lauantai 9. helmikuuta 2013

Yksittäistapaus

Revolveriblogistinne oli pakotettu pitämään lyhyen tauon verkon sameista vesistä, minä aikana Vasarahammer ja Kullervo Kalervonpoika kiinnittivät huomion vasemmiston harjoittamaan poliittiseen uhkailuun. Ilmeisesti siis Dan Koivulaakso on painostanut oululaista kunnallispoliitikkoa olemaan kirjoittamatta häneen liitetyistä kielteisistä mielikuvista, joita kieltämättä syntyy, jos suomalaispoliitikko ryhtyy aktiivisesti tukemaan oman ideologian levittämistä väkivalloin. Viittasin aiemmin (Jussi Saramo - tyhmyyden ylistys 4.2.2013) tuohon samaiseen kirjoitukseen. Samanlaisia väkivaltaisia pyrkimyksiähän oman ideologian - islam - levittämiseksi on viime vuosina nähty lukuisa joukko yksittäistapauksia, joten Koivulaakson toimintatapa on tiedossa. Katsokaa nyt noita Jyväskylän kirjaston "ovimiehinä" toimineita vasemmisto"nuoria":

Päiväämättömässä parin vuoden takaisessa artikkelissaan YK:n Unwoman-järjestön suomenkielisillä sivuilla todettiin Egyptin vallankumouksellisten liikkeiden naisvihamielisyydestä näin:
Naisilla ei viime aikoina ole ollut suurempaa syytä tai halua osallistua aktiivisesti maassa nähtyihin oppositioryhmien protesteihin, sillä kyseiset ryhmät eivät yleensä aja naisten asiaa tai edusta heidän intressejään.
Ja kuten YK siis ennusti, arabikatu ei suinkaan parantanut naisten näkyvyyttä, vaan naiset ajettiin kadulta pois kokonaan, toteaa Yle:
Raiskaajat eivät joudu syytteeseen. Poliisi tukee islamistihallintoa, joka on taannut sille käytännöllisesti katsoen syytevapauden entisen diktaattorin aikana tehdyistä ihmisoikeusrikkomuksista.
Sosialismin eri tuloksia nähdään arabikadun lisäksi niin kotimaassa kuin Venezuelassakin. Kun poliittinen johto lähtee leipää ja sirkushuveja -linjalle, valtiolta loppuu aina rahat. Olipa kyse islamista (Egypti), liberaalista fascismista (Suomi) tai sosialismista (Venezuela) niin kaikkia yhdistää kansalaisten aseman suhteellinen kurjistuminen.

Mielenkiintoista on ollut seurata sitä kehitystä, joka on tapahtunut suomalaisessa keskustelussa naisten oikeuksista. Jos Egyptissä on islamin myötä otettukin pari askelta taaksepäin, niin Suomessa kukaan vakavasti otettava keskustelija ei enää väitä, että naiset ovat miesten suhteen epätasa-arvoisia yhteiskunnallisessa toiminnassa. Yksi maahanmuuttoa arvostelevien lempiteemoista onkin muistuttaa naisten asemasta islamilaisessa maailmassa perusteluna maahanmuuton aiheuttamista ongelmista. Maahanmuuttoa kannattavien vasemmisto-feministien ja seksuaalivähemmistöjen edustajat eivät - tietenkään - kykene millään vastaamaan perusteluun, joten he mieluummin ohittavat sen tai puhuvat yksittäistapauksista.

Tapasin viikolla kypsään keski-ikään ehtineen suomalaisnaisen, joka erosi miehestään viime syksyisen Egyptin-matkan jälkeen. Erossa jo teini-ikään ehtineet tytöt jäivät äidilleen ja isä muutti yksin lähiökaksioon pois perheen omakotitalosta. Mikäpä siinä, mukavasti pubi alakerrassa, jos ei keksi tekemistä pimeinä talvi-iltoina. Todellinen arkielämän Valkoinen kaupunki. Kuten lukijani tässä vaiheessa jo arvaavatkin, naisen Egyptin lomamatka ei jäänyt ainokaiseksi. Talven myötä passiin on läpsitty leimoja kuin kämmentä takapuolelle S/M-leikeissä. Morsmaikulle on selvinnyt, että Karim (sic!) on jo purjehtinut avioliiton rauhalliseen satamaan, ja viime reissulla aukesi jopa mahdollisuus käydä tapaamassa anoppia. Jäi kuulemma tapaamatta, kun Karim on yhä naimisissa ja ajatus oli tuntunut vieraalta, jopa vastenmieliseltä.

Egyptissä nainen ei saa seurustella vääräuskoisen eurooppalaisen kanssa, ja suvun miehet pitävät tässä asiassa nollatoleranssia. Naisille vapaassa Euroopassa nainen voi tehdä "väärän" tai ainakin "typerän" valinnan naisten emansipaation seurauksena. Minusta onkin hyvä, että ihmiset saavat toimia typerästi ja jopa itseään vahingoittavasti. Hinta moisesta käytöksestä ja valinnoista voi olla kova sekä itselle että lähipiirille, mutta näitä esimerkkejä tarvitaan, jotta yhteiskunnassa säilyy kannuste toimia oman edun hyväksi. Oma etu on se asia, joka unohdetaan sosialismissa (ainakin sen teoriassa).

Loppuun vielä valokuva, joka ei mitenkään liity aiheeseen muuten kuin sillä tavalla, että sitä tarjottiin googlaamalla kuvahaulla Karim Z. Yskowicsiä. Liekö kyseessä hyvä somelainen muija.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Dan Koivulaakso on painostanut"

Siinä on aina jotain niin perin juurin hellyttävää, kun anarkisti turvautuu poliisiin. Etenkin kun kyse on väärien mielipiteiden tukahduttamisesta.

RH kirjoitti...

Ehditkö lukea tuon Turjalaisen jutun, ennen kuin se poistui?

Kumitonttu kirjoitti...

Luin kyllä. Ei siinä mitään pahaa ollut, ei yhtään mitään sellaista, että olisin arvannut sen kiihottavan Dania tuossa määrin.