lauantai 2. helmikuuta 2013

Jussi Jalonen - Vihreä liitto

Jussi Jalonen kävelee Vihreiden puoluetoimistoon ja ilmoittaa haluavansa liittyä jäseneksi.

- Hienoa, olette juuri tehneet elämänne parhaan päätöksen, ilmoittaa vastaanoton nainen ojentaen samalla hakemuskaavakkeen.

Jussi täyttää hakemusta kaikessa rauhassa, kunnes huomaa kysymyksen: "Oletteko ympärileikattu?"

- Mikäs vitsi tämä tämmöinen on, Jussi utelee virkailijalta. Näytänkö minä muka juutalaiselta?

- Voi eihän se mikään vitsi ole, virkailija vastaa, vaan oikeat vihreät ovat täysmulkkuja.


Yleisradion uutisessa Maria Paaso esiintyy tittelillä Supon tutkija. Mariasta kirjoitin aikaisemmin (Breivik piinaa demareita 26.6.2012), joten siitä ei tällä kertaa enempää. Samassa uutisessa myös Jussi Jalonen pääsee ääneen, vaikkei hänellä oikein mitää sanottavaa ole. Jalonen on vakuuttunut, että Suomessa on vaikutusvaltainen rasistinen äärioikeistolainen järjestö. Kuin varmuuden vuoksi uutisessa lainataan tämän Jalosen nimeämän järjestön nokkamieheksi noussutta idotiittia:
- Aatteeltani olen vallankumouksellinen kansallissosialisti.
En oikein tiedä miten tyhmänä Jussi Jalonen pitää ihmisiä, kun hän kutsuu "oikeistolaiseksi" ihmistä, joka julistaa olevansa "sosialisti". Voiko tutkijaksi todella päästä näin heppoisilla henkisillä ominaisuuksilla? Kuinka tutkijaksi oikein pääsee?

Huvittavaa tuossa uutisessa lainatussa nokkamiehen lausahduksessa on tämän kohdan kauhistelu:
- Parlamentarismi ei tuota tuloksia.
Jos ja kun muistellaan, että niin Vihreät kuin muukin vasemmisto on jo vuosikausia uhonnut, että ilmastonmuutoksen torjumiseksi parlamentaarinen demokratia on liian hidas tie. Että on siirryttävä tekoihin - ilmastonmuutoksen vähättelyn on loputtava. Jo vuosien takaa muistamme, kuinka Vihreät puukottivat Turussa katumaastureiden renkaita, kuinka Greenpeace käyttää valtavaa lobbauskoneistoa tavoitteidensa ajamiseksi (Raportti IPCC:n tutkimustyöstä 29.10.2012), miten kettutytöt tuhoavat turkisliikkeitä.

Turha tässä on median tai punavihreän neovasemmiston vinkua ja kitistä jostain pahasta "äärioikeistolaisuudesta". Edes suhtautuminen erilaisiin vähemmistöihin ja rotuihin ei poikkea toisistaan näillä liikkeillä. (Nationalistiselle) Neonatseille neekerit on tyhmiä ja ne kuuluu ajaa maasta pois. (Internationalistiselle) Neovasemmistolle neekerit on tyhmiä, ja ne tarvitsevat erilaisia valtion aputoimia pärjätäkseen valkoisen miehen maailmassa.

Eikö tämä asia jumankauta mene toimittajien ja tutkijoiden päänuppiin? se on "System change - not climate change".

Ei kommentteja: