lauantai 1. helmikuuta 2014

Muut maksakoot Robert Janssonin elämänIhminen tulisi laittaa mielentilatutkimukseen tällaisen kirjoitettuaan. Ylioppilaskirjoitusten filosofiaan tämä sopisi jollain A:n tai C:n arvosanalla, mutta että maisterismies menee tällä tavalla sekoilemaan.

Mitä voi muuta sanoa kuin hyvin on orjat saatu rakastamaan isäntiään. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten ihmiset jotka eivät usko kykenevänsä elättämään itseään, vaativat muita elättämään itsensä.

6 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Eikö filosofian lisensiaatti tiedä, että valtiolle voi jo nyt lahjoittaa rahaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mietin samaa eilen ja ihmettelin miksei Roopertti osta vaikka uuta autoa, tai palkkaa siivooja, tms. Vai onko se vääränlaista veronmaksua kun siinä joku yritys riistää pientä tutkijaa?

Jossain luki eilen, että suurin osa korkeakoulutetuista työllistyy/"työllistyy" julkiselle sektorille. No sen kyllä huomaa.

Kumitonttu kirjoitti...

suurin osa korkeakoulutetuista työllistyy/"työllistyy" julkiselle sektorille

Örkki Tuomioja totesi Demarissa:

Joudun aina vakuuttelemaan, että on meillä miehiäkin ulkoministeriössä – olen nimittäin usein ainoa mies delegaatiossamme.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen samaa kuin nuo edellisetkin kommentoijat. Ilmeisesti oppi ei lisää osaamista vaan pikemminkin uusavuttomuutta. Kyllä sieltä Valtiokonttorista löytyy varmasti tilinumero, jonne saa laittaa lahjoituksia. Jos ei prempaa keksi, niin vero.fi sivuilla voi avata verotilin ja laittaa sinne niin paljon rahaa kuin haluaa ja juuri sellaisilla evästeillä kuin haluaa. Tässä tapauksessa saattaa tietysti olla kyseessä se tuttu tapaus, että tekrminen on korvattu kirjoittelulla. Kaikki meistä epäilemättä tuntevat nämä tapaukset, joissa toinen tekee sen enempää puhumatta ja toinen vain puhuu tekemisestä.

Kumitonttu kirjoitti...

Veroja käytetään tulontasaukseen joten voisihan Robert laittaa rahansa vaikka takkaan ja alentaisi tulotasoaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä viime vuoden älyttömin tempaus oli se kaveri, joka toi Suomeen Lambo Aventadorin ja maksoi siitä veroa 270 000 euroa. Valtio ryösti kaverin arpomalla veron, jolla saisi Italiassa käytetyn superauton, kohtalaisen asunnon ja bensaa loppuelämäksi + hyväkuntoiset tiet ympäri vuoden ja lentolippuja vaikka joka kuukausi täältä käydä ajelemassa... hyvää ruokaa ja kauniita naisia ympärille vielä.

Ja sit ois yhä vielä se noin 300 000 euroa käytettävissä johonkin muuhun. Niin älyttömäksi tämä touhu on mennyt, että oletin tuon "potin" herättelevän jengiä - turhaan. Tuotu Lambo lienee siis maksanut noin 300 000 euroa ostopaikassa.

Siitä Roopertille vähän esikuvaa.

Muistaakseni kaveri totesi: "kyllähän se kirpaisi". No niin se perseraiskaus varmaan kirpaisee.