttilaskunsa Itämereen joutuvista päästöistä.

Pörri

Anonyymi kirjoitti...

Demokratian kauhistus on nyt päässyt järkyttämään Lapintietä, kuten monia muitakin, Tuomiojasta ja Stubbista lähtien. Siinä sivussa on selkeytynyt taas yhden EU-eufemismin käytännön tulkinta. Se mitä vapaaksi liikkuvuudeksi sanotaan, näyttää tarkoittavan käytännössä vastaanotto- ja elatusvelvollisuutta. En ole vielä nähnyt arviota siitä, miltä Eurooppa näyttää sitten, kun töitä tekevät ovat lähteneet pakoon näitä velvollisuuksia ja pakanneet matkalaukkunsa ja jäljelle ovat jääneet vain nämä vapaasti liikkuvat. Tulos on kuitenkin helppo arvata.

Jaassu kirjoitti...

Hesari ja YLE vääristelivät uutisoinnissaan siitä että sveitsi haluaa rajoittaa EU-kansalaisten maahanmuuttoa.

Kaivanto suomensi sen kansanäänestyksen ja siinä puhutaan vain maahanmuuton rajoittamisesta.

Mistä sveitsiläiset päättivät

Anonyymi kirjoitti...

EU alkoi sitten kiukuttelemaan Sveitsille:

http://yle.fi/uutiset/lehti_eulta_ensimmainen_vastaveto_sveitsin_ulkomaalaispaatokselle/7081364

Toivottavasti pysyvät lujina ja torppaavat muutkin EU:lta tulevat "ehdotukset". Turha odottaa, että tällainen valtioiden sillisalaatti voi vain tylysti laittaa veitsen kurkulle ja sanoa: "allekirjoita!"

Joku kommentoija tuolla jossain sanoikin jo, että demokratia on poliitikkojen (ja EU:n) pahin vihollinen.

Mitens se perustuslain 2 § menikään?

Nyt on porukat heräteltävä tähän pakkovaltaan! Jossain vaiheessa on melko varmasti tulossa mm. "EU-maahanmuuttopolitiikan harmonisointi" ja voitte olla varmoja, ettei siitä ainakaan Suomessa mitään neuvoa-antavia järjestetä.

Miksi muuten Kommunistipuolueesta käytetään neutraalia "Vasemmistoliitto"-nimeä? Ihan hyvin voitaisiin arkikielessä käyttää nimeä "Kommunistiliitto", ettei kenellekään jää epäselväksi minkälainen ja minkälaiseen perintöön nojaava puolue on kyseessä.


t: VittXXX Stadilainen

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavaa huomata että (viher-/kulttuuri/akateemiset) vasemmistolaiset kannattavat nykyään EU:ta. Aikoinaan kommunistit vastustivat EEC:tä ja 1990-luvun alussa kommareiden seuraaja eli Vasemmistoliitto vastusti EU:ta ja EU-jäsenyyttä.

Jokin on muuttunut. Vasemmistolaisille EU on keino romuttaa kansallisvaltiot jollaista he pitävät itsessään porvarillisina ja nationalistisina.

Sosialistit ovat aina kannattaneet EU:ta joten siitä voi päätellä että EU on sosialistinen. Jos kommarit kannattavat EU:ta niin siitä voi päätellä että EU on entistä kommunistisempi.

Kumitonttu kirjoitti...

Samaa mietin, Vieras, itsekin. Ällistyttävää, miten kommarit eivät oivaltaneet tätä mahdollisuutta kun EU-jäsenyydestä päätettiin. Ehkä Neukkulan kuolo oli liian lähellä, ja he arvelivat sen vielä heräävän henkiin.

Pohjimmiltaan kyse on tietenkin antikapitalismista, ja kun EEC oli vielä KAUPPALIITTO, he vastustivat. Nyt kun heillä on käsissään ylikansallinen, epädemokraattinen tulonsiirtokoneisto, heillä valuu kuola suupielistä. Sveitsin irtiotto on tietenkin katkera pala, koska se tulee osoittamaan suomalaisillekin, että EU:sta voi irrottautua.

Järjestäisiköhän joku samanlaisen lakiehdotuksen Suomessa...

Anonyymi kirjoitti...

"Järjestäisiköhän joku samanlaisen lakiehdotuksen Suomessa"
Miten olisi kansalaisaloite Suomen erottamiseksi EU:sta?
Oletan, että 50 000 nimeä saattaisi napsahtaa hetkessä?
Kuinkahan äärioikeistolaiseksi ja rasisteiksi sekä fasisteiksi kaikkia allekirjoittaneita alettaisiin nimittelemään?
Ja samalla kansalaisaloite nykyisen hallituksen siirtämiseksi Malediivien "johtoon"!

Sobinisti-sika kirjoitti...

Varttuneimmat muistavat, miten Lapintien edustama aatesuunta piti ihmisten vapaata liikkumista suurena epäkohtana. Niin suurena, että sitä piti rajoittaa piikkilangalla, muurilla ja jopa maan sisäisillä passeilla.

Niin se mailma muuttuu Eskoni.